Semaverim Geldi Dolantısı (İzmir- Kuşadası)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben darıldım size :pale: gitmeden önce haber verseydiniz ya :pale: gerçekten üzüldüm doğrusu................ama gezi çok güzel olmuş ona sözüm yok......

Üzülme .... Daha çok kez yapacağız... Çok gezeriz merak etme...:cat::cat:

bardağını,şekerini,sohbetini alan gelsin semaver hazır :cat: mekan belli dumana gelin yeter ( tek semaver bizimki olacak eminim :queen:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bardağını,şekerini,sohbetini alan gelsin semaver hazır :cat: mekan belli dumana gelin yeter ( tek semaver bizimki olacak eminim :queen:)

Hakkattende dumanı gören geldi.. O ne diye soranlar yokmu?... Çıldırttı....:pr::pr::pr::pr::pr:

Amma çay ve levrek iyiydi haaaaa............... :cat::cat::cat:

çok güzel bir gece oldu :cat:bol miktarda balıkta tuttuk, bol miktarda güldükte, sahilde çayımızı içmeyen kalmadı:queen: devriye gezen memur arkadaşlar,balıkçılar,özcanın arkadaşı:p tanıdığımız bir arkadaşımızın kopyası,sayın başkanım,herkez geceden memnun ayrıldı :wiinkk:hele bir tahta kaşık olayı var İNANILMAZDI :queen:gelen katılan gelemeyen ve gönlü bizimle olan ve aklı bizde kalan tüm dostlara teşekkür ederiz ( devamı gelecek :cat:)

ya kaçırdım yaa benim salak eleman sorumlu derslerden kalmıs 2 hafta ertelendi işe başlaması :queen: bütün salaklar beni buluyo :p
bidahakine kaçırmamam lazım çay pahalı burda :p

bizde çay beleş gel içebildiğin kadar iç yeterki yüreğini sohbetini al yanına tabi bardağını hatta KAŞIĞINI unutma haftaya toplantı ÇAY BAHANE SOHBET ŞAHANE mekan KEŞHANEDE olacak aynı yerde aynı saatte bekliyoruz :cat:

hocam çok güzel gezi olmuş, elinize sağlık da size kızdığım bi nokta var, sucukları ateşte nispet yapar gibi kızartıyosunuz, bi de üstüne üstelik fotoğrafını çekmişsiniz, canım çekti vallaha:queen:

Çok keyifli bir gezi olmuş...İmrendim şimdi...Çayın keyfide bir başkadır doğada...

izmirde çayda bitmez sucukta bitmez her gittiğimiz yere ağacını dikiyoruz sonunda tüm motorcuları izmirli yapacağız :rendeer:

çok güzel bir gece oldu :cat:bol miktarda balıkta tuttuk, bol miktarda güldükte, sahilde çayımızı içmeyen kalmadı:queen: devriye gezen memur arkadaşlar,balıkçılar,özcanın arkadaşı:p tanıdığımız bir arkadaşımızın kopyası,sayın başkanım,herkez geceden memnun ayrıldı :wiinkk:hele bir tahta kaşık olayı var İNANILMAZDI :queen:gelen katılan gelemeyen ve gönlü bizimle olan ve aklı bizde kalan tüm dostlara teşekkür ederiz ( devamı gelecek :cat:)

Gerçekten harika ötesi bir geceydi:rendeer:
Özcanın arkadaşı:silent::silent::silent: Onun iyi dilekleri olmasaydı o koskoca balık biraz zor avlanırdı ama:queen::queen:
Onu boşwerde başka bi arkadaş daha vardı ama bu çayla kanmıyordu direk bira istedi be abi ben bidaha gitmem oraya başka yerde yapalım bu etkinliği korktummm:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
abi o mobilet kimin yaa çok güzel yapmışlar bayıldım :cyclopsan

Abi biraz geç oldu ama neyse....cuma sınav var diye gelememiştim........kusura bakmayın.......Bu arada hayabusa ile kaza yaptım :( internete fazla girme şansım yok o yüzden tahmini olarak gelişp gidebilirim.....kazasız belasız...tekrar ii buluşmalarda buluşmak ümidiylen........

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi biraz geç oldu ama neyse....cuma sınav var diye gelememiştim........kusura bakmayın.......Bu arada hayabusa ile kaza yaptım :( internete fazla girme şansım yok o yüzden tahmini olarak gelişp gidebilirim.....kazasız belasız...tekrar ii buluşmalarda buluşmak ümidiylen........

Ne kazası lem?.... :silent::silent::silent: Geçmiş olsun..Bi anlat bakalım hele... :silent::silent:

yıldırım kardeşim geçmiş olsun umarım büyük bir yaramazlık yoktur üzme kendini giden HAYABUSA olsun alper abin sana yenisini alır :p sana bişi olmasın :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yıldırım kardeşim geçmiş olsun umarım büyük bir yaramazlık yoktur üzme kendini giden HAYABUSA olsun alper abin sana yenisini alır :p sana bişi olmasın :rendeer:
Sen daha abisin lam...Benim lafım mı olur senin yanında....:queen::queen::queen:

oohhh süper olmuş çaya bayıldım özellikle. yüreğinize sağlık

abi konu açıcam az sonra zaten....bi gece hastanede kaldım o kadar..bişeyim yokd edikçe tuttular cvardır ne olur olmaz diye en sonunda sabah saat 5te çıktım.......konu açıp anlatıcam merak etmeyin ama kısaca söyliyim evka-4ten aağı inerken arkamdan gelen dengesiz bri son anda sağa dönen yola girmek isteyip direksiyonu kırınca üstüme motor yan geldi 20mtre kadar sürüklendi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar