Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam arkadaşlar bende bugün zen sahibi olabildim en sonunda:) zen'i feyizoğlundan aldım. Ruhsat plaka işlemleri fln salı günü elimde motor. Herkeze sevgilerimle...:)

selam arkadaslar

su ilk 300 bakimi var ya , daha gitmedim ama 300 oldu benimki , 300ü gecsek birsey olur mu?
ruhsat yok hala , kadiköye gitmeye cekiniyorum noolur nolmaz... :(

300 bakımımı varmıs... benım bıldıgımılk 1000 bakımı...
yag ıle bujı degıstır bıde vıda larını sıktırsan yeter...

ya arkadaslar benim zn 1560km oldu ama buji deistirmedim deistrince cok farkedermi? bu arada ben suan samsundayım ama insallahlah istanbula dondugumde org lara katılıcam.

Son düzenleme:
ya arkadaslar benim zn 1560km oldu ama buji deistirmedim deistrince cok farkedermi? bu arada ben suan samsundayım ama insallahlah istanbula dondugumde org lara katılıcam.
Çok az farkeder ama her 1000 km yağını değiştirirsen iyi olur.istanbul da olduğun da haber ver bir buluşma ayarlanır.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 16 Mayısta Mondi 125ZN aldım.
Hayırlı olsun arkadaşım keyifle kullanmaını dilerim:cat::cat:

yeni zn alan herkese hayırlı olsun arkadaşlar..

bu arada kaan, ehliet başvurumu yaptım :D

Sanada hayırlı olsun alper..artık darısı dıger arkadaslara , kaan ozellıkle sana..
Alper sınav tarıhlerı masrafları hakkında bılgı verde dıger arkadasların belkı canı ceker!!!:p

kurukalabalık bu zenciler ne gezi var ne bişey kardeşim hep lafta hep lafta :p

hayırlısı olsun kardeşim...ben biraz istanbul dışındayım...uzaktan izliyorum sizi...bahçemde biri sarı diğeri saks mavisi olmak üzere 2 adet zen yatıyor :) kısa sürede qörüşmek üzere...

Sanada hayırlı olsun alper..artık darısı dıger arkadaslara , kaan ozellıkle sana..
Alper sınav tarıhlerı masrafları hakkında bılgı verde dıger arkadasların belkı canı ceker!!!:p

saol serdarcım...inşallah...

kurukalabalık bu zenciler ne gezi var ne bişey kardeşim hep lafta hep lafta :p

seni o qün qördüm kadıköyde aradım cepten ama normaldir motor üzerinde konuşamadın...bi daa ki sefere artık...

@ all
herkes dikkat etsin kendine we zen' ine...tanışmak üzere...

Kaan AK

.

selam millet , gene talihsiz başıma bir vukuat daha meydanda otoparkda benim motorun aynasını kırmış bir motor yok böyle birşey ya hep mi bana denk gelir abi durduk yere masraf tekde satılmıyor lanet şey :pr: :pr: :pr:

Bende 125 Zn Var

Selam Ben Samsundan Engİn DÜn AkŞam Üzerİ Buradakİ Mondİal Bayİİsİyle GÖrÜŞtÜm 150rn Modelİnİn 10 GÜn Sonra Ellerİnde OlacaĞini SÖyledİler Almayi DÜŞÜnen Olursa Dİye SÖyledİm Hem İnceleme Firsatida DoĞabİlİr Ama 125lİkte GÜzelmİŞ Asyaya GÖre Bİrazdaha Kalİtelİ Gİbİ Duruyor

ÇOK YAKIYOR YA. 12 YTL DEPO FULLENİYOR

Geçmiş olsun D3vil.

Ben de sizi uzaktan takipteyim. şöyle 8, 9 zen birarada motor gezisine hasret :)

Merhaba arkadaşlar bendede siyah bir 125 zn var arkaya çanta taktırmak istiyorum ama sisi barı kestirmem gerek.Jinlun 125-10 modeli biliyorsunuz 125 zn ile aynı.onların arkasında orjinal çanta var sis barsız yüklük var yani.bu sis barsız yüklüğü nereden bulabilirim istanbulda oturuyorum bilgi verirseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar