Valla gerçektende en kötü gününüz böyle olsun..
Ne güzel eğlenmişsiniz, yine imrendim ben şimdi İzmir MT'ye..
Hepinize sevgiler :rendeer:
sahibi gibi ihtiyar olduğu için dinlenmeye bırakıldıromatizma var sahil yakınlarına gelemiyor motor :queen: bak uşak'a göle gitti hemen hastalandı
![]()
yalnız anlamadım insanlar birden çoğalıyor sonra gene kimse kalmıo![]()
Romatizma için oksamen tb. ve aspirin tb öneriyoruz. Benzin deposuna ikişertane attın mı birşeyi kalmaz![]()
Aferim.... Eee şimdi motorun ne? resimdeki mi?....alp_tunay abim sen ankarada deilmiydin yaw ? izmirlimi oldun artıkın yoksa
hatırlarsan bi ara benim motorun grenejına takmıştın bak en sonunda motoru değiştirdimama grenajı değiştirmedim
ben semavere takıldım .. anladığım kadarı ile bu alet odun , çer çöple yanıyo ve kazanındaki suyu ısıtıyo dimi .. yani elektirtik gibi gereksiz şeylere ihtiyacı yok..
bide bunu nerden buluruz ve kaça bunuda yazında piknikseverler familyası faydalansın dimi ama ..
Cengiz bize hiç böle çay demlemedin orlarda ..
Marmoğa gelir baba bu semaver .. paso alkol tüketilecek değilya arada çayda içeriz dimi ama :cherry:
Aferim.... Eee şimdi motorun ne? resimdeki mi?....
doğrudur alp_tunay asya gy 200 vardı yurt dışına çıkmadan önce onu satmıştım şimdi izmire yerleştim bi today le bu yazı çıkartmayı düşünüyorum
resimdekinin aynısında satın aldım bu cumartesi teslim alıcam
Aferim.... Eee şimdi motorun ne? resimdeki mi?....
doğrudur alp_tunay asya gy 200 vardı yurt dışına çıkmadan önce onu satmıştım şimdi izmire yerleştim bi today le bu yazı çıkartmayı düşünüyorum
resimdekinin aynısında satın aldım bu cumartesi teslim alıcam
Güle güle bin...Katılımlarını bekleriz.... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
bakıyorumda cenkis abi karşıdan gelen motorları dikkate almıyorsun ben sana ne kornalar çaldım ama hiç bakmadınalacağın olsun seyirterasındada beklettin beni geçen perşembe zaten
görmemişimdir halitim görsem zaten seni özlemişim durmammı perşembe olayına gelince geçen hafta belediye orada sandalye masaları topladı bir anda dağıldık bizde bu hafta görüşelim :rendeer: