- Konu Yazar
BABANIZ MOTORU HİÇ SEVMİYOO(GEÇMİZ OLAYLARDAN DOLAYI)AMA SİZ ÇOOK SEVİYORSUNUZ BABANIZI NASIL İKNA EDERSİNİZ.BİDE MOTORUN + VE -YÖNLERİNİ NASIL AÇIKLARSINIZ:thumright:thumright:thumright::tutkuy::
babanın açığını ara .ben motor alırken oyle yapmıştım.
yanı motor sevdası babadan gelme..bana anlatır dururdu motor ıkı teker düşersin dengeni kaybedersın felan fişman.lafın sonunda bende derdım senden bulaştı ben neyapıyım..açığını yakalamıstım yani.
birde motor alıcam diye bir sürü laf etmişti bana kızmıştı felan.neyse motoru aldık.alalıda 2 sene oldu bu sene motoru satıyorum baba dedım.afferim oğlum iyi yapıyosun sat diyeceğine,,bu senede bın oğlum sonra sat dedi telefonda dondum kaldım yaaa :mrgreen:şaşırdım yanii..
ooooo sen daha saf kalıyosun. babanın cinliğini çözemiyosun. baban nie satma diyo biliyomsun. sen simdi bu motoru satınca mutlaka ya daha iyisini alacaksın ya daha iyisini alacaksın .kesin daha güsel bişi isticeksin.dolayısıyla masrafın biraz daha artacak .çaktın mı ? :wiinkk:
ooooo sen daha saf kalıyosun. babanın cinliğini çözemiyosun. baban nie satma diyo biliyomsun. sen simdi bu motoru satınca mutlaka ya daha iyisini alacaksın ya daha iyisini alacaksın .kesin daha güsel bişi isticeksin.dolayısıyla masrafın biraz daha artacak .çaktın mı ? :wiinkk:
2.5 sene boyunca sürekli "motor da motor" diye tuttur, ara sıra motorcu arkadaşlarına artçı ol, gezilere ve buluşmalara katıl, işe başlayınca motoru al, borca gir, 8 ay maaşının %75'ini motora ver, aldığın motoru babana ver "bir tur kullan" diye, sonra baban motoru alıp gezmeye çıksın![]()
Ben 27 yaşındayım iş güç sahibiyim, askerliğimi yaptım, motorumu aldım ama hala babamı ikna edemedim ve bundan sonrada edemiycem gibime geliyor.O yuzden kabullenmelerini bekleme turkıyede bu iş marjinal bir işmiş gibi görülüyor.Baba araba almak ıstıyorum desen emın ol elınden tutarlar ama motor dedınmı akan sular durur herkez sırtını doner bu iş böyle bi kere bunu kabulleneceksın babanın karşısına cıkmadan once.Polıtıka yap kesınlıkle faydası olur.Adamın karşısına pat dıye çıkıp motor alıcam ben deme.Şakayla karışık motor muhabbetlerı aç geyık şeklinde.Tepkısını ölç once ona gore stratejı belırle kendıne.Ama bu olay senın ne kadar polıtık oldugunlada dogru orantılı.Karsısına cıkıpta ben motor alıcam dedıgınde sana tabı evladım al demesını beklemek pek mantıklı gelımıyor bana.Yanı motorsıklet kullanıcısı olarak benım cocugum gelse ve motor alıcam dese bende cok zorlanırım.
benim bir arkadaşım 3 aydır goldwing kullanıyor. 23 yaşında.
Babasını zorla motorcuya götürdü race istiyodu(brz bilinçsizlerdi malesef) çocuk motorlara otururken goldwing e oturdu ve yanlışlıkla düşürdü. Düşürünce almak zorunda kaldılar. Hasarlı olduğu için satmadılar(değer düştüğü için.) Çocuk 1-2 ay onun fırçasını yedi :queen:. Sonra yawaştan kullanmaya başladı onu. Ama pek tavsiye etmediğim bi yöntem :farao: çocoğun çektiği psychologic baskıyı anlatamam. Çocok her gördüğümde bunalımdaydı artık nası bir fırça yediyse...