[Adana - MT]

aaaahhh aahhh motorum olsada gezsem adamlar daha tamirata başlamamışlar parça sparişleri daha gelmemiş sanki uzaydan neptünden felan mı geliyor bu parcalar yaw bak gene kızdım şimdi yaw:pr:

ben ajanım haaaa :queen: :queen: :queen: kazmaaa :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biliyor biliyor:porda görüşürüz(A)

selam mıllet eve hırsız gırdı ve laptopumuda caldıgı ıcın resımler atamıyorum bı ara demır gurseşlıme verımde fotoları sıtede yayınlasın..bu aksam bıcı partısı nerde bu arada.. herkese ıı calışmalar....

Adana İl Temsilcisi
ümitçim,MARMOK'a gitmeden önce son gittiğimiz yerde.bu arada geçmiş olsun,ikinci kezmi hırsız girdi?

selam mıllet eve hırsız gırdı ve laptopumuda caldıgı ıcın resımler atamıyorum bı ara demır gurseşlıme verımde fotoları sıtede yayınlasın..bu aksam bıcı partısı nerde bu arada.. herkese ıı calışmalar....

geçmiş olsun dostum.....
yaw bu hırsızların allah belasını versin

geçmiş olsun :cyclopsan hemen polise başvursaydın.

ümitçim,MARMOK'a gitmeden önce son gittiğimiz yerde.bu arada geçmiş olsun,ikinci kezmi hırsız girdi?

saat kaçta buluşuyoruz :silent: :silent: :silent:
işimi ona göre ayarlamaya çalışim :cat:

Son düzenleme:
seninde ayakkabılarını çalmışlardı dimi :queen: :queen: :queen:

sen yaşıyon mu olm sesin cıkmıyor ne ayak :)
evet dün mahkemeye gittim hakim dogum iznine ayrılmış iptal oldu birdaha yazı yollayacaklar bu seferde ben gitmeyecem :p

ne kadar sıkıcı burası :p

ne looo iki gün alanya felan gezdin oraları gördün de buraları mı begenmiyon sıkıcıysa şenlendirmek için bir organizasyon bir aksiyon bişey yap da görelim alaa alaaa :p

Son düzenleme:

Haydaa... Hep beraber senin evde pusuya yatıp şu sana dadanan hırzısı yakalayılım. Büyük geçmiş olsun ::eviiil::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar