önemli Olan Zaman Bırakmak Değil, Zamanla Bırakamamaktır

Geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsin,
gönül sırça saray kırıldı mı tamir olmaz derler,
ama umarım onun kırgınlığı da geçer.

abi biraz önce motorunu gördüm.dükkana girerken motorun durumu iyi gibi görünüyordu içeri girdiğimde ne olduğunu gördüm...ama önemli olan sensin.sende bişey yok bu bize yeter.eğer mersin mt ye girmemek seni mutlu edecekse tabi ki girme.ama unutma ki ben senin gibi değerli bi abimi orda tanıdım.:rendeer:

Sencer abi tekrar geçmiş olsun. Huseyin kardeşimize katılıyorum. Ben de seni orada tanıdım Ve tanışdıgıma gerçekten cok memnunum oldum::pulp::. Motor dünyasına ilk adım attıgım sıralarda senin cok yardımını gördüm...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun. Durumun nasıl şimdi? Kaza sırasında korumaların vardı sanırım? Açık yara falan oluşmadı inşallah? :pale:

abi biraz önce motorunu gördüm.dükkana girerken motorun durumu iyi gibi görünüyordu içeri girdiğimde ne olduğunu gördüm...ama önemli olan sensin.sende bişey yok bu bize yeter.eğer mersin mt ye girmemek seni mutlu edecekse tabi ki girme.ama unutma ki ben senin gibi değerli bi abimi orda tanıdım.:rendeer:
huceyn kadar şanslı olamayanlar war abi.daa ben de seni tanıyıp senn tecrübelernden faydalanıcaktm.ama tabiki sen en iyisini bilirsin.mutlu olacağın şei yap tekrar GEÇMİŞ OLSUN...:rendeer:

Arkadaşlarının ilgisizliği, seni kazadan daha çok yaralamış anlaşılan.

Yine de Mersin MT defterini kapama, kırıldığın arkadaşlara mesafe koy.Unutma ki bundan iki sene sonra Mersin MT içinde çok farklı kişiler olacaktır.Bugün sitem ettiğin arkadaşların yerini vefalı arkadaşlar almış olabilir.O gün geldiğinde büyük laf etmiş gibi olmayasın.

Çok çok geçmiş olsun.

Sencer abi,Yeni aklıma geldi.Madem artık girmeyeceksin Mersin MT ye, Buyur gel adana MT de muhabbet edelim.Çok harala gürele muhabbet olmaz ama bir sorun olduğunda da yardıma koşacak arkadaşlar mevcuttur..Hepsi olmasa da.. Zaten her yerde bir iki tane istisna çıkar :p

Geçmiş olsun . Arkadaş seçerken iyi seçmek lazım . Mangal arkadaşlığı mangalın ateşi sönene kadardır.

geçmiş olsun hocam Allah tekrarından esirgesin. insanlarımız gün geçtikçe daha çok ilgisizleşiyor ne diyeyim tekrar tekrar geçmiş olsun..

Abi bende konuyu az önce gördüm.Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Yapabileceğimiz birşey varsa lütfen söyle...

Mersin İl Temsilcisi
kaza yeri ve motosikletimin durumunu gösteren fotoları sonra ekleyeceğim. ama şimdilik korumalıklarımın ve yaramın resimleriyle, yaptığım kazanın %80 benzerini buraya ekliyorum. videodaki kazada takla atılıyor. ben motoru bilinçli yatırıyorum tek fark bu...

benzer kaza:

www.ebaumsworld.com/video/watch/60606/

işte kaza anındaki korumalıklarım ve yaralarım.

sizce bu sırtlık nasıl eriyip yırtılabilir? konu marka değil, asfalta sürtünen çıplak vücut nasıl olurdu bir düşünsenize :( ben düşünmek bile istemiyorum!

bu da asfaltta yaklaşık 45 metre kaydığımdan ( polis ölçümlerine göre)sürtünmeden dolayı eriyen zırh koltukaltımdan asfalta sürtünen bölge

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
kardeş geçmiş olsun.tez zamanda iyileşirsin inşallah.:rendeer:

Abi geçmiş olsun çok üzüldümm sana bişey olmaması sevindirici,Allah'tan acil şifalar dilerim ...

Geçmiş olsun. Kaza nasıl oldu, bir konu var mı? Korumaların fotoğraflarını da koyabilir misin? Belki bizim de çıkartacağımız dersler vardır?

Mersin İl Temsilcisi
Geçmiş olsun. Kaza nasıl oldu, bir konu var mı? Korumaların fotoğraflarını da koyabilir misin? Belki bizim de çıkartacağımız dersler vardır?

korumalıkları motosikletle birlikte arkadaşın dükkanına bıraktım... oraya gidince çekip yüklicem :pr:

Sencer kardeş, okudum çok üzüldüm:salut: . Umarım yaraların çabuk iyileşir ama gönül yarası bu kadar hızlı iyileşeceğine inanmıyorum ama yinede afetmek büyüklere mahsustur.
Büyük geçmiş olsun :rendeer:

Sencer abi terkar geçmiş olsun. Buna benzer durum susanoglu na giderken yaşadım. Kaza yapmamamın sebebi önümdeki aracın beni erken farkederek (sollamaya başlamadan önce korna yaptıgım için) sol seride geçmeyip yol ortasında duran kasayı ortalaması oldu

Son düzenleme:
geçmiş olsun abi allah beterinden korusun.inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar