Yeni Motosikletim (Kymco CK125-Pulsar)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız mutlu bir şekilde kullanmak nasip olsun kardeşim.

bu motoru almayı düşünmüştüm geçen sene, 1 ay araştırdım.. yolda gördüklerime sordum en son, titreşimden şikayet edince, bir an'da vazgeçmiştim..

ben senin geçmişini bilirim serhat abii..popcorn 'un vardı dimi bi aralar ailenle pikniğe gitmiştinde gezi yazıları bölümüne açmıştın konunu bende cvp yazmıştım... :mrgreen:

ne günlerdi bea :)

ben senin geçmişini bilirim serhat abii..popcorn 'un vardı dimi bi aralar ailenle pikniğe gitmiştinde gezi yazıları bölümüne açmıştın konunu bende cvp yazmıştım... :mrgreen:

ne günlerdi bea :)

Motoru satarken yüzüne bile bakmamışım abim öyle diyor.. :queen:

iyi bakalım yeni motorun hayırlı olsun...butun heryanım ağrıyo yatcam heralde..senin adına sewindim ama keşke bi cbr 1000 rr alsaydın :p:p:p

Hayırlı uğurlu olsun ALLAH cümlemize kaza bela göstermesin kardeş bende de kırmızısı var 2 senedir pek sorun yaşamadım memnun kalırsın güle güle kullan...

Hayırlı uğurlu olsun serhatım.Biraz geç gördük ama idare et.güle güle kazasız belasız kullan.:rendeer:

Yazan, vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim..
Şimdiki imkanlarla ancak bu kadar oluyor..
Sagolun, Allah hepimize kaza bela göstermesin inşallah.

KARDES BENIM IMKANDA SIMDILIK TAM BUNA YETIYO AMA SUBATTA FALAN ALMAYI DUSUNUYORUMM SENCE ALAYIMMI MEMNUNMUSUN BENDE SENIN GIBI BAYAA ARATIRDIM HASTASI OLDUK WALLA

Hayırlı oLSUN Arkadaşım... Vallahi EN Az Senin Kadar Sevindim sanki Ben Almışım Gibi Sevindim Vallahi :( Bende İnş Yaza Alacam:(:(

serhat kardeşim ama hala resim koyacaksın... bekliyoruz hadi. :p
bende alacam bundan darısı bana inşallah:)

tamam tamam ilk mesaja koymuşsun :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar