honda cbr 125 alınırmı?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
birgün son sürat gitmeye zorlanan bir cbr 125i takip ettim, benim ibre 125i geçmedi :)
1,80 boy ve 85kg için altında çok ufak kalır. 150 lik başka bir motora biniyorsan cbr125 senin için anlamsız bir motor, sırf görünüşü için değmez.
ha, bu elindekini verip(çin malı olduğunu varsayıyorum) üste cüzi bir miktar vereceksen piyasası olan kaliteli bir motor alıyorsun, zarar etmezsin.

arkadasım benım baslangıc motorum cbr 125 ıdı bende 1.78 boy vardı acayip sırıttı sende 1.85 var bence alma yatıs pozizyonunda cama deger kaskın hyosoungda tavsiye etmem

hocam bak şimdi arkadaşların dediği gibi cbr 125 sportif ama aynen bisiklet gibi sinek model bişey. eğer 170 boy 60-65 kg felan olsan derimki görüntüne gider ama boy pos yerindeyse sende motor iyice cozef bi duruma düşer senle birlikte. hyo: paran yetmiyorsa cbr almaya kalkma bi işe yaramaz bindiğin motor biraz göstermeli kendini yapına göre

Valla tecruben var senn gibi duruor,tecrube olmasa gozun kapalı al diicektim,ama birasda gönül meselesi benim boyum 1.79 kilom 74 bende yazın cbr125 alıcam ancak yaşım itibari ve tecrube için alacagım bendede hafifte olsa sırıtacak.

hocam bak şimdi arkadaşların dediği gibi cbr 125 sportif ama aynen bisiklet gibi sinek model bişey. eğer 170 boy 60-65 kg felan olsan derimki görüntüne gider ama boy pos yerindeyse sende motor iyice cozef bi duruma düşer senle birlikte. hyo: paran yetmiyorsa cbr almaya kalkma bi işe yaramaz bindiğin motor biraz göstermeli kendini yapına göre

basligi acan arkadas sanirim biraz yapili :), CBR 125 gercekten kendisine biraz kucuk gelebilir, ama "motor vucut yapina gore kendini gostermeli" yaklasimina katilmiyorum. buna gore boyu 1.75 ve uzeri olanlar direkt Enduro veya SuperSport ile motora baslayabilirler, cunku daha asagisi kendilerini gostermez demek oluyor. ben 250cc bir cruiser kullanarak 2 sene gecirdim, magazalarin vitrinlerinde filan yansimami gordukce "ne kadar kucuk" oldugunu dusunuyordum, ama motorun gucu ve zevki bana yetiyordu. sonra imkanim oldu daha buyuk "cc" cruiser gecis yaptim, simdi ise 600cc SportTourer (aslinda Naked diyebiliriz) kullaniyorum. sport motor farkli degil, sadece cruiser buyudukce agirlasiyor, sport buyudukce hizlaniyor. tehlikelerini de dusunmeli ve kiyaslamaliyiz. bu motorun bana yakistigini soyluyorlar, fakat yakisikli gorunuyoruz diye en bastan Fazer kullansaydim ne olurdu benim halim?

yalniz buradan Honda'ya seslenmek istiyorum, tamam, guzel, sampiyon SS modellerinizin kucuk versiyonunu urettiniz, agabeylerini animsatiyor, benziyor, ama cidden cok minyatur duruyor, yok mu bunun 250cc gibi orta ateste pisen versiyonu...?!

Son düzenleme:
Ben bu 3 makıneyı cok arastırdım hyosung gt250r,derbı gpr125r,honda cbr125r.Bu 3 motorun arasında gercek racing makıne Derbi GPR125R.Cıbır falan alma yazık. 3-5 daha ekle ustune

Derbi gpr 125r al hem kaslı hem bu ıkısınden cok cok daha performanslı.Malzeme kalıtesı olarak hyosungdanda cbr125r danda daha kalıtelı.Aprılıa rs50 ile birebir aynı kasaya sahıp.Servisini ferco motor verıyor servıs sıkıntısı parca sıkıntısıda yok.Parcası pahalı ama sorun cıkartmıyor parcaya gerek duymuyorsun.Bakımı falanda öyle abartıldıgı gıbı dııl.450 ytl verıyosun 30000-40000 kmde, orjınal pıston,segman,gomlek takımı alıyosun 2 saatde motoru 0 hale getırıp verıyolar sana.Bakımı falan zor degil bılmeyenlerın abartması o.Yakıt konusunda 100 kmde 5,3 lt yakıt sarfıyatı var.Performans konusunda çok cömert.Ayrıca gercek bir super sportdur kendılerı.Su anda bu makıne motogp 125cc klasmanında yarısıyor ve lıder.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet sırıtır arkadaşım üstelik seni kesmez cıbır bu saatten sonra zaten yedek parçası da çok pahalı sen en iyisi alma cbr 125 ..sen git ondan başka hangi motoru alırsan al bütün cııbırlar bana kalsın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar