işte benim hyo

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Fiyatıda uygunmuş yazdıklarına göre...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çoook yakışıklı çok güzel güle güle kullan keyifl ve kazasız sürüşler dilerim,en sonunda banada aldıracaksınız hyo dan tipi çok güzel

asimavi arkadaşım öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin yalnız sana bir sorum olacak fotograflardan kaynaklanarak bu motosikletin deposu orjinal değil yani normalde bunların depoları turuncu motoru aldığın kişimi yoksa sen mi yaptırdın?

Son düzenleme:
aldığım kişi arkadaşım,
o bayattı, zati depo siyah olmasa idi almazdım motoru.....

Deponun siyah, yazı ve tank pad' in turuncu olması çok şık durmuş bence. Hayırlı olsun.:cat:

Hayırlı olsun, kaskınız asfalt görmesin. Lakin plakayı göremedim..?

Ulen iyimi adam makinayı alıp foruma asalı 20-25 gün olmuş.:pr:..Ben daha
şimdi görüyorum..:pr: :pale:

Hemde Yuvacık Gezisi topicinden..:). Neyse...:mrgreen:

Yalçıncım Hayırlı olsun..Valla yeni gördüm..:rendeer:

Yuvacık Gezisi topicine yazdığım mesajım..:wiinkk:

.
Yalçın hayırlı olsun be paşam...:)

Sen ne zaman aldın.:silent:.Nezaman sattın cbf'yi.:silent:..Valla yeni gördüm..:pr:

Süper makina almışsın.Hyo yakışır kardeşime..:rendeer:

Yanlız bunun deposu niye siyah..Boyatmışsın galiba.Yada öyle almışsın..:mrgreen:

Ama dediğim gibi çok yakışıklı kerata valla.:wiinkk:.Depo böyle daha bir şık durmuş..:cat:

Yalçın ,tekrardan hayırlı olsun...:rendeer:
Kusuruma bakma paşam biraz geç oldu..Ama en azından güncellendi.:p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bu rengi gerçekten çok güzel, iyi bir tercih. :cat: Kazasız belasız sürüşler dilerim.

cvplar için tşkler

ya inanırmısın sahibindeni geziyorum bu fıyata bu km' de motosiklet bulamıyorum yaa... nasıl dek geliyor hayret.. kazasız belasız bin kardeşim :cat::rendeer:

sahibindenddeki fiyatlarrın cogunda pazarlk payı var:)

biz 1400kmde 2007 hyo yu 6.500 e verdik:)

siyah + tiger egzoz

arayan buluyo valla::queen::

kanka güle güle kullan, allah kaza bela vermesin yakında bende almazsam şöyle bir recing şaşma.:cat:

sahibindenddeki fiyatlarrın cogunda pazarlk payı var:)

biz 1400kmde 2007 hyo yu 6.500 e verdik:)

siyah + tiger egzoz

arayan buluyo valla::queen::

evet suan izmirde tiger eksozlu 5,500 ytl ye var 2006 model ama.. kmsını tam hatırmaıyorum am a9,900 5,500 km ne herhalde.. tabı gormek ıncelemek lazım..

6 bine er-5 daha mantıklı gelmeye basladı banada, hyonunda su goruntusu mahvedıyor kandırıyor benı :p

çok güzel bir motosiklet..yaza bende alacağım inşallah..güle güle kazasız belasız sürüşler..:rendeer:

evet suan izmirde tiger eksozlu 5,500 ytl ye var 2006 model ama.. kmsını tam hatırmaıyorum am a9,900 5,500 km ne herhalde.. tabı gormek ıncelemek lazım..

6 bine er-5 daha mantıklı gelmeye basladı banada, hyonunda su goruntusu mahvedıyor kandırıyor benı :p

:bounce: :bounce:

Hyo'da niyetliysen sıkı bir diyet uygulaması yapalım Erhan..:mrgreen:

Yoksa gidona eğilince depo rahatsızlık verir..:p

:bounce: :bounce:

Hyo'da niyetliysen sıkı bir diyet uygulaması yapalım Erhan..:mrgreen:

Yoksa gidona eğilince depo rahatsızlık verir..:p

abi test ettim merak etme :cherry: cup diye oturdu hatta inan zayıf kişilerdeki gereksiz ön boşlukları doldurdum :p bakalım bu yaz olmazsa kışın enjeksiyonlu kanunide olabilir diyorum ammaaa genede er - 5 :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar