Başımdan Geçen Bir Olay!!

Arkadaşlar Küçükköy tarafına gidiyordum.Alibeyköy tarafından giderken yolun ıslak olduğunu farkettim.Fazla değil 30-35'le gidiyordum.Birden motorun kuyruk kısmını yanımda gördüm.Anladım ki yerde olan kaygan bir madde diyene kadar gazı kestim.Motor sağ tarafa yatıyordu korktum.Sol tarafa çektim ağırlığı.Baya bi direndim motora karşı ama daha motorun gücü kalmadı.Kaydı lastikler motor bir yere ben bir yere sürüklendik ama ben motoru bırakmıyorum.Tutuyorum hala.Sonra yerden kalkıp kaldırıma yürüdüm oturdum ağladım biraz.Trafik durmuştu zaten.5dk snra kalkıp motorumu emniyet şeridine çektim.O ara trafik denetleme geçiyordu durdurdum.Anlattım durumu.Sağa çekip duba koydular ama yeterli değildi.Benden sonra 7 motor daha düştü.Dur desemde anlamıyorlar.O ara parmağımın çıktığını anladım.Abimi aradım.O gelene kadar bu yerdeki sıvının neden olduğunu açıklığa getirmek için takip ettim izi.Biraz ilerde bir körüklü otobus.hidroliği patlamış.Adam içinde oturuyor.Sigara içiyor.Açtım ağzımı yumdum gözümü.Birbirimize girdik.O adamın orada oturacağına kalkıp yola duba vs birşeyler koysa gerek.Neyse memur beyler ayırdı.Abim geldi.Hastaneye gittim.
Arkadaşlar lütfen yüksek hızla giderken ilerde gördüğünüz ıslak zeminden yavaş geçin,mümkünse geçmeyin.. Teşekkürler...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım. keşke otobüsün plakasını alıp suç duyurusunda bulunsaydın. hatta dikkatsizlik ve kazaya sebebiyet vermekten dava açsaydın.. uğraşır dururdu ondan sonra..

her halikarda sen kazanacağın için maheme masraflarını da ona yüklerdin..

Geçmiş olsun.. Bu kayganlık bazan daha fazla sorun yaratabiliyo... daha fazlaa dikkat !

geçmiş olsun arkadaşım. keşke otobüsün plakasını alıp suç duyurusunda bulunsaydın. hatta dikkatsizlik ve kazaya sebebiyet vermekten dava açsaydın.. uğraşır dururdu ondan sonra..

Çok doğru söylüyorsun da, mahkeme işlerinden anlamayınca zor oluyor bunlar. Hukuk sistemindeki delikler de sağolsun ekmeklerine yağ sürüyor.

Bahsettiğin yere yakın bir yerde sanırım sütlüce sapağı mı diyorlar emin değilim, bir akşam ben de kaza yapıyordum. Yerler sırılsıklamdı fakat asfalt koyu renk olduğundan ve olay akşam gerçekleştiğinden yerin ıslak olduğunu farkedemedim.
Tekerlekler de cbf'in default tekerleri olduğundan arka teker direk yanıma geldi =)

İleride kırmızı ışık yandı, öndeki arabalar durdu ben frenleyemiyorum teker yanıma geliyor yine. Allahtan ben de makul hızlarda gidiyordum da imangücü ile atlattık olayı.

arkadaşlar,gerçekten çok önemli bilgiler,ıslaklık tehlike demek hepimizin başına gelebilir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allahtan ben de makul hızlarda gidiyordum da imangücü ile atlattık olayı.

Nasıl yani? Allah'ın takdiri mi, makul hız mı, yoksa iman gücü mü? Biraz daha açıklasanız şunu yahu, nasıl atlattınız olayı? Yok yani hepimizin başına gelebilir, öğrenelim ki biz de uygulayalım şu taktikleri!

Nasıl yani? Allah'ın takdiri mi, makul hız mı, yoksa iman gücü mü? Biraz daha açıklasanız şunu yahu, nasıl atlattınız olayı? Yok yani hepimizin başına gelebilir, öğrenelim ki biz de uygulayalım şu taktikleri!

üç ihlas bi'fatiha :)
ve her işin başı besmele..

kimsenin ekmeğiyle oynamak istemedim

babam İ.E.T.T GENEL MÜDÜRDÜĞÜ'nde reklam müdürü.İstesem bi telefonda sicil numarası ile birlikte işten çıkarılırdı boşverin zaten yeterince korkuttum herifi,hırpaladım.Emin olun bidaha yapmaz:queen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun. Neyseki yavaş gidiyormuşsunuz ama şu duba falan, sizden sonraki 7 motosiklet düşmeden konsaydı keşke... :pale:

geçmiş olsun, evime yakın olması sebebiyle orayı iyi biliyorum, kamyon ve otobüs gibi araçların süratli gittiği bir yol.

şans eseri hayattayız malesef =( bunları okudukça tüylerim diken diken oluyor. bu olay gelişmiş bir ülkede olsa, bir dava ile dolar/euro milyoneri olurdunuz...

o 7 motosikletin içinde bayanlarda vardı çıkık parmağımla gittim yardım ettim yazık hadi erkekler neyse bayanlar çok fenaa...

Bende dün Abant ta göl kenarına çimene çıkayım da biraz foto çekeyim dedim çimen halı gibi 15 c. var dibide suymuş çayıra çıkmamla düşmem bir oldu baktım motor üstümde. Sana da geçmiş olsun kardeşim.Aman dikkat edelim arkadaşlar.

esp

Geçmış olsun arkadaşlar Allah hepımızı korusun, tekerımız düz bassın :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bende dün Abant ta göl kenarına çimene çıkayım da biraz foto çekeyim dedim çimen halı gibi 15 c. var dibide suymuş çayıra çıkmamla düşmem bir oldu baktım motor üstümde. Sana da geçmiş olsun kardeşim.Aman dikkat edelim arkadaşlar.

Abi sana da geçmiş olsun. :pale: Granddink'in tekerlekleri çayıra çimene pek gelmiyor. Dikkat et.

geçmiş olsun arkdaşlar yaww çimende kayıyor haberiniz olssun(ben dün istinye park'ın garajında biraz hızlandım duramadım duvara patlıodum az daha )otoparkların zeminide kayga haberiniz olsun 1 - 2 yapana kadar lastik boşa kayıyor...

cevahirin otoparkında az mı yanladım bu yüzden =)
geçmiş olsun sana, lastiklerin ömrü yarı yarıyada düşse yumuşak lastik almaya baksak daha iyi olucak en azından bizim ülkede bu şart gibi bişey, ben bi motorcu abim sayesinde iskontosunu kullnarak nerdeyse yarı fiyatına michelin lastik alıcam, bakalım alışverişmerkezlerinde yanlıyabilicekmiyim gene o kadr =)p

cevahirin otoparkında az mı yanladım bu yüzden =)
geçmiş olsun sana, lastiklerin ömrü yarı yarıyada düşse yumuşak lastik almaya baksak daha iyi olucak en azından bizim ülkede bu şart gibi bişey, ben bi motorcu abim sayesinde iskontosunu kullnarak nerdeyse yarı fiyatına michelin lastik alıcam, bakalım alışverişmerkezlerinde yanlıyabilicekmiyim gene o kadr =)p

vallahi abi tabi biliosan bu işi yap ama aman dikkatli ol ben tırstım açıkçacı çok felaket kayıyor...

Geçmiş olsun, az önce yağ konusuna mesaj yazdım. Şimdide kaza yaptığını öğrendim. Geçmiş olsun, tek kazan bu olsun. Parmağın nasıl oldu bu arada?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar