[MT ADANA]25 MAYIS simit şellalesi-eyner+balık gezisi

bana takılmadan duramıyon galiba :p

Yok arkadaş viraj felan bizi bozmasın demiş heralde virajlarla arası iyi değil seninkide malüm gördük virajlarla olan muhabbetini :p

Sevdiğimden abi yhaa zaman geçmiyo yoksa burda:rendeer:
Sevgiler ve Saygılar Abicim :rendeer:

yol güzel asvalt bol virajlı :cat:
bu arada lütfücüüme neden teşekkür ediyorsunki:cherry::queen:

abiiii canın sıkılıyo heralde :cherry:

Tek teker çalışma videoların var bende :queen: çok komik ama yhaa :queen:

Son düzenleme:
Hala navigasyon almadın ya helal olsun sana. Bu arada yolların durumu nasıl mış. çok viraj bizi bozmasın, endurocular için sorun yokta ceyhan daki gibi düldülün bir yerini elden çıkarmayalım. hemde yeni eksozumu deniyecem. :))) ekle tabi listeye kambersiz düğün olurmu.:)
1-jönysf
2-converter01

kuzi bu navigasyon dediğin alet hangi virajda kaç km hızla ve motoru kaç derece meil le yatıracağımızıda söylüyormu sesli olarak? eğer söylemiyorsa beş para etmez :D

abiiii canın sıkılıyo heralde :cherry:

Tek teker çalışma videoların var bende :queen: çok komik ama yhaa :queen:
sen bunları yayınlasan diyorum artık :) ajanmısın nesin latifim arşiv yapıyorsun galiba, elinde koz olsun, gerektiğinde en büyük kozu çekecen deemi:queen: (komprador uşağı seni smileysi :queen:)
kuzi bu navigasyon dediğin alet hangi virajda kaç km hızla ve motoru kaç derece meil le yatıracağımızıda söylüyormu sesli olarak? eğer söylemiyorsa beş para etmez :D
:queen::queen::queen:
kötü yoldan gitmeyinn :cherry:
:bounce: :queen:
tavsiyen için sağol be :cherry: çok yardımcı oldunuz :queen: peki hangi yol kötü :silent: sen bu yollardan geçtin galiba :pr::pr::pr: :queen: :queen: :queen:
:cat::cat::queen:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar çatalan yolundan gidersek 120 km.civarı.yol bol virajlı ve sakin.orman içinden ilerliyoruz.ancak bir bölümü biz gittiğimizde toprak üstü sulanmış vaziyetteydi.(yaklaşık 5-6 km.)ancak o yolun sonuna doğru eynere yaklaşırken muhteşem manzara var.geçen sefer foto çekemedik,çok üzülmüştüm.bu defa çekelim.(bu arada foto.makinesi olanlar lütfen getirsinler).ama imamoğlu tarafından gidersek eğer,yol yine virajlı ve rahat.yaklaşık 60 km.civarı.manzara fena değil.sabah kararlaştırırız olmazsa.

veyis hocam bilgi için teşekkürler.ben orasının adının muhtarın yeri olduğunu bilmiyordum.sanki benim diğer yer diye aklımda kalmış.müsaitseniz sizi de aramızda görmek isteriz.sevgilerimle.

Son düzenleme:
abi en iyisi sora sora gidin bagdat bile bulunuyormuş sora sora sonra kaybolmayın:p sagda solda sizi aramıyak pisikletlen :p

ben katılmayı düşünüyorum ama.. öncelikle şu motorun muayenesini yaptırmam lazım... ilerleyen msjlarda güncellerim gelişimi :mrgreen:
mehmet umarım eksiklerini tamamlamayı yetiştirirsin :)
ben bu hafta yokum boynum tutulmuş çok kötü hemde selamlar iyi eğlenceler
geçmiş olsun ahmet, sağlığın yerinde olsun biz her zaman yola çıkarız:cat:
Süper Ziya nın yerinde balık yedikten sonra vurun motorları bığbığı yönüne ordan meydan kalesinin toprak yoluna dalıp enduroları biraz yorabilirsiniz :) adana da olsam katılırdım valla size
adanada olduğunuzda bekleriz.selamlar:)

gideceğimiz yer inşallah bizi ağırlıyabilir :mrgreen: kumanyalarımızı yanımızdamı götürsek:silent: tabi birde mangal lazım, bu işi en güzel azgurbuz hallediyordu :p

Şaka şaka yav :mrgreen: İste dökme demirden yaptırayım Demir Gürselim
allahına gurban gürbüzüm zaferim, bu gazla bi tekteker yaparım ben gezide:queen:
donerken derken :silent:

karışma adama latif, zaten motoru verdi diye canı sıkkındır kardeşimin:)

adana tatlı rüyalar olsun, ben bunları yazarkene siz sekizinci rüyayı görüyor olursunuz kanımca :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar