melocann geldi aldı gidemedi, hayırlı olsun diyelim=)

GKN

melocanım :) çok baktım bugün sana cbr ama alındı haberi gelince rahatladım . hayırlı ugurlu olur inşallah .. güle güle bin kazasız belasız . yarın buralardaysan görüşürüz dostum

evet, jes e de teşekkürler tüm gün cbr baktı sana, ama hızına yetişemedi adam:) anladın sen onu :)

metin abi hayırlı olsun cok yakışmış valla bi gel eve birde ben bakayım bana yakışıyor mu diye:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
melocann ile az biraz da olsa muhabbetimiz var, kendisi adına çok sevindim :)

hayırlı olsun, tekerin düz bassın arkadaşım :rendeer:

spa0002ot1.jpg

bu fotoda şühpe çekici bir şeyler var ama nedir çözemedim

yaa hatırladım keeway matrix i olan bi abi vardı ismini hatırlayamadım bu o olması lazım :)

Hayırlı uğurlu olsun :) Fotolar süper özellikle üstteki :mrgreen: Ben de cıbırımı alınca Kadıköyünde böle gezicem :queen: Tabi artçım da kasklı olacak bilmem anlatabiliyor muyum :bounce:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı ugurlu olsun
kazasız belasız insallah

GKN

Hayırlı uğurlu olsun :) Fotolar süper özellikle üstteki :mrgreen: Ben de cıbırımı alınca Kadıköyünde böle gezicem :queen: Tabi artçım da kasklı olacak bilmem anlatabiliyor muyum :bounce:

metin, muharrem olm ben size demedimmi sosyal msj vere nolur die:)

sen bunu ilk yayınladığın zaman sanki metinin saldırısına mağruz kalmıştın öle hatırlıyorum ben, sanırım yetmedi, ben bi telefon açimde baltayl bilesin :p

Son düzenleme:
sen bunu ilk yayınladığın zaman sanki metinin saldırısına mağruz kalmıştın öle hatırlıyorum ben, sanırım yetmedi, ben bi telefon açimde baltayl bilesin :p[/QUOTE]

birşey yapamaz ya onun keyfi yerindedir sende vidyoyu yayınla bari:queen::queen::queen::queen:

En azından bunun bilincindesiniz bu da iyi bir başlangıç sizin için :)

metin, muharrem olm ben size demedimmi sosyal msj vere nolur die:)

ewet ya demiştin yeschim o artçı benim asker arkadaşım haklısının motor alacağımdan haberi yoktu hemde kaskta yoktu ben bilem taaa karamandan getirdim

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah herkese istediği motoru nasip etsin bendede var bi kaç foto inşallah ewe gidince yuklerim

herkese keyifli sürüşler

Hayırlı olsun melocan .... Allah kaza bela gostermesın . İnsan bızede bı haber verırdı bızımde bı cayımızı ıcerdı :p

Gkn Abim Agustosun 15 de memlekete gıdıcem PATNOS tan gecerken söz Sana canavarın KAldıgı magrasını cekıcem ve yattıgı yolu gostercem :queen: Hatta canavarlada Bı kısa konusmamız olucak . Randövü aldım Her gun doluymus :mrgreen:

güzel kardeşim sen öle diyorsun ama seninle çay içme işini gkn'a söle çünkü o gezdiriyor beni yoksa ben kaybolurum

Son düzenleme:
Hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler de... ;

Motosikleti: mondial kt125'di fazla değil bi harf değişti mt125 oldu

:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
spa0002ot1.jpg

bu fotoyu motosiklet dergileri kapağında görmek isteriz..:cat:

metin kardeşimizn motocuğu hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inş..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar