Hayırlı uğurlu olsun.Fiyatıda hesaplıymış.Görüntüde çok güzel olmuş.Aydınlatmada iyiyse süper:cat:
güzelmiş. bir de güzel aydınlatıyorsa çok iyi. güle güle kullan
Aydınlatma gayet iyi.Teşekkür ederim!Hayırlı uğurlu olsun.Fiyatıda hesaplıymış.Görüntüde çok güzel olmuş.Aydınlatmada iyiyse süper:cat:
1500-2500YTL arası değişiyor.ya ark bu tip motorların 2nci el fiyatları ne akdar acaba ?
Sağol kardeşimçok modern durmus abi güle güle kullan.
Kardeş Gaziantep'teki araba aksesuarcılarından aldım.Montaj çok basit.hala cvp yok????????????????
Allah razı olsun!Takalım yaklaşık bir hafta oldu.Far açıkken bile marş basıyor.Anlayacağın şimdilik bir sorun yok.aküde sorun oluyormu kaldırıyor değilmi çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin
Allah razı olsun!Takalım yaklaşık bir hafta oldu.Far açıkken bile marş basıyor.Anlayacağın şimdilik bir sorun yok.
Başım üstüne yardımcı olurum.anladım hocam güle güle kullan bi ara bende düşündüm ama forumda olmaz akü kaldırmaz dediler o yüzden vaz geçmiştim şimdide takacak adam akıllı bi motorum olunca seni rahatsız edrim artık:rendeer:
Teşekkür ederim abi.Hayırlı olsun hemşerim çok güzel olmuş..
Valla ben değildim o.ben daha antep'ten dışarıya birkez bile çıkmadım motorla.ya senin motorun aynısından gördüm geçen istanbulda bi semtte onunda ön çamurluğu yoktu :silent:
Hüseyin benim ön far hiç patlamadı.Ama arka ayda bir patlıyor.ya benm normal far çok patlıyor kemal abi neden ki acep sende eskiden olyomuydu?
Valla ben değildim o.ben daha antep'ten dışarıya birkez bile çıkmadım motorla.
Hüseyin benim ön far hiç patlamadı.Ama arka ayda bir patlıyor.