melocann geldi aldı gidemedi, hayırlı olsun diyelim=)

GKN

sevgili mt ailesi, son 1 haftadır karaman mt den melocannn (metin) kardeşimize yaptığımız araştırmalar sonucu istanbulda motorunu aldık, kendi izni ve rızasıylada topicini açalım dedik :)
motor honda cbr 125 sihay gri, 13.700 de tertemiz bi motor, kardeşimede çok yakıştı hani:)
hemen bakımlarını yapıp motorla caddede, kadıköyde piyasaya başladı:p

akşam dönmek istemesine rağmen gidicek vasıta bulamadı, şimdilik istanbulda yarında kalması için kandırırsam cumartesi yalovaya getiricem, miilli olucak sayemde:p:p
neyse daha fazla karıştırmadan hayırlı uğurlu olsun diyorum kendisine, buyrun fotolar:rendeer:

spa0001oj9.jpg

arkadaş motoru çekicem diyince böle bi poz verdi, motor kelimesini üstüne alındı sanırsam :cherry:
spa0002ot1.jpg

spa0004ez7.jpg

spa0005op6.jpg

spa0006qq7.jpg

spa0007xy2.jpg

spa0009or3.jpg

spa0010iq2.jpg

spa0012je2.jpg

spa0013eo8.jpg

spa0014ym1.jpg

spa0017ds1.jpg

spa0018th9.jpg

spa0023ae1.jpg

spa0024cz9.jpg

bu fotoğrafı yoğun duygular yaşadığım için çektim, yolarca cönevarın özünü memleketini aradık ve sonunda haremde bulduk, ona ulaşmak bi telefon kadar yakın:p bilet rez. için=GKN:mrgreen::p
spa0025qz9.jpg

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız iyi günlerde kullan.

dipnot:tövbekar iso ya hürmetler:p

bu arada katılım olursa [MT İSTANBUL]Patnos'a canavarı görmeye gidiyoruz! buluşmasını düzenlemekten gurur duyarım:p

Son düzenleme:
ya arkadas siz hiç kadıkoy tepe nautılus teknosaya geldinizmi bişiler aldınızmı:silent: sima cok tanıdık geldi baya =)

Hayırlı olsun gıcır gıcır motor... Zaten ilanına da bakmıştım , gkn da kontrol edecek deyince bir şüphem kalmadı :cherry:

Bu arada pamukkale turizm bagajına alıyor motor aklınızda olsun.
Ama yalova daha akıllıca olur , ben de yarın öğlen çıkıyorum yola... Hayırlısı.

GKN

ya arkadas siz hiç kadıkoy tepe nautılus teknosaya geldinizmi bişiler aldınızmı:silent: sima cok tanıdık geldi baya =)

nautilus a çok sık gleiyoruz, en son teknosa dan mhrrm bi telefon aldı sanırsam, ama bugünde uğradık nautilus a, bebek beziyle, popo silme bezi aldık :mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, müdür!!! patnostan banada bi kişilik yer ayır :mrgreen: viiijjjjjjjjjjjjjjjjt!!! :cherry:

Hayırlı olsun melocanım dostum. :rendeer:
Kazasız, belasız, mutlu günleriniz olsun.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim abim.. :rendeer:

Hayırlı olsun melocan .... Allah kaza bela gostermesın . İnsan bızede bı haber verırdı bızımde bı cayımızı ıcerdı :p

Gkn Abim Agustosun 15 de memlekete gıdıcem PATNOS tan gecerken söz Sana canavarın KAldıgı magrasını cekıcem ve yattıgı yolu gostercem :queen: Hatta canavarlada Bı kısa konusmamız olucak . Randövü aldım Her gun doluymus :mrgreen:

aga ben orda calısıorum deniz ismim gecenlerde geldiniz ewt tel.unu hatırladım yolunuz düsünce ugrayın beklerim cay ısmarlarım :)

GKN

bu arada katılım olursa [MT İSTANBUL]Patnos'a canavarı görmeye gidiyoruz! buluşmasını düzenlemekten gurur duyarım:p

hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, müdür!!! patnostan banada bi kişilik yer ayır :mrgreen: viiijjjjjjjjjjjjjjjjt!!! :cherry:

Gkn Abim Agustosun 15 de memlekete gıdıcem PATNOS tan gecerken söz Sana canavarın KAldıgı magrasını cekıcem ve yattıgı yolu gostercem :queen: Hatta canavarlada Bı kısa konusmamız olucak . Randövü aldım Her gun doluymus :mrgreen:

biletler satılmaya başladı bile, kara borsa mübarek :p
aga ben orda calısıorum deniz ismim gecenlerde geldiniz ewt tel.unu hatırladım yolunuz düsünce ugrayın beklerim cay ısmarlarım :)

yarın metini nautilusa götürücem, sanada uğrarız denizcim:wiinkk:

yarın yalan olur izinliyim cünkü ama baska bigün mutlaka beklerim kardeşim

melocanım :) çok baktım bugün sana cbr ama alındı haberi gelince rahatladım . hayırlı ugurlu olur inşallah .. güle güle bin kazasız belasız . yarın buralardaysan görüşürüz dostum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar