Motorumu Değiştirdim İşte Gs 500 :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah. Allah seni kör, ayna nedir bilmeyen bilgisiz ve umursamaz şoförlerin gazabından korusun (Bizleri de tabi..).

hayırlısı olsun!! :) insallah allah benide bir gün Gs 500 SAhibi Yapar :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

bu makinalara granajda takılıyor sanırım baksanıza arkadaşlar,,,

çok iyi fiyata almışın , yakıtıyla performansıya ve sağlamlığıyla benimde 1 üst basamak için istediğim motor bu
kazasız ve ustasız yollar diliyorum size :rendeer:

Ikinci motorum 1999 model sari bir GS500E idi. Cok guzel zamanlar gecirdik. Gerekli bakimi yaptiktan sonra kesinlikle sorun cikarmayan, cok keyifli ve kullanimi rahat bir alettir. Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz, keyifli surusler....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun,güle güle kullan biraz acemilik çekersin korkma ve panikleme sakın alışırsın

senin adina cok sevindim kardesim Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.. hayirli olsun..

ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin.:cat:
bi tanede ben alcam nasipse....:queen:

benim düşündüğüm motoru almıssın hayırlı olsun tek düşündüğüm takas olur kelimesiydi umarım memnun kalırsın kazasız belasız sürüşler.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.bende de gs var.benim ki de 2000 model ve şu an 34750km de.eğer yanlış hatırlamıyorsam senin motor uzunca bi süredir sahibinden.com da etilerden satılıktı.fiyatı gerçekten çok uygun.ben ne yazık kı satmayı düşünüyorum :( sakın telaşlanma herhangi bi sorunu olduğundan deil(taş gibi makina)kışa doğru askere gidicem ve bu güzelim makinayı 15 ay yatırmak istemiyorum.tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
iyi günlerde kullanman dileklerimle sevgiler

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın umarım.
Bu arada bu motor çağlayan da satılıktı galiba bir ara bende niyetlenmiştim ama bir türlü gidip bakmaya fırsatım olmadı kısmet sanaymış :)
Güle güle kullan.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:queen:
benim düşündüğüm motoru almıssın hayırlı olsun tek düşündüğüm takas olur kelimesiydi umarım memnun kalırsın kazasız belasız sürüşler.

Üstad abimiz çok iyi biriydi baya muhabbet ettik, ne sıkıntısı varsa söyledi,bu motor 1,5 sene yatmış ve sekman değiştirmiş, anlıyacağın bakımları yapılmış. Diğer yönde ufak tefek makyaj ve yeni bir arka lastiğe ihtiyacı var, Yazı çıkarıı dedile ama, herşey,i garantiye almak gerekir kanımca. Artı koruma demirlei ve kask çantasıyla tam uzun yol motoru olmuş :) Hayırlısıyla yarın alıp test edeceğim. Eski motorun plakası kamyonetmiş hala onu değiştirip temiz kağıdını alacağım.
Tırsıyom ama bunu süren yine de insan sonuçta bizde süreceğiz. :queen:

öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.bende de gs var.benim ki de 2000 model ve şu an 34750km de.eğer yanlış hatırlamıyorsam senin motor uzunca bi süredir sahibinden.com da etilerden satılıktı.fiyatı gerçekten çok uygun.ben ne yazık kı satmayı düşünüyorum :( sakın telaşlanma herhangi bi sorunu olduğundan deil(taş gibi makina)kışa doğru askere gidicem ve bu güzelim makinayı 15 ay yatırmak istemiyorum.tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Yok ben Bisanı 3 hafta falan oldu ilanı vereli. Yerde Pendik, Tasa olduğu için baya cazip geldi. Hoş 2500-2000 arası satardım ama fırsat herzaman önümüze çıkmıyor :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar