B Rh (+) Kan İhtiyacı

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Selam arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum fakat mazur görün nolur. Siyami Ersek Kalp Hastanesi / Kadıköy'de Çarşamba sabah 8:00'de Kalp Ameliyatı olacak daha 1,5 yaşındaki yeğenim için B Rh (+) kana ihtiyaç var. Toplamda 5 ünite kan gerekiyor ve 2 ünitesi temin edildi. 3 ünite daha lazım. Hastaneye yakın olan arkadaşlardan konuyla ilgili yardımlarını rica ediyorum. Müsait olan arkadaşlar yarın sabah hastaneye gidebilirler mi??

Annesi, Aynur Akgüç. Telefonu 0555 835 90 61

Hastamız, Sıla İsmet Akgüç.

Herhangi bir problemde ulaşabilmeniz için benim numaram, 0532 310 xx xx.

Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim. :rendeer:

Edit: Yarın sabah 3 ünite daha kan bulunursa yarın öğleden sonra ameliyata alacaklarmış arkadaşlar.
İkinci edit: Çarşamba (yarın) sabah 8:00'e alındı ameliyatı...

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
ameliyat saat kaçta ben verebilirm .???

Dostum çok sağol. Ameliyatın saati henüz belli değil ama yarın gün içerisinde senin de müsait olduğun bir saatte (sanırım 5'e kadar kabul ediyorlarmış) hastaneye gidebilirsen kan verebilirsin. :rendeer:

iide ameliyet olurken verilmiyor mu kanlar. benim bildigim taze kan isterler ameliyat olanlara. neyse yarın ben işten 7 de çıkıorum abii sabah gitsek olmazmı?? ve kimle irtibat kuracagım aynur ablaylamı ??? yoksa senle mi abii???

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
iide ameliyet olurken verilmiyor mu kanlar. benim bildigim taze kan isterler ameliyat olanlara. neyse yarın ben işten 7 de çıkıorum abii sabah gitsek olmazmı?? ve kimle irtibat kuracagım aynur ablaylamı ??? yoksa senle mi abii???

Sabah gidersen de olur kardeş, hiç farketmez. Aynur Akgüç'le irtibat kurabilirsin. :cat: Ben de yeni ameliyatlı olduğum için evden çıkıp gidemiyorum hastaneye zaten. :pale:

Allah acil şifa versin:pale:

Çok sağol. :rendeer:

hmmm ok abii gerekeni yaparız yarın bu arada sanada acil şifalar geçmiş olsun ... :(

kardeşim benim de kan grubum uyuyor, yarın yani çarşamba günü akşam 7 gibi gelip kan verebilirim. yarın arar telefonlaşırız.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
kardeşim benim de kan grubum uyuyor, yarın yani çarşamba günü akşam 7 gibi gelip kan verebilirim. yarın arar telefonlaşırız.

Abi çok sağol. Ama akşam belli bir saatten sonra kan almıyorlarmış hastanede. Yani akşam 7 de gittiğinde kabul etmeyeceklerdir. Taze kan olayını soruşturuyoruz şimdi. Ona göre bilgi vericem. Çok teşekkürler. :cat:

Yarın sabah gitmen gerekiyor abi. Saatin uyuyorsa çok seviniriz. Uymuyorsa canın sağolsun. Düşünmen yeter.

Son düzenleme:
sabah kızımla oks tercihleri için okuluna gideceğiz. o yüzden gidemem kardeşim ya :( akşam saat 4-5 de olabilir. uygunsa gideyim...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
sabah kızımla oks tercihleri için okuluna gideceğiz. o yüzden gidemem kardeşim ya :( akşam saat 4-5 de olabilir. uygunsa gideyim...

Abi çok geç olacak, seni yormayalım. Düşünmen yeter dediğim gibi. Allah razı olsun. :rendeer:

A rh(-) te benim kan grubum ama ben 2 ay önce apantist ameliyati oldugumdan kan veremiyormusum burda bi hastaya kan verecektim ama olmadi:pale:

peki kardeşim, geçmiş olsun... ama yine de acil bir şey olursa prenses için, telefonunu çaldırıp kapatıyorum şimdi, kaydet bence, en fazla 1 saat içinde kanımla canımla orada olurum. prensese acil şifalar...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
peki kardeşim, geçmiş olsun... ama yine de acil bir şey olursa prenses için, telefonunu çaldırıp kapatıyorum şimdi, kaydet bence, en fazla 1 saat içinde kanımla canımla orada olurum. prensese acil şifalar...

Abi çok sağol, allah razı olsun senden. :rendeer:

benim kan grubum uygun yarin verebilirim telefona mesaj atiyorum

Çok sağol arkadaşım, teşekkür ederim. :rendeer:

A rh(-) te benim kan grubum ama ben 2 ay önce apantist ameliyati oldugumdan kan veremiyormusum burda bi hastaya kan verecektim ama olmadi:pale:

:pale: Çok geçmiş olsun arkadaşım.

GKN

kan almanın saati yok, biraz erken kalkıp giderseniz, bebecik te bir an önce ameliyatını olup sağlığına kavuşmuş olur..

kan takası yapabiliyorsanız bende gelebilirim benimki 0rh+

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar