İkinci ameliyatım perşembe günü... Bıktınız dimi? Ben de bıktım! :(

Dostum 2 ay boyunca iyileşene kadar 3 günde bir hastaneye gidip, yarayı doktora pansuman yaptırdım. Enfeksiyon vs. kapmasın diye (eczaneye vs. gitmedim) ve çok fazla dolaşmadım, üzerine basmadım. Mutlaka sende dikkat etmişsindir ediyorsundurda ama biraz daha sık canını iyice iyileş sonra gene gezersin sağlık herşeyden önce gelir Doktorun iyi ve iyi bir hastane orası. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Allah acil şifalar versin, tekrar geçmiş olsun...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Dostum 2 ay boyunca iyileşene kadar 3 günde bir hastaneye gidip, yarayı doktora pansuman yaptırdım. Enfeksiyon vs. kapmasın diye (eczaneye vs. gitmedim) ve çok fazla dolaşmadım, üzerine basmadım. Mutlaka sende dikkat etmişsindir ediyorsundurda ama biraz daha sık canını iyice iyileş sonra gene gezersin sağlık herşeyden önce gelir Doktorun iyi ve iyi bir hastane orası. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Allah acil şifalar versin, tekrar geçmiş olsun...

Önceki doktorum da 2-3 günde bir pansumana çağırıyodu beni. Ama şimdiki günde 4-5 kere pansuman yaptırıyor ve gözle görülür şekilde 10 gün içinde iyileşme oldu. Doktorum bile ben bu kadar iyi duruma gelebileceğini tahmin etmiyodum dedi dünkü pansumanda. :) O yüzden pansuman çok önemli. Kesinlikle aksatmamak lazım. Lafı açılmışken ben bi pansumana gideyim. :) Sağol arkadaşım, çok teşekkür ederim. :rendeer:

Super Moderator
geçmiş olsun arkadaşım
umarım başarılı bir operasyon geçirip sağlığına kavuşursun yakın zamanda:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah her şey gönlünce olur kardeşim.. kesinlikle atlatacağını adım gibi biliyorum .. allah derdine deman versin...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Sağolun arkadaşlar. Çıktım ve taburcu oldum. Evde istirahat ediyorum şimdi. Dizimi kırmamam için acayip bişey taktılar bacağıma. Felakette ağır. :) Yerinden kalkmıyor bacağım. Bütün gün yatıyorum ve pazartesiye kadar da yatıcam. Pazartesi çıkartacaklarmış bacağımdan bu zımbırtıyı. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tekrar. :rendeer:

Geçmiş olsun. Kısa zamanda normal hayata dönmeni dilerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun inş hayırlısı ile bu ameliyatın ii geçer bi an önce ii olman dileği ile

Sende bu yaşama sevinci varken bunu da atlatırsın, yüzünden tebessüm eksik olmasın, çok geçmişler olsun :)

allah bundan sonra inşallah tekerleğini hep düz bastırsın kendine iyi davran allah yar ve yardımcın olsun

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar

büyük geçmiş olsun inş hayırlısı ile bu ameliyatın ii geçer bi an önce ii olman dileği ile

Sende bu yaşama sevinci varken bunu da atlatırsın, yüzünden tebessüm eksik olmasın, çok geçmişler olsun :)

allah bundan sonra inşallah tekerleğini hep düz bastırsın kendine iyi davran allah yar ve yardımcın olsun

Çok teşekkürler arkadaşlar. Ameliyat acısı diniyor yavaş yavaş. Ama yatmaktan belim koptu. :mrgreen: Perşembeden beri yatıyorum. Yarın şu bacağımdaki zımbırtıyı alacak sanırım doktor. Biraz rahatlarım en azından. Bir de pansuman yapacak haliyle, çok merak ediyorum naaptı acaba diye. :) İlk defa görücem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar