22.06.2008 Pazar - [KIYIKOY/KASTRO gezisi.]

kuyucadısı sanırım hala bulamadın söför kendine :)
Biz cumartesi akşamından gidicez çadır kuralım 7-8 motor
Siz pazar 2-3 gibi gelirsiniz artık
Gölün ilerisinde oluruz selves koyundayız

Güzelim o gidon değişeli ay oldu ben takıntılı adamım dayanamadım aldım...
Neyse sen faal adamsın belki gelirim kıyıköyüne görüşürüzz:queen::queen:

beklerizzz hasan abicim....gelmeyenler uzulecek!
Haberiniz ola....

Bu arada bir hatirlatma ..... arkadaslar,cuma gunu belki yazanlar,cevaplarini kesinlestirirse sevinirm...cunku katilim sayimiza gore mekandan ozel fiyat almaya calisacagim!

kuyucadısı sanırım hala bulamadın söför kendine :)
Biz cumartesi akşamından gidicez çadır kuralım 7-8 motor
Siz pazar 2-3 gibi gelirsiniz artık
Gölün ilerisinde oluruz selves koyundayız

::saad:: bulamadım ::blusssh:
boşver siz erkenden gider benim yerimede eglenirsiniz :wiinkk:

Bu kadar insanın içinde gerçekten ayıp ya bir artçı almıyorlar
Birde istanbullu arkadaşlara bizde gelicez diyoruz kaile almıyorlar bizi ama neyse bizde kendi grubumuzla ayrı takılırız..
İnsan birşeyler yazardı gelecekmisiniz nasıl yapcaksınız buluşalım orda falan filan diye..
Bir kendini beğenmişlik var alıp başını gidiyor ama bakalım hayırlısı...
Neyse daha fazla yazmıyım anlayan anlamıştır umarım.

ya ben cuma yı nerden çıkarttım yaa, dün akşam baktım cuma günüydü, bu gece baktım pazar olmuş :) sanırım daha fazla uyumam lazım, bi aksilik olmazsa gelmeye çalışırım millet :)

Bu kadar insanın içinde gerçekten ayıp ya bir artçı almıyorlar
Birde istanbullu arkadaşlara bizde gelicez diyoruz kaile almıyorlar bizi ama neyse bizde kendi grubumuzla ayrı takılırız..
İnsan birşeyler yazardı gelecekmisiniz nasıl yapcaksınız buluşalım orda falan filan diye..
Bir kendini beğenmişlik var alıp başını gidiyor ama bakalım hayırlısı...
Neyse daha fazla yazmıyım anlayan anlamıştır umarım.

:queen: yahu karisti gitti konu arasinda!!

ama takip ettigim kadari ile bir gun evvelden gidiyormussunuz...o zmn kastro da bulusuruz :mrgreen::cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hafta sonu İstanbuldayım sizlerle tanışmak için geleceğim fakat fazla kalmayacağım 1-2 saat takılıp döneceğim.

HATIRLATMA:

ARKADASLAR...MUMKUN OLDUGUNCA,GEZI TARIHINE YAKLASIRKEN...(BELKI) ISARETLEYEN ARKADASLAR...CEVAPLARINIZI KESINLESTIRINIZ..SAYIYA GORE TESISTEN FIYAT ALINACAK VE ONA GORE ORGANIZASYON YAPILACAKTIR!

hasan ilk sayfadaki saat bilgileri ve buluşma yerleri dogru değilmi ona göre ayarlama yapmaya çalışıcam. yani anasayfaya göre kendii ayarlycam bişiler değişti bu sıralar ama yakalamadım

hasan ilk sayfadaki saat bilgileri ve buluşma yerleri dogru değilmi ona göre ayarlama yapmaya çalışıcam. yani anasayfaya göre kendii ayarlycam bişiler değişti bu sıralar ama yakalamadım

su anda hersey son halini almis durumda (saat,bulusma yeri vs.)
bu arada yeni is hayirli olsun :)

saol hasan walla o kadar bekledikten sonra sonunda işi bulabildim umarım hayırlı olur :p
bu arada listede zaten adım yok henüz tam belli olmadığından dolayı cevap veremedim. Ama saatler uyarsa muhakkak gelmek istiyorum mümkün olduğunca erken cvp vermeye çalışacağım

Son düzenleme:
Bu resimler kiyikoy'e ait...biz kastro'ya gidecegiz...Kiyikoy'e bagli oldugundan dolayi birlikte lanse ediliyor!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar