fazer ile 1500 km (kandıra & izmir)

Paylaşım için sağol. Güzel gezi olmuş. Yeni motosikletinde tekrar hayırlı olsun..

cok gusel gezı olmus manzara harıka hele cıceklere bıttım...fazerde cıcek gıbı aman nazar degmesın kardes....

Adana İl Temsilcisi
orçun kardeş merhaba.harika bir gezi olmuş.yeni makinen hayırlı olsun.manzaralar çok güzel.yağmurun yağması da biryerde sana fazeri yağmurda deneme fırsatı vermiş.adana'dan sevgilerimle.

Güzel bir gezi olmuş.Toplada 300milyon gibi bir maliyeti oldu ozaman bu gezinin sana.Maşallah fazerda araba gibi yakıyor :cherry:600cc almamak lazım sanırım :cherry::wiinkk::bounce:

Çok güzel bi gezi yapmışsınız.Tam benim hayalim, altımda Fazer'la yol::blushani
Moturunuz da tekrardan hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin:rendeer:

sorunsuz bitirmişsin ya ona şükür. :) en önemlisi de kazasız bitmesi. :) plaka için bende üzüldüm. allahtan bişe diyen olmamış plaka için:)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
izmirliyim ve kandırayı iyi bilirim askerliğimi kefkende yapmıştım oralara gitmiş gibi oldum şimdi birgün bende planlıyorum motorsiklet ile izmir kandıra yolculuğu ama iş yogunlugu bırakmıyor :(

Orçun güzel gezi olmuş kardeşim tebrikler. Motoruda iyi yüklemişsin hani. Ben olsam cesaret edemem yeminle tırsarım dengesini bozucak falan diye. :)

Yalnız birşey dikkatimi çekti üzerindeki lastikler orjinal sanırım. Çok dikkatli ol öyle ABS'ye falan fazla güvenip gaza gelme, mazallah çok kayıyo onlar. :pale:

abi merak ettim sen kaç yaşındasın küçümsemek filan değil ?

28 yaşındayım..hayırdır ::blusssh:

Orçun güzel gezi olmuş kardeşim tebrikler. Motoruda iyi yüklemişsin hani. Ben olsam cesaret edemem yeminle tırsarım dengesini bozucak falan diye. :)

Yalnız birşey dikkatimi çekti üzerindeki lastikler orjinal sanırım. Çok dikkatli ol öyle ABS'ye falan fazla güvenip gaza gelme, mazallah çok kayıyo onlar. :pale:
sağol bülent denge gerçekden bozuluyor..özellikle yavaş dönüşler de ve ilk durma esnasında..

Güzel bir gezi olmuş.Toplada 300milyon gibi bir maliyeti oldu ozaman bu gezinin sana.Maşallah fazerda araba gibi yakıyor :cherry:600cc almamak lazım sanırım :cherry::wiinkk::bounce:

tüketim konusu cbf150 ile karşılaştırılamaz tabi..cbf150 ilk motorumdu..
ama o cbf150 bu FAZERRRRRRRRR:p

Vayy...KAndıranın gülü sıcakkanlı sempatik kardeşim...güzel fotolar...yakışr sana makina...yiğenimin gözlerinden öperim...

sağol metehan..
bi günde senle beraber yapalım bi uzun yol :wiinkk:

sen de geyik ben de gırgır bitmez zevkli bi gezi olur:cherry:

cok güzel gezi olmuş sağol,yanlız kafama bişey takıldı o cuvalda ne taşıyodun:mrgreen:

usta çuvalda ki sır..ama nohut değil yani :mrgreen:

Paylaşım için tşk. Güzel gezi olmuş.

BU arada 160km + gidip radara yakalanmaman , üstelik plakasız bir şekilde gittigin halde ceza yemeden yolculugunu tamamlaman senin şanslı haftanda oldugunu gösteriyor. :) Dikkat et herzaman bukadar şanslı olmayabilirsin :cherry:

valla haklısın...ama plaka da gidince zaten artık beni kimse sağlam olarak durduramazdı...ayrıca yol boyu yakalanmıyayım diye dua ettim..işe yaradı demekki:queen:

Son düzenleme:
11 Mayısta Yuvacıkta görüşücez inşallah...geçen sene masalar yanyanaymış şimdi farkettim...:p

:cat::cat::cat:güzel bi gezi olmuş ayrıca 2. memleketi görmüş gibi oldum ama beni fotoğrafta çok göbekli gibi çıkaran makinanı deyiştirirsen sevinirim

alla alla mehmet nedmişin olm. sen
senin pc de beni hatırla yapmışım demekki:silent:
sen bırak benim nick i..sen de üye ol sen de yorum yaz:cherry:

11 Mayısta Yuvacıkta görüşücez inşallah...geçen sene masalar yanyanaymış şimdi farkettim...:p

yaw o benim ilk gezimdi..kimseyi tanımadığım için sessizce gelip aynı şekilde dönmüştüm..
yuvacığa gelcem görüşürüz orada:cat:

Son düzenleme:
Fazer çok güzel bir motor, güle güle kullan.

Şu fotoya da bayıldım

250420082276xt1.jpg

yusuf arkadaşımla bende tanıştım geçenlerde.çok iyi insanlar kendileri.motorsikletide harika..inş benimkinide onun gibi yapıcaz.yalova geliyorsun bana haber vermiyorsun darıldım şimdi :pr:

ben de beniz fazerle böyle gezcem işallah.ama sen gibi yüklemem herhalde.
1538 km de 88 litre benzin yaklaşık 100 km de 5.72 litreye denk geliyor.ki çok diyenlere söliim şöle 150 üstünde bu ortalama 6 yı geçer .arkadaş çok basmamıştır bence(ortalama 120-140 felandır zannımca)

çuvaldaki pirinçtir muhtemelen :p . Gördüğüm kadarıyla zaten plakalık yokmuş plaka lastiğin arkasında gizlenmiş düşse ne olur düşmese ne. (Bkz. ilk foto.) Güle güle kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar