SuperSport modellere Photoshop renk uygulamaları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aman sakın binmesinler sonra nasıl kovalamaca oynucaz polislerle olmaz .:queen::queen::queen:

Onlar seninle oynar cezanı kesip basar giderler sende yakalayabilirsen itiraz edersin.Nasıl oyun olur ama

:cherry: Eline sağlık gerçekten güzel olmuş, gerçeği de olabilir doğrusu... :cat:

ellerine sağlık çoq güzel olmuş bu konuda ben de bi çalışma yapayım:)ee hep kendimizi düşünüyoruz böyle bi polis aracımız olursa çalınan motorlarımızı daha çabuk bulmazlarmı:cherry:

daha çabuk ceza kesecekleri kesin :cherry: ama ankarada olmaz bu motorlar çukuruydu tümseğiydi adamlar ondan gs 1200 e biniyorlar...

asm

600RR'dan daha iyilerine binen siviller vardır muhtemelen. :)

Ama resmi olarak bir RR görmek şaşırtıcı olurdu doğrusu.

honda olucaksa yetişemez içimiz rahat gidebiliriz:p

eline sağlık güzel çalışma.

Çok güzel çalışma olmuş.. :rendeer:
Tebrik ederim..

Ama ben Türk Polisleri'nin bunu kullanabileceğinden şüpheliyim... :mrgreen:

arkadaslar ilk önce hepinize merhaba bu benim ortak bir form da ilk yorumum :p uzun yıllardır ben düsünüyordum bunu aslın da polislere cok basit motorlar weriyorlar bi ara yunuslar da jawa vardı ii hatırlıyorum simdilerde degisiyor biraz ama bi ss verseler cok karizma olur hani ben de hemen polislik sınavına girerim ama arkama kimseyi almam onu da söyleyim :mrgreen::mrgreen:

Yahu ecnebinin Polisi Porsche ye biniyorda Bizim POLİS imize 600 RR az bile Hayabusa Hatta 200 Hp lik yeni Vmax bile Feda Olsun Yakışır Eline Sağlık

sevgili mod larımızdan (ismi kırmızı yazılan abilerden:) ) da yorum istiyorum :)

Son düzenleme:
Hayabusa versek? :p

1103427317.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar