Motoruma Tankpad ve Jant Stickeri yaptım ama ... :S

Yeni motorunu güle güle kullan. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Tank pad gayet güzel olmuş. Jant şeritleri için aynı şeyi söyleyemem.Kırmızı yada siyah ve düzgün montajlısını öneririm. Bende de CK 125 var. Senin için önerilerim şunlar;

Lastikleri hemen değiştir. Kaliteli bir lastik al. Benim gibi defalarca kayıp düşmeyi bekleme.

Motorun üzerindeki çıkartmalar kötü duruyor. Sökmek çok kolay. Önce 1 saat güneşte bırak. Yumuşayan çıkartmaları kolaylıkla sökersin. Ben söktüm. Stikırlar olmadan nasıl göründüğünü merak ediyorsan burayı tıkla.

Rodaj döneminde 60km/h hızı geçme. Yüksek devir yapma. Ben rodaj döneminde motordan iyice soğumuştum. Ama yinede sabredip el kitabında yazan rodaj kurallarına uygun kullandım. Şimdi 3200 km.deyim. Motorum aradığımdan da fazlasını veriyor.

Motosiklet modelleri bölümünde "Kymco CK 125 Hakkında Herşey" başlığı altında bütün tecrübelerimi anlatmıştım. Tecrübelerimizi paylaşmak için o başlığı kullanabiliriz. İyi sürüşler.

Son düzenleme:
Tank pad deki çizgiyi çok guzeL yakaLayınca motorundaki kendi stickerıyLA süper uyumLu oLmuş, çok çok doğru bi işLem yapmışsın bence çok yakışmış..
Ki zaten severek ve içten geLerek yapıLAn iş kendini beLLi ediyor.
Jant stickerLarının yapışmamasının sebebi yüksek ihtimaL jantın iyi temizLenmemesinden kaynakLanmıştır.Diğer arkadaşLarında söyLediği gibi kaLabiLdiği kadar kaLsın sonrasında yapıştırmadan önce jantı sabunLu sıcak su iLe çok iyi birşekiLde temizLedikten sonra toz aLmayacak bir ortamda çok gusEL kurutmaLı yada hava kompresörü iLE kurutmaLısın ki o zaman en kötü sticker biLe çok mukavemetLi oLuyor. Renk seçimine gELince Mavi hafif sönük kaLmış gibi kırmızı yada bordo çok daha çekici kıLabilir jantLarını..
motoruna oLan tutkunu takdir etmemek eLde değiL..
Çok hoş..

Verdiğiniz bilgiler ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. :rendeer:
Keiti'nin jant stickerlarından almayı düşünüyorum. :wiinkk:
Dediginiz gibi temizledikten sonra takarım onlarıda.. :cat:

Yeni motorunu güle güle kullan. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Tank pad gayet güzel olmuş. Jant şeritleri için aynı şeyi söyleyemem.Kırmızı yada siyah ve düzgün montajlısını öneririm. Bende de CK 125 var. Senin için önerilerim şunlar;

Lastikleri hemen değiştir. Kaliteli bir lastik al. Benim gibi defalarca kayıp düşmeyi bekleme.

Motorun üzerindeki çıkartmalar kötü duruyor. Sökmek çok kolay. Önce 1 saat güneşte bırak. Yumuşayan çıkartmaları kolaylıkla sökersin. Ben söktüm. Stikırlar olmadan nasıl göründüğünü merak ediyorsan burayı tıkla.

Rodaj döneminde 60km/h hızı geçme. Yüksek devir yapma. Ben rodaj döneminde motordan iyice soğumuştum. Ama yinede sabredip el kitabında yazan rodaj kurallarına uygun kullandım. Şimdi 3200 km.deyim. Motorum aradığımdan da fazlasını veriyor.

Motosiklet modelleri bölümünde "Kymco CK 125 Hakkında Herşey" başlığı altında bütün tecrübelerimi anlatmıştım. Tecrübelerimizi paylaşmak için o başlığı kullanabiliriz. İyi sürüşler.

Ahh abicim ahh...
Sen yok musun sen?
Ne korkutmuştun beni!
Dedim kendi kendime..
"Ulan Serhat sakın alma bu motoru. Yokuş çıkamıyormuş, lastikleri kötüymüş.."
Sizin ki tamamen şanssızlığa gelmiş..
Motorum canavar gibi benim..
Ne yokuş sorunum ne de lastiklerden bir şikayetim yok..
Ama bunda şunun da etkisi var.
Bundan önceki motorum scooter oldugu için hiç yatamıyordum.
Şimdi orta derecelere kadar yatabiliyorum.. Onunla ilgili olsa gerek..
Ama DURO'nun HF-918 modeli çok yakısıyor, CK 125'lere ondan takmayı düşünüyorum..

Kayıncona Tank ped super olmus be kanka Hatta 10 numara dıyebılırım . İlk ekran acıldıgında aynen buyuk makıne gıbı gorundu gozume vallaha helal olsun super olmus...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tankpad zuper olmus stickerda fena diiL:cat:

Lastiklerin üzerine dikkatli bakarsan %100 nylon yazısını görürsün. Bu lastiklerin iyi bir tutuş sağlaması imkansız. Özellikle ıslak zeminde çok zayıf bir tutuş sağlıyor.

Motorunu güzelleştirmek için bir önerim daha var. Jantları siyaha boyarsan bence hem daha güzel görünür hemde arka janta bulaşan zincir yağı ve toz daha az görülür. Ben ilk fırsatta düşünüyorum. Arka janta bulaşan zincir yağı ve tozu sürekli temizlemek gerekiyor. Çünkü açık renk jantta sırıtıyor. İyi sürüşler.

Hocam emeğine sağlık tankped süper yakışmış ve güzel göstermiş motosikleti bencede hemen o mavi şeritleri sök ve kırmızı renk şerit yapıştır.o zaman gel keyfim gel....:cat:

Resimleri görünce ben de tank pad takmaya karar verdim. Biraz uzun geldiği için kesmek gerekti. Pek beğendiğimi söyleyemem. Resmini koyuyorum.
my.php

En kısa zamanda şunu takacağım.
my.php

Bu da benim Kymco
my.php

Stikırları sökünce nasıl olmuş?

Hoşçakal.

Son düzenleme:
Resimleri görünce ben de tank pad takmaya karar verdim. Biraz uzun geldiği için kesmek gerekti. Pek beğendiğimi söyleyemem. Resmini koyuyorum.
my.php

En kısa zamanda şunu takacağım.
my.php

Bu da benim Kymco
my.php

Stikırları sökünce nasıl olmuş?

Hoşçakal.

Bizim burada çok CK125 var stickerları sökük.. :queen:
Ben de sökmeyi düşünüyordum ama böyle güzel be abicim..:wiinkk:
Bence tankpadler ölümü andırmamalı. Kuru kafa, azrail, vb. şeylerin olduğu tankpadleri hiç sevmiyorum.. :farao:
Ama zevk meselesi.. :cat:

tankpad gercekten yakısmıs............

Teşekkür ederim... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar