Vaaaay Kirmastı ahalisi burada demek.
Hmmm demek öleArkadaslar biraz daha sabredin o zaman.Toplu şekilde fuar organizasyonu yapalım...Kimler tamam der?Kimler hangi gün gitmeyi uygun görür...Konuşalım o zaman.Çanakkale'de var ama benim o iş yattı.Masraf yapmamam lazım fuara kadar...
ya arkadaşlar bu bursalı motorcu arkadaşlar nerde ya kim se yazmıyor burda
Yarın İsveç e gidiyorum,10 mart dönüyorum 14-30 mart arası Özbekistandayım...
Gönlüm fuar fuar fuar diyor......ale:
Beni burda demen,
Burda değilem,
Bir ben vardır burda,
Benden içerü...
Yapalım anasını satayım. Nasılsa gelmiycem.
Ama çok iyi gaz veririm.
Bursa'yı terk ettiler.
Bursa'nın sakinliği ve dinginliği de en az havlusu kadar ünlüdür.:cat:
Hmmm demek öleArkadaslar biraz daha sabredin o zaman.Toplu şekilde fuar organizasyonu yapalım...Kimler tamam der?Kimler hangi gün gitmeyi uygun görür...Konuşalım o zaman.Çanakkale'de var ama benim o iş yattı.Masraf yapmamam lazım fuara kadar...
arkadaşlar gördüğüme göre pazar günü fuara gidicek arkadaşlarımız var.benide yalovadan alırsanız sevirim :rendeer:
Pazar günü Gemlik-Kurşunlu-Mudanya turladık tüm gün ve tüm güzergahta yer gök motordu; Yalova yolu tıklım tıklımdı zaten Gemlik lambaları motordan yıkılıyodu..
Önemli bişi değil yani güneşi gören bastı![]()
bütün motorcu arkadaşların sempozyuma katılmalarını bekliyorum
heykeL Setßaşı CivaRında poLisLerLe Sıkıntınız oLurSa ALLah KoruSun..
ßen Duygu Dürümde çaLışıyorum.
eSki adLiye aRkasında Yani Atatürk heykeLinin aRkasındaki DoLmuş DurakLarının KarŞınında YardımCı oLmaya çaLışırım Çoğu ekmeğimizi Yer
Çekinmeden geLin Duygu Dürümden oLduğunuzu SöyLeyin We o Size ehLiyetLi ßirini Getir Dicek ßüyüq ßi ihtimaL Duygu Dürümden ßirini GetiRiceğiniZi SöyLeyin SeLametLe Kısa Zamanda ehLiyetinizi aLın ALLah KoruSun uFak ßi Kaza ßiLe oLsa KarŞı Taraf 8 e 8 SuçLu oLsada 100de 100 ehLiyetSiz suçLu...
PazaR Günü oLan ßütün oRganiZasyonLara aÇığım![]()