- Konu Yazar
Arkadaşlar Küçükköy tarafına gidiyordum.Alibeyköy tarafından giderken yolun ıslak olduğunu farkettim.Fazla değil 30-35'le gidiyordum.Birden motorun kuyruk kısmını yanımda gördüm.Anladım ki yerde olan kaygan bir madde diyene kadar gazı kestim.Motor sağ tarafa yatıyordu korktum.Sol tarafa çektim ağırlığı.Baya bi direndim motora karşı ama daha motorun gücü kalmadı.Kaydı lastikler motor bir yere ben bir yere sürüklendik ama ben motoru bırakmıyorum.Tutuyorum hala.Sonra yerden kalkıp kaldırıma yürüdüm oturdum ağladım biraz.Trafik durmuştu zaten.5dk snra kalkıp motorumu emniyet şeridine çektim.O ara trafik denetleme geçiyordu durdurdum.Anlattım durumu.Sağa çekip duba koydular ama yeterli değildi.Benden sonra 7 motor daha düştü.Dur desemde anlamıyorlar.O ara parmağımın çıktığını anladım.Abimi aradım.O gelene kadar bu yerdeki sıvının neden olduğunu açıklığa getirmek için takip ettim izi.Biraz ilerde bir körüklü otobus.hidroliği patlamış.Adam içinde oturuyor.Sigara içiyor.Açtım ağzımı yumdum gözümü.Birbirimize girdik.O adamın orada oturacağına kalkıp yola duba vs birşeyler koysa gerek.Neyse memur beyler ayırdı.Abim geldi.Hastaneye gittim.
Arkadaşlar lütfen yüksek hızla giderken ilerde gördüğünüz ıslak zeminden yavaş geçin,mümkünse geçmeyin.. Teşekkürler...:rendeer:
Arkadaşlar lütfen yüksek hızla giderken ilerde gördüğünüz ıslak zeminden yavaş geçin,mümkünse geçmeyin.. Teşekkürler...:rendeer: