:queen:
benim düşündüğüm motoru almıssın hayırlı olsun tek düşündüğüm takas olur kelimesiydi umarım memnun kalırsın kazasız belasız sürüşler.
Üstad abimiz çok iyi biriydi baya muhabbet ettik, ne sıkıntısı varsa söyledi,bu motor 1,5 sene yatmış ve sekman değiştirmiş, anlıyacağın bakımları yapılmış. Diğer yönde ufak tefek makyaj ve yeni bir arka lastiğe ihtiyacı var, Yazı çıkarıı dedile ama, herşey,i garantiye almak gerekir kanımca. Artı koruma demirlei ve kask çantasıyla tam uzun yol motoru olmuş

Hayırlısıyla yarın alıp test edeceğim. Eski motorun plakası kamyonetmiş hala onu değiştirip temiz kağıdını alacağım.
Tırsıyom ama bunu süren yine de insan sonuçta bizde süreceğiz. :queen:
öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.bende de gs var.benim ki de 2000 model ve şu an 34750km de.eğer yanlış hatırlamıyorsam senin motor uzunca bi süredir sahibinden.com da etilerden satılıktı.fiyatı gerçekten çok uygun.ben ne yazık kı satmayı düşünüyorum

sakın telaşlanma herhangi bi sorunu olduğundan deil(taş gibi makina)kışa doğru askere gidicem ve bu güzelim makinayı 15 ay yatırmak istemiyorum.tekrar hayırlı uğurlu olsun.
Yok ben Bisanı 3 hafta falan oldu ilanı vereli. Yerde Pendik, Tasa olduğu için baya cazip geldi. Hoş 2500-2000 arası satardım ama fırsat herzaman önümüze çıkmıyor