[Adana - MT]

Bende tam bugün MerMok yolculuğu sırasında Kemer deki rus misafirlerimizi anlatmayı düşünüyordum, artık anlatmam :mrgreen:
zaferim haftaya sakla bende dinliyim biraz.içim dinlensin:cherry:
sen elit ortamında kal annem,biz maraba muhabbetini seviyozzz:cherry:
ne güzel laf etmişsin be isom:cat:
Pizza zaten elit bi ortam bici daha uygun :p

yok abi yok elit olayı bize uymuyor:salut:

Bu mt kardeşiliği adına bana araba versene sende beleşe :p

Güzel kardeşim senin anlayış kıtlığınmı var :silent: ben yedek parçalardan sorumluyum araç satışdan değil :pr::pr::pr:
onun için isteklerini yerine getiremem :p
bu senin istediğini satış müdürü yerine getirebilir, onunla arkadaşlık kurman gerekir :p
sen hele bir mercedes al yedek parçada yardımcı olurum, %20 indirim :mrgreen:

Güzel kardeşim senin anlayış kıtlığınmı var :silent: ben yedek parçalardan sorumluyum araç satışdan değil :pr::pr::pr:
onun için isteklerini yerine getiremem :p
bu senin istediğini satış müdürü yerine getirebilir, onunla arkadaşlık kurman gerekir :p
sen hele bir mercedes al yedek parçada yardımcı olurum, %20 indirim :mrgreen:

tamam ozaman bu kardeşlik adına şanzuman falan ver :p
Ayrıca böyle anlama kıtlığı falan şeklindeki ithamlarınla beni kırıyorsun.Şurda belli başlı bi saygı çercevesinde konuşuyorum çivimi çıkarmayın benim :p

Yedek Parça Müdürü
Muzaffer Aşık 107

abi sorması ayıp bu 107 ne oluooo :mrgreen:

koluman.kom.tr de öle yazıooo muzaffer aşık 107 die... okul numaranmı ?:p

nooldu şimdik mali tek başına elit mi oldun nan sen elit melit sona bozmasın seni :p

o çocuklar malinin öz benliği,hiçbiriniz haberi yok,mali 7 yaşında iken kavşaklardaki fıskiyelerde yüzermiş,bi gün fıskieyerdeki lambalardan birine dokununca elektirk çarpmış ama malinin sigortası atmamış,atmayınca daha çok çarpmış,ve sonuç ortada,şase yapmış mali:cherry:

diyosun ..yaw senlen beraber elit kelimesinin anlamı degişiyor olm . elit oluym derkene kendini soyutlama sonra kakoooo ,daha kanalda donla yüzen çocukların belgeselini cekecektik:p
Olm ben halkımdan kopmam.De bana,gidip biz yüzelim kanalda :p
o çocuklar malinin öz benliği,hiçbiriniz haberi yok,mali 7 yaşında iken kavşaklardaki fıskiyelerde yüzermiş,bi gün fıskieyerdeki lambalardan birine dokununca elektirk çarpmış ama malinin sigortası atmamış,atmayınca daha çok çarpmış,ve sonuç ortada,şase yapmış mali:cherry:
Bi zımpara atsak düzelir :p
sanki bu cümlede bi eksiklik var :pr: :silent: :pr:

E tamamla abi :p

Bu arada bi espri yaptım hepiniz çöküyosunuz bana.Ama çok zevkli alayınız gelsin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar