[Bulgaristan - MT]

aslında DL1000 V-Strom a istediği parayı taktim ettim cumartesi günü Fakat satışını almadan vermek istemedi arkadaş motoru Bende kızdım almaktan vazgeçtim Ramak kalmıştı Ufak bir sorunu vardı ama Debrijaj ses yapıyordu rolantide Biraz miğde bulandırıcı oldu ama yineden parasını vermiştim Şansını kaybetti Bu durum geziyi etkiledi Ama son anda 660 tenere teklifi canlandırdı Fakat ne durumda olduğunu bilmiyorum motorun Çok temiz olduğundan felan bahsetti Hadi hayırlısı...

kafayı buldum mu derim abiiii 420 görmüyo mu makine :queen: kamyonculara haraket yaparım..abii bana ordan bir oluk yapp :queen: anca böle biter bu yol

güzel fikir mesut :queen:bende çantanın birine büyük fıçı biralardanmı koylam bide hortum uzatıkmı çeke çeke gideriz olmazmı:queen:
özcan bende bi zamanlar hep öyle yapardım ve bena yetişen olmazdı. siz nasıl yaparsanız yapın yeterki gelin yahu.
düşünmüyorum değil hani..okadar yol arkada çekilmez bee..ayağımda vites yok elimin altında gaz yok..biter mi o yol :queen:

mesut emin ol tenerenin arkasında canın sıkılmaz çünkü bu rezing deil enduro:cherry:
siz gelinde nasıl gelirseniz gelin ekleyelim sizide listeye o zaman.

liste için ömür abiye sor.herşey ona bağlı.dükkana gelip atla gidiyoz derse zıplarım hemen...derim sür balıkesire :queen:

bekle bizi burhaniye biz geliyozzz :queen:

Aman arkadaşlar fazla demlenmeye de gelmez ha.Uzun yola çıkıyoruz. Sabredin gittiğimiz yerde sabaha kadar çekeceğiz.:)

biz gelirsek inş ben artçıyım. arkada hava ala ala çeke çeke gelirim. :queen:

ömür abi sen sakın düşünme sana yok...sen kazana düştün çünkü :queen:

bende yatıyom arkadaşlar sabaha işe gidicez.
bide bu hafta youn geçecek hazırlık falan.

ucanteneke5, su aldıgın cadır nasıl birsey, kaca aldın? Ben de almayı düsünüyorum bir tane.

660 sadece benim 750 den kurtulmak için olucak Belkide cumaya kadar altımda iyi bir makina olur

inşalla ömür fazlada acele etme yani kararını iyi ver birinden kurtulayım derken başkasına bulaşma.
660 larda biraz fenadır oşafı çıksa bilem takur takır çalışır yani motoru iyi dinle dağınık olsada onlar marş çevirirse çalışır gider taki temelli dağılana kadar ben XT600 den biliyom çok gamsız makina kolay kolay yolda brakmaz ama bide sustumu bidaha konuşturmak okadar da kolay deil.
hadi hayırlısı bakalım bekleriz sizi burhaniye festivaline.

ucanteneke5, su aldıgın cadır nasıl birsey, kaca aldın? Ben de almayı düsünüyorum bir tane.

valla brat çok güzel bişey önde kocaman fermuarlı gölgeliğide var RİVİER 240 diye geçiyo modeli fiyatı 57ytl.ama ben azcık üçkatçılıkla 45 aldım.
tavsiye ederim yani güzel bişey.

Gecen KİPA'nın brosüründe gördüm, 2 kişilik 20 ytl yazıyordu, indirimliymis, heralde baya dandiktir o.

Turgut ta mı geliyor. Hiç belli etmiyordu şimdiye kadar.
Hasan da Bursaya gelen Hasan mı.

İsmail geliyorsa ben gelmiyorum :queen::queen:
bende de karar veremedim daha mehmet abi ogun calısıcam büyük ihtimal izin alsam bile 19 mayısta bize izin yok size var ama:salut:
bence hazirandaki festivalleri beklesek daha iyi olur.şimdi havalar souk olur:p

arkadaşlar akşam nette teknik bir sorundan dolayı bir yerde kesildim ve cvp veremedim.koptuktan sonra herkes yatmış zaten.pek bişey kaçırmamışım demek :p

akşam bakıyorumda benden sonra muhabet baya koyulaşmış yeni gelen arkadaşlarda olmuş git gide büyoruz artık geziler daha kalabalık olucak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar