abi merak ettim sen kaç yaşındasın küçümsemek filan değil ?
abi merak ettim sen kaç yaşındasın küçümsemek filan değil ?
sağol bülent denge gerçekden bozuluyor..özellikle yavaş dönüşler de ve ilk durma esnasında..Orçun güzel gezi olmuş kardeşim tebrikler. Motoruda iyi yüklemişsin hani. Ben olsam cesaret edemem yeminle tırsarım dengesini bozucak falan diye.
Yalnız birşey dikkatimi çekti üzerindeki lastikler orjinal sanırım. Çok dikkatli ol öyle ABS'ye falan fazla güvenip gaza gelme, mazallah çok kayıyo onlar.ale:
Güzel bir gezi olmuş.Toplada 300milyon gibi bir maliyeti oldu ozaman bu gezinin sana.Maşallah fazerda araba gibi yakıyor :cherry:600cc almamak lazım sanırım :cherry::wiinkk::bounce:
Vayy...KAndıranın gülü sıcakkanlı sempatik kardeşim...güzel fotolar...yakışr sana makina...yiğenimin gözlerinden öperim...
cok güzel gezi olmuş sağol,yanlız kafama bişey takıldı o cuvalda ne taşıyodun:mrgreen:
Paylaşım için tşk. Güzel gezi olmuş.
BU arada 160km + gidip radara yakalanmaman , üstelik plakasız bir şekilde gittigin halde ceza yemeden yolculugunu tamamlaman senin şanslı haftanda oldugunu gösteriyor.Dikkat et herzaman bukadar şanslı olmayabilirsin :cherry:
:cat::cat::cat:güzel bi gezi olmuş ayrıca 2. memleketi görmüş gibi oldum ama beni fotoğrafta çok göbekli gibi çıkaran makinanı deyiştirirsen sevinirim
11 Mayısta Yuvacıkta görüşücez inşallah...geçen sene masalar yanyanaymış şimdi farkettim...![]()