B Rh (+) Kan İhtiyacı

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
kan almanın saati yok, biraz erken kalkıp giderseniz, bebecik te bir an önce ameliyatını olup sağlığına kavuşmuş olur..

kan takası yapabiliyorsanız bende gelebilirim benimki 0rh+

Kan takası kabul etmiyor hastane. Çok sağol yine de.

Bu arada yarın sabaha alınmış ameliyatı. :silent: Sabah 8:00'de.

hem bi güncel atayım mesaja hemde yapabileceğim bişey var mı diye sorayim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güncel.benim kanım uyuyo ama ne yazıkki vandayım.Allah acil şifalar versin bıcırığa

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Şimdi çıktı ameliyattan bıcırığımız. :) Yoğun bakıma almışlar. Durumu gayet iyiymiş. İlgilenen ve kan vermek için arayan herkese çok teşekkürler... :rendeer::rendeer::rendeer:

GKN

Şimdi çıktı ameliyattan bıcırığımız. :) Yoğun bakıma almışlar. Durumu gayet iyiymiş. İlgilenen ve kan vermek için arayan herkese çok teşekkürler... :rendeer::rendeer::rendeer:

hadi geçmiş olsun, daha koccaman bir hayat var önünde..
umarım bundan sonra hep sağlıklı olur:rendeer:

Geçmiş olsun şimdi okudum, inşallah kurtulur. Ayrıca kanımda tutuyor, inşallah bidaha lazım olmaz ama lazım olursa önce ben geleceğim.

çok çok geçmiş olsun, kan vermek isterdim ama geç kalmışım şimdi gördüm başlığı :( bebecik inşAllah sağlığına kavuşur..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok sağolun arkadaşlar. Şimdilik solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda bıcırığımız. Durumu gayet iyi. 24 saat sonra solunum cihazı çıkartılacakmış ama bir süre daha yoğun bakımda kalması gerekiyormuş. Bi problem yok çok şükür. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar