SuperSport modellere Photoshop renk uygulamaları

Teşekkürler, pek yakında 2008 1000RR ve Hyosung 250r airbrush ları eklicem yeni konu olarak herkesi beklerim, özellikle hyosung çu ları :)

[QUOTE ]

[/QUOTE]

Motosikletle kurukafa neden hep özdeş tutulur, daha çok cruiser ve chopper tayfası için geçerli bu durum sanırım ama ss için de aynı çağrışım var burada.

2. deneme adama tarz bile değiştirir vallah :cat:

Edit: Ön amortisörden ne istedin hayın, binicisini taze fırlatmış küheylana çevirmişsin aleti :mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede 2. motor daha güzel

[/QUOTE]Edit: Ön amortisörden ne istedin hayın, binicisini taze fırlatmış küheylana çevirmişsin aleti :mrgreen:[/QUOTE]

fırlatır mı fırlatır:mrgreen: potansiyel tehlike 1000RR:)

bu arada ekliyorum hyosungu ve 2008 1000rr

Son düzenleme:
"Hyosung 250R-2008 1000RR" AirBrush

hyosung yaptım ama renk pek uymadı gibime geldi yaw:(

2008 RR dan umutluyum ama o fena olmadı:cat:

emegine saglık kardes cok daha iyi işler yapacaksın:cat:....var umut sende hysong gt 250 r için daha güzel bi model ve tasarım bekliyorum senden kolay gelsin....

emek vermişsin sağol ama, eleştiriye açıksan eğer, biraz daha çalış derim ben, olmamış olmamış, konu dışında olabilir :wiinkk:

Super Moderator
@alper_satriani; hem eğlenceli, hem göze hoş gelen şeyler yapıyorsun tamam da lütfen şu Photoshop çalışmalarını tek başlık altında topla, ilgilenen girip oradan baksın..

@alper_satriani; hem eğlenceli, hem göze hoş gelen şeyler yapıyorsun tamam da lütfen şu Photoshop çalışmalarını tek başlık altında topla, ilgilenen girip oradan baksın..

valla son yorum yapan kısımda olcan138 yazınca acayip tutuşuyorum:mrgreen:

hep de aynı konu yüzünden uyarılıyorum kusura bakmayın. ben böyle güncel olsun, yeni eklenen fotoları da gösteriym diye yeni başlıklar halinde yapıyorum ama haklısınız, konular benzer, konu kirliliği..

Super Moderator
Yok otoriter bir uyarı değil, bir öneri benimki daha ziyade; belli ki millet de zevk alıyor yaptıklarını incelemekten; sadece bir yerde toplu dursalar daha iyi olabilir düşüncesindeyim..
Yeni eklenenlerin sürekli görünmesini istiyorsan da hepsini ilk mesaja ekleyebilir veya ilk mesaja hangi sayfada hangi motosikletin fotoğrafları olduğunu yazabilirsin mesela..

Yok otoriter bir uyarı değil, bir öneri benimki daha ziyade; belli ki millet de zevk alıyor yaptıklarını incelemekten; sadece bir yerde toplu dursalar daha iyi olabilir düşüncesindeyim..
Yeni eklenenlerin sürekli görünmesini istiyorsan da hepsini ilk mesaja ekleyebilir veya ilk mesaja hangi sayfada hangi motosikletin fotoğrafları olduğunu yazabilirsin mesela..

tamamdır teşekkür ederim,daha mantıklı. konuyu güncel tutacağım zaten, zevkli iş.

siz de inceleyin ara sıra, Mod'umuzdan da tavsiye alalım

Değisik Olmus Eline Sağlık,hergun Gorduğum Motorum Bana Farklı Geldı.sanırım Renk Kırmızı Değil.selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar