- Konu Yazar
fazer i alalı 20 gün e yaklaştı..birbirimize iyice alıştık..sonra birden merak ettim..acaba bu fazer...uzun yolda nasıl giderrrr:cherry:
kandıra dan çıktıkdan sonra ilk durak yalova da yusuf arkadaşımızın işteri oldu
yalova da plaka nın görünürlük durumuna bi bakayım dedim..fakat gördüğünüz gibi
yada göremediğiniz gibi..plakamız bizi terk etmiş:cyclopsan
gemlik körfezi..burası gece ayrı gündüz ayrı bi güzel
sütaş araştırma ve eğitim çiftliği
ilk yakıt ikmali susurluk da
bergama..burası çok eski bi yerleşim alanı
bergama kalesindeki rüzgan insanı aşağı uçurabilecek kadar kuvvetliydi
ale:
mehmet ile ünv. de aynı evde kalıyorduk..her yıl ya o gelir ya da ben giderim
bergamadan ayrıldıkdan sonra hedef ödemiş
şimdi aliağa dayız
fazer e katır muamelesi yaptığım için bana göcenmemiştir umarım:queen:
nihayet ikinci memleketim ödemiş deyim
katlettiğim küçük canlılardan geriye de bunlar kalmış:silent:
işte bu da meşhur ödemiş kebap:rendeer:
eski okuluma da uğradım 9 yıl oldu mezun olalı..zaman çabuk geçiyor
ödemiş de ki arkadaşım ahmet ile nazilli ye gittiğimiz de bizleri iyi bi arkadaş ve güzel bir sofra bekliyordu.(nazilli yolunda ki fotolar yarın msn den gelecek o zaman yüklerim)
geri dönüş vakti geldi..ödemiş den bozdağ üzerinden..salihli ve akhisar yeni rotamız
burası gölcük. kreter gölü olduğunu söylediler..deniz seviyesinden 1000 m kadar yüksekliği var
dönüşde yağan yağmur canımı sıksa da tedarikli geldiğim için beni ıslatamadı
yağmurluk ve kışlık eldivenleri boşuna taşımamış oldum
3 günde 1538 km yol yapmışız..güzel ve sorunsuz bi gezi oldu..fazer iyi bir yol arkadaşı olduğunu kanıtladı...geri dönüşde 3 topcase , 1 sırt çantası , 1 poşet , ve bir de çuval:cherry: full olarak ağır malzemeler ile doluydu..bu balans konusunda biraz sıkıntı yarattı..fakat bu yüke rağmen performans ve frenler gayet başarılıydı..(i ::kalbim:: you abs)
yolculuk da 88 litre benzin tüketimi olmuş...pek sakin bi kullanım değildi::blusssh:
yola çıkmadan radarlardan korkuyordum...iki radardan kamyon arkası taktiği ile yırttım...zaten plakam da daha yolculuğun başında düşmüştü::uzgunum::
uro::
bi jandarma trafik kontrolünden beni durdurmadıkları için ysf ysf ederek geçtim..plaka olmadığı için motoru bağlayacaklarını biliyordum::150::
nazilli dönüşü polis e yakalandık ama durumumu anlattım sağolsunlar anlayışla karşıladılar::thanks: ehliyet kontrolü sonrası bizi cezasız olarak kendi halimize bıraktılar::haapppy:
vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler::tutkuy::
kandıra dan çıktıkdan sonra ilk durak yalova da yusuf arkadaşımızın işteri oldu
yalova da plaka nın görünürlük durumuna bi bakayım dedim..fakat gördüğünüz gibi
yada göremediğiniz gibi..plakamız bizi terk etmiş:cyclopsan
gemlik körfezi..burası gece ayrı gündüz ayrı bi güzel
sütaş araştırma ve eğitim çiftliği
ilk yakıt ikmali susurluk da
bergama..burası çok eski bi yerleşim alanı
bergama kalesindeki rüzgan insanı aşağı uçurabilecek kadar kuvvetliydi
mehmet ile ünv. de aynı evde kalıyorduk..her yıl ya o gelir ya da ben giderim
bergamadan ayrıldıkdan sonra hedef ödemiş
şimdi aliağa dayız
fazer e katır muamelesi yaptığım için bana göcenmemiştir umarım:queen:
nihayet ikinci memleketim ödemiş deyim
katlettiğim küçük canlılardan geriye de bunlar kalmış:silent:
işte bu da meşhur ödemiş kebap:rendeer:
eski okuluma da uğradım 9 yıl oldu mezun olalı..zaman çabuk geçiyor
ödemiş de ki arkadaşım ahmet ile nazilli ye gittiğimiz de bizleri iyi bi arkadaş ve güzel bir sofra bekliyordu.(nazilli yolunda ki fotolar yarın msn den gelecek o zaman yüklerim)
geri dönüş vakti geldi..ödemiş den bozdağ üzerinden..salihli ve akhisar yeni rotamız
burası gölcük. kreter gölü olduğunu söylediler..deniz seviyesinden 1000 m kadar yüksekliği var
dönüşde yağan yağmur canımı sıksa da tedarikli geldiğim için beni ıslatamadı
yağmurluk ve kışlık eldivenleri boşuna taşımamış oldum
3 günde 1538 km yol yapmışız..güzel ve sorunsuz bi gezi oldu..fazer iyi bir yol arkadaşı olduğunu kanıtladı...geri dönüşde 3 topcase , 1 sırt çantası , 1 poşet , ve bir de çuval:cherry: full olarak ağır malzemeler ile doluydu..bu balans konusunda biraz sıkıntı yarattı..fakat bu yüke rağmen performans ve frenler gayet başarılıydı..(i ::kalbim:: you abs)
yolculuk da 88 litre benzin tüketimi olmuş...pek sakin bi kullanım değildi::blusssh:
yola çıkmadan radarlardan korkuyordum...iki radardan kamyon arkası taktiği ile yırttım...zaten plakam da daha yolculuğun başında düşmüştü::uzgunum::
bi jandarma trafik kontrolünden beni durdurmadıkları için ysf ysf ederek geçtim..plaka olmadığı için motoru bağlayacaklarını biliyordum::150::
nazilli dönüşü polis e yakalandık ama durumumu anlattım sağolsunlar anlayışla karşıladılar::thanks: ehliyet kontrolü sonrası bizi cezasız olarak kendi halimize bıraktılar::haapppy:
vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler::tutkuy::