Ücretsiz Kaliteli, Mafsalli Dizlik Vericem ihtiyaci Olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar yeni bir dizlik begendigimden gençmoto'dan aldigim, piyasa fiyatı 50, 60ytl civarinda olan, sifirdan farksiz ve çok az kullandigim (şubatta aldigim için çogu zaman kutusunda yattı) CE onaylı, Scholler PVC korumali, U-LUCKY marka kaliteli mafsallı dizligimi orjinal ambalajında gercekten ihtiyacı olan bir arkadaşa ücretsiz verecegim.

Öncelikli olarak 100, 150cc vs gibi nispeten kucuk hacimli scooter kullananlar yerine, nispeten daha buyuk hacimli motosklete sahip daha fazla ve sert ruzgarlara maruz kalan arkadaslara öncelik tanımak istiyorum. Evt varmi kaliteli, kutusunda, mafsallı dizlik isteyen? :bounce:

Son düzenleme:
bu başlık patlama yapar şimdi:)

düşünceli davranmışsınız tebrik ederim:rendeer:

tam bana göre 150cc scooterımda var, ben benim hiç dizliğim olmadı abi :salut:at kargoya ödemeli :wiinkk:

Yok sen 40 derecelik izmirdesin, scooter var altinda senin neyine mafsallı dizlik :p

sıcak olduguncan capri ile dolasıoz korumasız oluyo işte :cherry: ihtiyacı olan demedın mı :silent: benım hiç dizliğim olmadı :salut: yollucaksan adres vereyım pm'den:cat: sana yollamam diyosan söyle :bounce:

bu arada buyuk hacım kullanan adamların hepsının kafasında marushin shoi dizlik alıcak parasımı olmucak allah askına :p kask alırken 400 euroluk yanında dızlık hedıye verıyolar :p biz gariban motorcusuyuz 150 cc çinçonumuz var :salut:

sıcak olduguncan capri ile dolasıoz korumasız oluyo işte :cherry: ihtiyacı olan demedın mı :silent: benım hiç dizliğim olmadı :salut: yollucaksan adres vereyım pm'den:cat: sana yollamam diyosan söyle :bounce:

bu arada buyuk hacım kullanan adamların hepsının kafasında marushin shoi dizlik alıcak parasımı olmucak allah askına :p kask alırken 400 euroluk yanında dızlık hedıye verıyolar :p biz gariban motorcusuyuz 150 cc çinçonumuz var :salut:

Dur biraz bekle biraz buyuk sehirdesin sen her zaman bulabilme sansin var boyle seyleri. Anadoluda yasayan, motosiklet sevdalisi ve ciddi ihtiyacı olan belki durumu iyi olmayan bir arkadas dusunuyorum ben öncelikle. Çıkmazsa boyle bir arkadas olmadi ayarlariz sana bişiler.

Dur biraz bekle biraz buyuk sehirdesin sen her zaman bulabilme sansin var boyle seyleri. Anadoluda yasayan, motosiklet sevdalisi ve ciddi ihtiyacı olan belki durumu iyi olmayan bir arkadas dusunuyorum ben öncelikle. Çıkmazsa boyle bir arkadas olmadi ayarlariz sana bişiler.

:mrgreen: peki tmm :cat:

(Kimse yazmasın ben istiyorum diye kavga çıkar :queen:)

:rendeer:
Guzel başlık
Güzel düşünce
Güzel insan :))
200 luk 250 lik makına varmı elınde:mrgreen:
hani olurda birgun sayısal falan cıkar boylede bır makına bosta kalırsa aklında bulunsun :)))

1128934016emrah1ao1.gif

:rendeer:
Guzel başlık
Güzel düşünce
Güzel insan :))
200 luk 250 lik makına varmı elınde:mrgreen:
hani olurda birgun sayısal falan cıkar boylede bır makına bosta kalırsa aklında bulunsun :)))

Var 250'lik bi-tane takiliyoruz kafamıza gore işte! Tamam sayısal cıkarsa birgun benim karakiz senin :cherry:

Motor nedir senin hocam, bmx bisiklet mi yoksa harbiden :salut:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben istemem :p yan cebime koyabilirsin ama :queen: mafsalın bağlandığı vidalar depoyu çiziyor. Buna benzer başka bir marka var bendede kullanacak arkadaş dikkat etsin vidanın olduğu yere bant yapıştırabilir mesela

Neyse arkadaslar konu inceden geyik kazanına donuyor gibi gibi. Şimdi isim var cikiyorum dedigim gibi gercekten ihtiyaci olan biri varsa pm veya buradan ulasabilirle.

HAdi kalin saglicakla...

valla arkadaş bana gönderirsen ben kabul ederim hemde anadolunun tam güneydoğusunda yaşıyorum(diyarbakırda) ama motorrum büyükce bişey degil aksine küçük bi cup(100 cc) ancak onu alabildim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar