Başımdan Geçen Bir Olay!!

doktor yerine oturttu ama canım yandı.Benim bu 6. kazam ALLAH koruyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun . bu olaya benzer bişeyi de biz arabayla yaşamıştık . çok tehlikeli :(

yok kardeşim insan hayatının kıymeti yok. sonrada şöyle insanız böyle insanız diye kendimizi kandırıyoruz. herkesin çoluk çocuğu var. bu anlayış yüzünden pisi pisine insanlar ölüyor sakat kalıyor çocuklar yetim.. yazık yaa. konuşmaya gelince bizi yönetenlere isyan ederiz. halbuki yok birbirimizden farkımız.

şimdi o otobüs şoförü bu olayı başkasından duysa.. davar der kendine ama başımıza geldiğinde, hiç umurumuzda değil.

ufak kazalar geçirdim önemli bişey yok ama 2-3 senelik motorcuyum hiç düşmedim kaza yapmadım diyen adamada inanmam!

Nasıl yani? Allah'ın takdiri mi, makul hız mı, yoksa iman gücü mü? Biraz daha açıklasanız şunu yahu, nasıl atlattınız olayı? Yok yani hepimizin başına gelebilir, öğrenelim ki biz de uygulayalım şu taktikleri!

İmangücünü olayın bir anlık olup geçtiğini anlatmak için kullanmıştım. Detayları neden paylaşmadım? Benim yaptığım şeyin doğru olduğundan ve her seferinde aynı sonucu vereceğinden emin değilim. Burada yazdığımız şeylerin ciddiye alındığını düşünürsek, iki gün sonra birisinin benim verdiğim yanlış olabilecek bilgiler yüzünden başına birşey gelmesi riskini göze alamadım. :bounce:

Ama serinkanlılığı elden bırakmamak gerektiği, ileride engel varsa boş alana yavaşca kaçmak gerektiği gibi sizlerin de mantık yürüterek rahatca yapacağınız şeyleri de tekrar yazmanın gereksiz olduğu için yazmadım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar