ben yazayım telimi 0535 862 33 92 adım ahmet yaşım 27
0535 506 79 86 adım mesut...! cumt akşamı yine son görüşmeleri yaparız :cat:
ben yazayım telimi 0535 862 33 92 adım ahmet yaşım 27
0535 506 79 86 adım mesut...! cumt akşamı yine son görüşmeleri yaparız :cat:
ok anlaşıldı cumts akşamı son görüşmeleri yaparız
Ben anasayfaya girmediğimden direk kısayol kontrol paneli var takip ettiğim konulara bakıp çıkıyorum fazla vaktim olmadığından...Lakin şöle bir durum var gebzeye gitmek yerine nie doğrudan yuvacık'a gidilmiyor?Yolu uzaymanın anlamı var mı?

Sana pm den mesaj attım ama burayı yeni okudum bende varım büyük ihtimal arkadaşlar...:rendeer:
Pazar günü aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım...8:00'da Gürsu'dan hareket ederim aksilik olmazsa 45dk'ya en geç yalova shell istasyonunda olurum...
akın gelirsen buraya yaz aynı yerde buluşur beraber gideriz
Şimdi topçulardan feribota binip eskihisar'a oradan da tekrar bi dünya yol katedip kocaeli ardından yuvacık'a gitmek bana göre mantıklı deil.Mini bir harita da İstanbul ve Kocaeli'nden gelecek grup ile buluşabileceğimiz bir yer belirledim...Yine de siz bilirsiniz...Açıkçası cbr ile yolda sıkılıyorum..
Haritada işaretli olan yerde ist ve koc. MT ile buluşabiliriz.Ama yine de siz bilirsiniz?
arkadaşlar ben sizi yalovaya girer girmez solunuzda migros göreceksiniz.hemen yanında da shell istasyonu göreceksiniz.migrosun önünde(otoparkında) sizi bekliyor olacağım.kırmızı hyosung gt 250 r yanımda da muhtelemem 2 tane zealsun olacaktır.(chooper) motorsikletim 10 plakalıdır.yalova gerçi 77 ama birkaç sorundan 77 plakaya çeviremedik daha.tahminimce en geç 9.00 da yalovadan hareket edersek ist'dan gelen heyeti isterseniz feribotla gebzeye geçer otobanda yakalarız(feribot 5 ytl) isterseniz inş bulabilirsek kocaeli halk evinde buluşuruz onlarla.yol masrafı hemen hemen aynı kapıya geliyor.ortak bir karar verir ona göre gideriz.ist heyetinin nerde veya nerelerde olduğunu istediğimiz zaman öğrenebiliriz(arkadaş var bilgi verecek bize). sizinde en geç ama en geç 8.00de bursadan hareket etmeniz gerekiyor.
Yalova'da en geç 10:30'da buluşuruz o zaman.Bursa'dan gelecek diğer arkadaslar özdilek lambalarında beni hiç beklemesinler...Sabah ben direkt yalova'ya giderim...Kumla'da olacağım çünkü...