[Bursa - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu koskoca Bursa'da adam akıllı bi yamaha servisi yokmu motoru taaa İneğöle götürdüm gerçi fazlada aramadım çünkü İnegöldeki servis arkadaşımın tanıdığı çıkınca oraya götürdüm Bursa'da varmı bileniniz

http://www.raptorriders.net/

Selamlar,
Akıncım seminerden erken kaçmışsınız. Çıkışta bir baktım arkama kimseler yok. Herkes arazi olmuş. Güvenli sürüş hızlı gençleri sıkıyor galiba...:)
Bu arada Regal Raptor cu Bursalı arkadaşlara duyurayım.
http://www.raptorriders.net/
Sitemize bekleriz.

Sevgi Selam...

Rafet HAŞAL

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
start serkan'ı bilmiiyor musun yoksa bir sorun mu var?
Bi sorunum yok sadece bilmiyordum:pale: arcan motor ineğöl yetkili servisinde yaptırdım :cat: o zaman aniden oldu bitti dediğim gibi ineğöl servisi arkadaşın arkadaşı olunca baya bi faydası oldu yani :cat:ama herzamanda ineğöle gidilmezki Serkan abiyle tanışmak lazım :queen:

Birileri uzaklardan yazmış topice :) İlkay abim nasıl acaba?Sanırım bu yaz birlikte olmamız şansa kalmıştı..Sizin stunt grubu gelecekti eğer Sofuoğlu İstanbulpark'a gelirse...Yanlış mı hatırlıyorum?Umarım hem Sofuoğlunu İstanbulPark'ta izleme şansına sahip olacağız.Hem de sizinle birlikte az da olsa vakit geçirebileceğiz....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Birileri uzaklardan yazmış topice :) İlkay abim nasıl acaba?Sanırım bu yaz birlikte olmamız şansa kalmıştı..Sizin stunt grubu gelecekti eğer Sofuoğlu İstanbulpark'a gelirse...Yanlış mı hatırlıyorum?Umarım hem Sofuoğlunu İstanbulPark'ta izleme şansına sahip olacağız.Hem de sizinle birlikte az da olsa vakit geçirebileceğiz....

Akın gelmiyormusun buralara?
O kadar rüşvet verdik.:)
İstanbulpark'daki organizasyon için henüz bir ilerleme yok.
Bizim çocuklar da para pazarlığındalar. Bakalım ne olacak?
Organizasyonun içeriği hakkında bir bilgim yok.
Yani Kenan gelecek mi, ne yapılacak hiç bir şey bilmiyorum.
Bana iletilen şey, bir manifestasyon için gösteri gurubu arandığı.
Konuyla ilgili olarak da bizimle kontak kuruldu.
Henüz erken bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek..

İlkay abi o rüşveti sakla yahu...ÖSS var önümüzde TR sınırları içinden çıkmam mümkün olmayacak.Üni işini garantileyeyim :) zor ama :)Sanırım bir dahaki ilk bahara mümkün olabilir davetin hala daha geçerli olursa :)

sa millet bursadan çok kişi yok sanırım yada kış uykusundayız heralde beyler bişiler yapalım patladım kışın:):):)

walla şimdi geldim akşama dogru sogudu biraz ama yinede bursa için güzel bir gündü :) kimseler yok mu yahu sahiden??

Hmmm demek öle :) Arkadaslar biraz daha sabredin o zaman.Toplu şekilde fuar organizasyonu yapalım...Kimler tamam der?Kimler hangi gün gitmeyi uygun görür...Konuşalım o zaman.Çanakkale'de var ama benim o iş yattı.Masraf yapmamam lazım fuara kadar...

Yarın İsveç e gidiyorum,10 mart dönüyorum 14-30 mart arası Özbekistandayım...
Gönlüm fuar fuar fuar diyor......:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar