[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ekibin sağsalim vardığına sevindim,
Yarın için bici festivali aynı yerde endurocu bir arkadaş daha gelebilir ortadoğu hastanesi kardiyaloğu dün tanıştım davet ettim.Evet şimdi katılım listesini görelim

Ekibin sağsalim vardığına sevindim,
Yarın için bici festivali aynı yerde endurocu bir arkadaş daha gelebilir ortadoğu hastanesi kardiyaloğu dün tanıştım davet ettim.Evet şimdi katılım listesini görelim

ben geliyorum :queen::queen::queen:
adaşım muzafferde (fazerr) geleceğini söyledi :cat:
yazıdan okuduğum kadarıyla (çerezci) recepde geliyor :cat:
demirgürsel de çalışmassa gelecekmiş :cat:
efendy_iso sözde çarşamba günleri katılacaktı ama henüz kendisinden ses seda yok :p yengem izin veririse gelir herhalde :mrgreen:
diğerlerini bilmiyorum, benden bu kadar :bounce:

Abi kanun hükmünde kararname mecliste onay bekliyo,ilgili içişleri bakanımız imza atarsa yarın ordayızz:p

maç varmış Türkiye-Almanya,kıvıranları görelim

ozaman toplaşıyoruz, muhabbete biciye ve çaylara devam

:queen::queen::queen::queen:

Karikatür gercekden güzel olmus..
Arkadaşlar Adana MT yi takip ediyorum da . Gercekten aranızda cok guzel bir iletişim güzel bir dosluk arkadaşlık ve ne bileyim adını bilmedigim cok güzel duyguların olustugunu farkettim ve kıskanmadım desem yalan olur... İşim geregi her gun mersinden adanya geliyorum ama servisle... Yakında adanaya taşınmayı düşünmüyor da degilim ama hadi hayırlısıı... Taşınmaya karar verirsem buradan soyle uygun fiyata bı kiralık ev aranıyor ilanı veririm artıkk... Mesai Bitmek üzere İyi akşamlar adana

eyvallah gezgin33 herzaman bekleriz ev işinide ayarlarız hep beraber adanaya yayılırız bir günde ev buluruz,çarşambaları takılabilirsin biciye

eyvallah gezgin33 herzaman bekleriz ev işinide ayarlarız hep beraber adanaya yayılırız bir günde ev buluruz,çarşambaları takılabilirsin biciye

Sagolasın Endurocu abim. Bici partisine Adanaya tasınmadan da gelebilirim. Adana da Amcamlar falan var. Bir işe carşamda motorla gelirim. mesai cıkısı bici partisine gece de amcamlarda kalırım...

Sagolasın Endurocu abim. Bici partisine Adanaya tasınmadan da gelebilirim. Adana da Amcamlar falan var. Bir işe carşamda motorla gelirim. mesai cıkısı bici partisine gece de amcamlarda kalırım...

sen hergüz mersinden adanaya çalışmayamı geliyorsun :silent: o zaman adanaya yerleşmen mantıklı olur :cat: aramızda görmekten mutluluk duyarız :rendeer:

sen hergüz mersinden adanaya çalışmayamı geliyorsun :silent: o zaman adanaya yerleşmen mantıklı olur :cat: aramızda görmekten mutluluk duyarız :rendeer:

Aslında bana kalsa ben evlenir evlenmez adanaya yerlesecektim ama her iki tarafın aileleri de razı olmadılar. Birde köyde biraz bag bagce var. Hafta sonları bazen iş dönüşü babama yardımcı oluyorum.. + Ev kiraları biraz daha hesaplı... :cat::cat:

sen gel bizim evlerden birini sana kiralarızz yıllık 2500 ytl kafana görede ödeme imkanı veririmm:)

isocum emlak işinede girmissin bakıyorum,işler kesat herhalde yan gelir hesdabııı

sen gel bizim evlerden birini sana kiralarızz yıllık 2500 ytl kafana görede ödeme imkanı veririmm:)

Tesekkurler ismail kardeş Bu sözün bile yeterli oldu..
İnşallah.. Kısmet olursa taşınırız. Ocak ayında kira surem doluyor...Bu konuda ben kesin karar vermiş degilim... Kararımı verirsem servis guzergahları da önemli tabii.. HAYIRLISI NEYSE O OLSUN...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar