Motorumu Değiştirdim İşte Gs 500 :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar bugün Bisan Senatörümle Bu canavarı takas yaptım üsütüne alım satım dahil 2500 Ytl 12 taksit yaptık. Umarım iyi bir alışveriş yapmışımdır. Enazından hem tarz hemde uzun yol sıkıntıısından kurtuldum. Umarım kazasız belasız sürerim, Ayrıca vitesli hiç kullanmadım bakalım işin içinden çıkabailecekmiyim :)

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=7828059

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun... kesinlikle pişman etmeyecek bir makina almışsın. tabii ki temizliğini bilemem ama korkma... 2 gün içinde cazibesini kullanıp kendini sana bağımlı yapıyor....

suuuuuuzuuuuuuuuuuuuuuuuKKiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hayırlı Uğurlu Olsun.kazasız Belasız Sürüşler Dilerim.artık Gerçek Bir Motora Bineceksin.heyecanını Anlayabiliyorum.ben De Ilk Motorum Ybr Den Er-5 E Geçerken çook Heyecanlanmıştım.ama ınfo Nda Hala Bisan Yazıyor.bence Yeni Motoruna Alışmaya Ordan Başla :)

hayırlısı olsun ben sana burgman satacaktım ama kısmet başka bi suzukiyeymiş:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun... kesinlikle pişman etmeyecek bir makina almışsın. tabii ki temizliğini bilemem ama korkma... 2 gün içinde cazibesini kullanıp kendini sana bağımlı yapıyor....

suuuuuuzuuuuuuuuuuuuuuuuKKiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sağol dostum iyi bir alışveriş oldu, Artık sık sık başınızı ağrıtırım sorularımla,
Herşeyiyle dört dörtlük olmasada 4x3,5 luk, Honda egzos takmışlar ki sesi dehşetti, yanımdaki usta arkadaş kafan rahat olsun güzel makina dedi :)

hayırlısı olsun ben sana burgman satacaktım ama kısmet başka bi suzukiyeymiş:p

Kolpacım birden oldu bende burgmanlara hala hayran hayran bakacam sanırım, Kısmet işte neye niyet neye kısmet , sağolasın:)

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
Sağol dostum iyi bir alışveriş oldu, Artık sık sık başınızı ağrıtırım sorularımla,
Herşeyiyle dört dörtlük olmasada 4x3,5 luk, Honda egzos takmışlar ki sesi dehşetti, yanımdaki usta arkadaş kafan rahat olsun güzel makina dedi :)

Kolpacım birden oldu bende burgmanlara hala hayran hayran bakacam sanırım, Kısmet işte neye niyet neye kısmet , sağolasın:)

sorun yaşarsan da buradayız ama sakın bakımlarını ihmal etme... bugün ben yolda giderken debriyaj manetim kırıldı ucuz atlattım ama şimdi fark ettim, önceki sahibi kırmış ve kaynattırmış..... sen iyi bir ustayla beraber her yerini en azından görsel olarak bir kontrol et... bilyosun japon da olsa insan her yerde insandır....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun gerçekten mükemmel makine..ben çok 500 lük kullandım özellikle Kawasakinin GPZ serisini....Bu kadar dayanıklı 500 lük yok.ben 9 yıldır kullanıyorum ve benimle birlikte ölecek..ne onu ne cıbırı değişmem Suzuki GSX-R 1000 SATLIK SİTEDE RESİMLERİ VAR DUYANLAR DUYMAYANLARA SÖYLESİN..Makina olarak çok iyi bir seçim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sorun yaşarsan da buradayız ama sakın bakımlarını ihmal etme... bugün ben yolda giderken debriyaj manetim kırıldı ucuz atlattım ama şimdi fark ettim, önceki sahibi kırmış ve kaynattırmış..... sen iyi bir ustayla beraber her yerini en azından görsel olarak bir kontrol et... bilyosun japon da olsa insan her yerde insandır....

Eyvallah dostum arabada alsak baktırıyoruz dimi, onuda servise sokup nasılmış göreceğiz bi daha, İnşallah yolların tozunu ataruız hep beraber,

Tüm arkadaşlara çok teşekkürler, inanın heyacandan uyuyamam ben bugün :)

demek aldın ha...hayırlı olsun:rendeer:

ilk zamanlar çok dikkatli ol:cat:

hayırlı olsun ustam, aklımdaki makina.. kazasız belasız sürüşler.. güle güle kullan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teşekkürler arkadaşlar inşallah herkes gönlüne göre motosikletine kavuşur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar