Semaverim Geldi Dolantısı (İzmir- Kuşadası)

senin için marmoğu yakarım barış:p çay nedirki sen iste deniz suyundan sana çay gölü yapayım:cat:

Valla gerçektende en kötü gününüz böyle olsun..
Ne güzel eğlenmişsiniz, yine imrendim ben şimdi İzmir MT'ye..
Hepinize sevgiler :rendeer:

Güzel gezi olmuş tebrikler.BU arada kawa endurosu olan bir arkadaş vardı. Hatta motor ankarada sorun çıkarınca oraya bırakmışlardı sanırım. O motorun akibeti ne oldu? İzmir gezilerinde göremiyoruz. Hurdayamı verdiniz:p

sahibi gibi ihtiyar olduğu için dinlenmeye bırakıldı :p romatizma var sahil yakınlarına gelemiyor motor :queen: bak uşak'a göle gitti hemen hastalandı :p

sahibi gibi ihtiyar olduğu için dinlenmeye bırakıldı :p romatizma var sahil yakınlarına gelemiyor motor :queen: bak uşak'a göle gitti hemen hastalandı :p

Romatizma için oksamen tb. ve aspirin tb öneriyoruz. Benzin deposuna ikişertane attın mı birşeyi kalmaz:p

alp_tunay abim sen ankarada deilmiydin yaw ? izmirlimi oldun artıkın yoksa

hatırlarsan bi ara benim motorun grenejına takmıştın bak en sonunda motoru değiştirdim :) ama grenajı değiştirmedim

Son düzenleme:
bakıyorumda cenkis abi karşıdan gelen motorları dikkate almıyorsun ben sana ne kornalar çaldım ama hiç bakmadın :)alacağın olsun seyirterasındada beklettin beni geçen perşembe zaten

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp_tunay abim sen ankarada deilmiydin yaw ? izmirlimi oldun artıkın yoksa

hatırlarsan bi ara benim motorun grenejına takmıştın bak en sonunda motoru değiştirdim :) ama grenajı değiştirmedim
Aferim.... Eee şimdi motorun ne? resimdeki mi?.... :p:p:p

ben semavere takıldım .. anladığım kadarı ile bu alet odun , çer çöple yanıyo ve kazanındaki suyu ısıtıyo dimi .. yani elektirtik gibi gereksiz şeylere ihtiyacı yok..

bide bunu nerden buluruz ve kaça bunuda yazında piknikseverler familyası faydalansın dimi ama ..

Cengiz bize hiç böle çay demlemedin orlarda ..:p

Marmoğa gelir baba bu semaver .. paso alkol tüketilecek değilya arada çayda içeriz dimi ama :cherry:

Bu gibi ortamlarda alkol yerine çay tüketmek daha eğlenceli geliyor bana.... Evet dediğin gibi odun çer-çöp gibi şeylerle 5 lt kazanı 10 dakkada kaynatıyor....çayı da çok lezzetli oluyor.... :cat::cat::cat:

Semaveri burdan KAPILAR denen yerden (ballıkuyugirişi) sobacılardan aldım....40 ytl diyorlar ama 30 razı oluyorlar... Satamıyolarmış hiç..Bu izmirliler çaydan anlamıyor :pr::pr::pr: Bi çaydanlık parası bile diiil... :cat::cat:

doğrudur alp_tunay asya gy 200 vardı yurt dışına çıkmadan önce onu satmıştım şimdi izmire yerleştim bi today le bu yazı çıkartmayı düşünüyorum
resimdekinin aynısında satın aldım bu cumartesi teslim alıcam

Motosikleti
Forza250-cygnusL

doğrudur alp_tunay asya gy 200 vardı yurt dışına çıkmadan önce onu satmıştım şimdi izmire yerleştim bi today le bu yazı çıkartmayı düşünüyorum
resimdekinin aynısında satın aldım bu cumartesi teslim alıcam

Güle güle bin...Katılımlarını bekleriz.... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

bakıyorumda cenkis abi karşıdan gelen motorları dikkate almıyorsun ben sana ne kornalar çaldım ama hiç bakmadın :)alacağın olsun seyirterasındada beklettin beni geçen perşembe zaten

görmemişimdir halitim görsem zaten seni özlemişim durmammı perşembe olayına gelince geçen hafta belediye orada sandalye masaları topladı bir anda dağıldık bizde bu hafta görüşelim :rendeer:

bu hafta semaverimizi alıp heykelden birinci kordona girişte köşede balık tutacağız ve gelen dostlara çay ikram edeceğiz bardağını,çayını,şekerini,oltasını kapan gelecek SOHBET ŞİRKETTEN hediye olacak :cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
görmemişimdir halitim görsem zaten seni özlemişim durmammı perşembe olayına gelince geçen hafta belediye orada sandalye masaları topladı bir anda dağıldık bizde bu hafta görüşelim :rendeer:

Lam ne toplaması...Adamlar denize attılar yaw masa sandalyeleri.... :queen::queen::queen:

Ertesi gün masa sandalye avındaydılar..... Millet balık ,onlar masa sandalye tutuyorlardı.... :queen::queen::queen:

Ben kaşar ekmek de getiricem.... Tost yapıcam.... :queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar