1 yilik hayali gercek oldu...

eğer arada konuşmuyorsanız eminim sürekli sizi düşünecektir:cat:
belki biraz dikkati dağılabilir ama grupla gittiği için bir sorun olmaz, ama gitardanno'nun dediği gibi arayın bence.

bence küsülmemesi gerekir.
Belki sizinle birlikte kalabalık ortamda bulunmaktan rahatsız olacaktı ve o yüzden istemedi(kıskanclık anlamında)

bence can sıkıntısı durumları başlamış sizde :mrgreen:.. keşke götürseymiş .küsün bence sonuna kadar arkanızdayım... herkesin kendi tercihi.ama ben eşimi bırakıp gitmezdim :cherry:

valla ben de olsam küserdim, sen 1 yıl boyunca bu anı hayal et, sonra olana bak. davanda haklısın arkadaş

kimler küser kimler küsmez bir oylama yapalım,çoğunluk ne derse ona göre karar verin:)ben tekrar söylüyorum küserim:cherry:

ya ben bu konuyu sanki daha önce de okudum. ilginçtir hatta bir arkadaş yazmıştı. " bir yakınımın eşi hanımını bıraktı türkiye turuna çıktı, eşi çok üzüldü, yuva yıkmaya değer mi" falan demişti.

şaka mı bu yoksa. hayır anlayamadım da ne oluyor?

Son düzenleme:
Necla hanım, Burda ince bir nokta var.Muhtemelen eşiniz sizi sevdiği için ve size bir zarar gelmemesi endişesi ile bu geziye yalnız çıktı.Seven insan her zaman korur kollar.Bana bir şey olursa sana birşey olmasın mantığı ile sizi götürmemiş.Bence gururu falan bir yana bırakıp sarılın telefona, barışın eşinizinde devam eden yolculuğu daha güzel geçsin.Saygılar.

aşk

Bence sizi çok sewiyo ve başınıza bişi gelmesini istemediğinden almamıştır yanına. O düşse siz bakarsınız ( Allah korusun) ama ikiniz düşse size kim bakcak, yattığınız yerden birbirinizin gözlerinizin içine bakarsınız. Enişte akıllı adam vesselam. :p

Son düzenleme:
Bence de küsmemelisiniz.Öncelikle motoru tek kişi kullanmak daha rahat ve az yorucu.Artı olası bir kötü durumda sizin başınıza birşey gelmesinden korkuyor olması da mümkün.Bizzat ben de aynı durumdayım.Sevdiğim insanları arkama alamıyorum.Ne kadar kask da olsa başlarına birşey gelmesinden korkuyorum ve de yola konsantre olamıyorum.Ki bendeki 150'lik scooter.Ninjaya sahip eşinizin öyle davranması bana çok mantıklı geldi...

En güzeli bir şekilde siz de başlayın bu işe ufaktan şimdiye kadar başlamadıysanız.Kendi gezinizi, zevkinizi aynı onun gibi kendiniz yaşayın:cat:

Bence de küsmemelisiniz.Öncelikle motoru tek kişi kullanmak daha rahat ve az yorucu.Artı olası bir kötü durumda sizin başınıza birşey gelmesinden korkuyor olması da mümkün.Bizzat ben de aynı durumdayım.Sevdiğim insanları arkama alamıyorum.Ne kadar kask da olsa başlarına birşey gelmesinden korkuyorum ve de yola konsantre olamıyorum.Ki bendeki 150'lik scooter.Ninjaya sahip eşinizin öyle davranması bana çok mantıklı geldi...

En güzeli bir şekilde siz de başlayın bu işe ufaktan şimdiye kadar başlamadıysanız.Kendi gezinizi, zevkinizi aynı onun gibi kendiniz yaşayın:cat:

harley davidsonlar favorim ama ehliyetim yok motor icin ama yapmak istiyorum..:wiinkk:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
motorcular kim olursa olsun hiçbir zaman atçıları sevmezler :)

Ben atçıları da severim artçıları da. :p Hatta çoğu zaman alırım arkama kız arkadaşımı, vururuz kendimizi yollara. Değmeyin keyfimize. :mrgreen: Eşiniz birazcık ayıp etmiş valla Necla hanım, niye yalan söyliyim. Ben de olsam ben de kırılırdım. Zaten göndermezdim de. :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
Necla fake bir masal kahramanıdır. amacı buradaki sazan grubunu kollamak içlerinden en irisini msn sularına çekerek orada kafasını bulmaktır. vamı başka sorusu olan

Hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde kötü günde.. ama motor üzerinde değil... hehehe
bence adamı boşa hemen :p ya da sana da bir motor alsın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar