benden pas 
benden pas![]()
aaaahhh aahhh motorum olsada gezsem adamlar daha tamirata başlamamışlar parça sparişleri daha gelmemiş sanki uzaydan neptünden felan mı geliyor bu parcalar yaw bak gene kızdım şimdi yawr:
Murat abi gelecekmi acaba ( hayalett 001 ) :cherry:
biliyor biliyororda görüşürüz(A)
selam mıllet eve hırsız gırdı ve laptopumuda caldıgı ıcın resımler atamıyorum bı ara demır gurseşlıme verımde fotoları sıtede yayınlasın..bu aksam bıcı partısı nerde bu arada.. herkese ıı calışmalar....
selam mıllet eve hırsız gırdı ve laptopumuda caldıgı ıcın resımler atamıyorum bı ara demır gurseşlıme verımde fotoları sıtede yayınlasın..bu aksam bıcı partısı nerde bu arada.. herkese ıı calışmalar....
ümitçim,MARMOK'a gitmeden önce son gittiğimiz yerde.bu arada geçmiş olsun,ikinci kezmi hırsız girdi?
geçmiş olsun dostum.....
yaw bu hırsızların allah belasını versin
seninde ayakkabılarını çalmışlardı dimi :queen: :queen: :queen:
ne kadar sıkıcı burası![]()
saat 19:30 gibi orada oluruz.
Sizle bakkala bile gitmem olum benne looo iki gün alanya felan gezdin oraları gördün de buraları mı begenmiyon sıkıcıysa şenlendirmek için bir organizasyon bir aksiyon bişey yap da görelim alaa alaaa![]()