arkadaslar sıze test edıp onayladıgım bısey demek ıstıorum.kımınızın babası cok sınırlıdır ona karsı bı muhalefet olusturamassınız ıstedıgınız kadar yalwarın yıne hayır der yıne hayır der.
ıste o zaman yapacagınız tek sey emın olun babanızın guvenını kazanmak eger gercekten motor surme konusunda kendınıze guvenıosanız bındırın arkanıza '''alma tamam yine alma ama bı kere bın deyın''' okadarınıda yapar heralde.gorsun surusunuzu ayar olur zmanla.
ama bıde 2.yontem vardır bunuda uyguladım ama baya bı rısklı.babanızda annenızde sız 20 yasına gelsenızde sızı hala cocukmus gıbı goruolar.onlara en ıyı cevap hıc ummadıkları bı anda onlara gercekten buyudugunuzu gosterebılmektir (mesela bagırıp cagırıp evden cıkıp gıtmek uygundur ama uzaga gıtmeın hemen gıdın koseye oturun babanız sızı aramaya cıktıgında sızı gorsun sonra yanınıza gelecek ve sızınle hıc konusmadıgı bı sekılde cıddıyetle alttan alarak konusacak.bende bole olmustu:bounce
işte bole durumlarda cidden dumur olup kalıolar :queen: bızım oglan buyumus yaf dıolar kendı kendılerıne ve o saatten sonra sızın soyledıklerınızı cıddıye almaya baslıolar.ve yawas yawas kanına gırmeye baslayabılırsınız.:bounce:
benım babama 2.taktık etkı etmez dıosanız gercekten bende ole dıodum.ve kapıdan cıkarken dısarı adımını atarsan bı daha bu eve donemessın dıordu.ama yarım saat sonra kendısı cıktı aramaya.ne kadar kızsalarda onlar bızı sevıolar gercekten yaa :salut::salut::salut: ve uzuldugumuzu gormelerı hıc hoşlarına gıtmıor...
evet şuan da ikinci aşamayı uygulamaktayım :queen: kendiniz istediniz ev aldınız ene istediniz 2001model arabanızı yenilediniz bana bi tane honda nx250
http://www.sahibinden.com/1991_honda_nx_250_rezerve_edildiWQQaXQQ7887431WQQpXQQdisplayitembaşlangıç olarak böle bi enduro istiyorum(başlangıç derken 2500km artı bingitleri saymıyorum motor tecrübem var yani ilk defa o motora oturmuycam:bounce: her neyse bana bi honda nx250yi çok görüyosunuz dedim şuan eylemdeyim ama acelede etmiyorum köyde bi tane otomatik şanzıman masai100cc motor var yaz boyu o motoru harcıcam orda:queen:benzin paralarınıda tabiki babamdan alıcam(çok yakıyor 9-10kuruş artı çekiş yok geçen babamla giderken yokuşta çekmedi indirdim babamı çıktım o arkadan geldi:queen::queen: mesleğim hazır inş 5yıl sonra komiser oldummuydu inş nasip olursa hiç sorgusuz sualsiz alıcam bi tane kafama göre vızıl vızıl binicem tabi full koruma:bounce:evin önüne koydummuydu kimseden de gık çıkmıycak bastım parayı aldım isterseniz sizede alim dicem:queen::queen: