SuperSport modellere Photoshop renk uygulamaları

Bununla gun boyu gezdikten sonra aksam belini dogrultabilecekmi acaba polis :)

bence çoğu polisin altına verilmez,çünkü en azından burdaki polisler perte iyi kullanmıyor motorları vede koruma sıfır,.

Espirili bir çalışma olmuş. Tebrikler. böyle bir olayın günümüzün şartlarında ortaya çıkma ihtimali bile bana kötü geliyor...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eğitimlerini bilmem ama riske ettikleri mal kendi ceplerinden çıkan paralarla alınmadığı için daha extreme kullanmaları muhtemel bi durum saygılar!!!!!!!!

Kullanamayanı, zorlananı gördüm ama öyle hor kullanan hiç görmedim desem yeridir.
Ayrıca motora para vermedikleri doğru ancak, motorda meydana gelebilecek hasarları ceplerinden karşıladıklarını hatırlatmak isterim.

3382416012006174733xa4.jpg

Kopya vereyim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lem alper bi photoshop yaptın elin gavuru gerçeğini yapmış..:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bufazere bittim yafuu emeğine sağlık alpercim..:rendeer:

salatalık gibi olmuş

çengelköy fazeri bunlaaaarr..
:queen:

Valla güzel olmuş ama daha cok yunuslardan ziyade Şahinler için olur onlar tek takiliyorlarya artcıya ihtiyac duymadan ama büyün gün bütün hafta RR kullandıktan sonra bel diye bişey kalmaz herhalde arkadaşlarda. her gün 8 saat kullanmak herkezin harcı değildir.

bi tanede ben yaptım bu haftra okulda kursum var öss için ders çalışcaz inş. haftaya tamamen bitrr atarım güzel bişi oldu tabe sizin yorumlara baqamalı bide:)

Ben bizim polis leri 600RR ın üstünde düşünemiyom bizimkiler artık Tek Tekerde yaparlar:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar