Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aklından bile geçirme lades oynamam benNeyse bi sazanımız çıktı.. Bi motosikletim daha olucak yuppiii :queen:
aklından bile geçirme lades oynamam benNeyse bi sazanımız çıktı.. Bi motosikletim daha olucak yuppiii :queen:
Neyse bi sazanımız çıktı.. Bi motosikletim daha olucak yuppiii :queen:
ladesim lades olsun mu ((
:queen:
Az önce yediğimiz akşam yemeğinde babamla ladese tutuştuk,kazanırsam bana motosiklet alacak kaybedersem ben motosiklet sevdasından vazgeçeceğim.
Tarafları tanıyalım :
Mavi köşede;babam.Küçükken ve gençliğinde kimbilir kaç kere lades oynamış,amcamın anlattığına göre oyunları 1 hafta-10 gün kadar sürebilen yaşlı kurtAynı zamanda kendileri zamanında vespa ve mz kullanmış fakat komşularının oğlu vespayla kaza yapıp vefat edince ailesi motosiklet almasına izin vermemiş,hevesi kursağında kalıp bu tadı almasına rağmen bana motor aldırmayan çözülememiş şahsiyet
( cümleye gel )
Kırmızı köşede,bendeniz delituran.Arkadaş motoruna binip daha önce nefret ettiği motosikletlere aşık olan,İtalya'da şehir içinde herkesin scooter kullanmasına hayran olup scooter da scooter diye zırlayan yeni yetme taze motorcu gibimsi
Şaka filan bi yana elim ayağım titriyor şu an,evde kendi kendime aklımdaaaa diye bağırıyorumrakip çok güçlü,savunmada kalıp kontra ataktan gol atmayı düşünüyorum
Fikirlerinizi/tuzaklarınızı bekliyorum saygılarımla:rendeer::rendeer::rendeer:
Küçük bi poşete un koy..
Birazını da avcunun içine dök.. Poşet elinde kalsın.. Odana geç..
Baban odana daldığında avucundaki unu burnunla çek..
Kızgın baba refleksle direk olarak poşeti elinden bi hışımla alıcak..
Sonra aklını almadan lades diye bağırmazsan herşey için çok geç kalmış olabilirsin ama benden söylemesi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Küçük bi poşete un koy..
Birazını da avcunun içine dök.. Poşet elinde kalsın.. Odana geç..
Baban odana daldığında avucundaki unu burnunla çek..
Kızgın baba refleksle direk olarak poşeti elinden bi hışımla alıcak..
Sonra aklını almadan lades diye bağırmazsan herşey için çok geç kalmış olabilirsin ama benden söylemesi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
geçmişler olsunaz önce babamın uzattığı telefona atlayınca ladesi patlattı sağ olsun.moralim 0,madem girdik bi iddaya gereğini yerine getirmek gerekir.ilgilenenlere çok teşekkür ederim,herkese saygılarımı sunuyorum
geçmişler olsunale: ama ben yerinde olsam çamura yatardım kesin
![]()
az önce babamın uzattığı telefona atlayınca ladesi patlattı sağ olsun.moralim 0,madem girdik bi iddaya gereğini yerine getirmek gerekir.ilgilenenlere çok teşekkür ederim,herkese saygılarımı sunuyorum
merak etme bak yazmış arkadaş kaybettim diyesonucu merakla bekliyorum ...![]()
hemen pes etme benc bir süre bekle sonra başka bir idia atarsın ortaya motosikleti kazanırsın :wiinkk:yok abi yatmıcam çamura,benim kendime yakıştırdığım bu işi tamamen bitirmek.Bilgisayarımın arka planında agility vardı kaldırdım,diğer resimleri de silerim zamanla.Bu siteye de girmem heralde artık,zaten motorum yoktu pek bi paylaşımım yoktu ortamda girmişim girmemişim çok farketmeyecek.Üyeliği nerden siliyoruz bilen var mı?Ya da şöyle sorayım biz kendi üyeliğimizi silebiliyor muyuz yoksa sadece mod/admin arkadaşların mı böyle bir yetkisi var?
dipnot: amacım ilgi çekmek değil,böyle düşünen en hafifinden saçmalar....
az önce babamın uzattığı telefona atlayınca ladesi patlattı sağ olsun.moralim 0,madem girdik bi iddaya gereğini yerine getirmek gerekir.ilgilenenlere çok teşekkür ederim,herkese saygılarımı sunuyorum
abla hakakten bitimiş olayı...