Buradan Motorumu Çalan Hırsıza Makinayı Helal Edicem..

belli olmaz dikkat et oda bi düğme bulmasın çelik kepenki bile götüürür zuhaha

güzel bi sitem :p her eve lazım :p
bu arada sinan uğramadı dimi bu akşam :( onu bekliyorum ama gelmeye niyeti yok sanırım arıcam ama geç oldu boşwer yarın konuşuruz artık su stoppie yapılan cbfci ikide bir soruyo :D kanka oldu benim kankamla kıskanıyorum ama 2kankam kanka oldu bizi unutçaklar arada :p:p

yav msnde yoksun diye fırçalıyo beni Sinan...

sen uyma ona he...seni kurtaralım bari...Smrınoyla gezen Smirno kalkar...:queen:

Başkanım benım gonlum rahat senın motoru koydugun yer 3 tane daha motor alır :queen::queen: benımkınıde sıkıstırı verırıs hec sorun olmas baskanım :queen:

Deli Fişek Selçük...:psen alda makina...biz koyacak yer buluruz...zaten motoru gazlamasa pederin hayatda çalışmazsın ya sen...iyi gazlamış...sigortanda olmuştur...benim ilk başlangıc tarihimde 1992 Martı...bak erken emekli olcam ne güzel...en azında primim dolcak...:wiinkk:

ne alıcakki lokantadan motorumu:p

lokantamı dedin...:phmekan nerde:cherry:...yemekleriniz güzelmi...MT indirimi olabileer..:pben 122 kiloyum bu arada...yaa...:p

16 ay oldumu abı ya vay beehh

abi Ocak 15 dem bu yana 16.ay içindeyiz...motor daha yolda bırakmadı valla...Honda Hayat Onda Irgız Nerde...:queen:

neyse ben yatıyorum size iyi geyikler iyi geceler

hadii çüzz...:p

inşallah yarın birgün motorum çalındı ilanıda açmazsın abi :D bu arada resimde hırsız gibi çıkmışsın:cherry: depo kılıfı ve arkadaşında süper olmuş:rendeer:

valla haco sabaha çıkarmıyız...:psağol yeni kankam Pincır adı...sizlerden hayır yok bana...vefasızlar...:p

hadi abbas yatar...iyi geceler...

METEHAN abi anlaşılan sen baya sıkılmışsın kendine heyecan arıyorsun
benim motosikletim 2 defa çalındı
ilk çalındığında arkadaşın dükkanı önündeydi içerde otururken motor gözümediğinden rahat rahat götürmüşler yaklaşık 2 saat kadar sonra arkadaşlar birini getirdiler. hoca sen bunu tanıyormusun diye adamı öyle bir hale getirmişlerki tanıdığım biri olsa bile kesin çıkartamazdım ne diye dövdünüz dedim eee senin makineyle dolaşıyordu durdurup sorduk kimden aldın dedik mehmetten aldım diye yalanı atınca düzlemişler suratı. çevremdekiler bilir kolay kolay kimseye motorumu vermem
ama vermemem kıskandığımdan değil benim motorumla kaza yaparlarsa ve başlarına kötü birşey gelirse kendimi affetmem keşke vermeseydim diye.

mete abi benim meslek elektrik-elektronik 220v elektrik bağlı diyorsun ama benim bildiğim hırsızlar çoğu zaman lastik eldiven kullanır parmak izinden dolayı. ve lastik ayakkabı giyerler evde ses çıkmasın diye.
nerden bildiğimi sorarsan bir bizim evde birde komşuya girmiş hırsız yakaladım ikisinin stilide aynı lastik ayakkabı lastik eldiven.
bence sen şansını fazla zorlama makine sigortalıysa sigorta şirketi burdaki yazıları aleyhine kullanabilir '' kardeşim sen zorla milleti davet etmişsin ödemiyoruz paranı '' diyebilirler :D:D

ya benim en son Ortaokulda silgim çalınmıştı...kokulu silgiydi...:queen:pederde polis bizde teşkilatın içindeyiz..Hanımın amcasıda Hırsızlık masasında...o hesap...yani bize bişey olmaz diyoruz ama adamların gözü dönmüş...dediğin gibi...malımız helal para...alın teri...benim kör kurşunumdan kaçan yüce Mevlanın Adaletine nasıl hesap verir...Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin...insanlar aç sefil perişan kimsesiz...bakma halimiz vaktimiz ukalalığımız yerinde ama insanlar açlıkla savaşıyor...geçim derdinde millet...ben hep derim...Alın teriyle kazanılan mal döner dolaşır sahibini bulur...elektrik olayıda espri...o kadar maynak değilim...:p

hadi ben kaçar...:rendeer:

Son düzenleme:
Dostum topigi acarken senin kafa epey kiyakti galiba :p Heriflerin aklinda olmayani akillarina sokuyorsun bu sekilde bence tahrik etme hirsizlari. Unutma lmkansiz diye birsey yoktur bu hayatta :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
madem helal edeceksin sen adresinide bir ver bir deneyelim belki çalarız :p:p:p

asm

Abi senden korkulur!
hans.gif

depo kılıfı çok yakışmış.. yer güzel karnın tok sırtın pek ... cillop gibide çıkmışsın aynada oh ne ala ,((((((((:)

Mete yine iddalısın yine yine yine =) =)

Yapma boyle seyler dostum. Cıkar sivrinin biri =)

Yahu illa kapıdanmı çalıyorlar motoru :p Canın sıkılmış metehan hoca.Ayaına sıkıcak adam arıyorsun sanırım :p :queen::queen::bounce:

abi şu an motoruna git bi bak yerindemi inşallah yerindedir o hırsız p........r cbf değil valla iğne deliğinden goldwing geçirirler

GKN

meteee
motoru çalmaya geliom, anahtarlar paspasın altındamı haala :p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
:queen:.................................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte yeni yol arkadaşım...:queen:

Ben o tavşanı alacam senden, çok tatlı bir şey yahu :mrgreen: İnsanın içini açıyor sevimli bakışı.

hırsızdır bu kim donu kimi kalbi çalar
önemli olan bu deyil çalınan şeyi hak edip etmediği hırsızdır gördüğüm yerde vuvvrurum benim alın teri döküp aldığım şeyi kimseye vermem?
:wiinkk:

Dostum topigi acarken senin kafa epey kiyakti galiba :p Heriflerin aklinda olmayani akillarina sokuyorsun bu sekilde bence tahrik etme hirsizlari. Unutma lmkansiz diye birsey yoktur bu hayatta :)

yani Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getiriyoruz dimi hoca...:p

lokantamı dedin...:phmekan nerde:cherry:...yemekleriniz güzelmi...MT indirimi olabileer..:pben 122 kiloyum bu arada...yaa...:p
ayıbettin nedemek,yer zb de ,açılış yakında inşallah.

haco ZB nere ya...:pale:gelme diyosan başka tabi...:salut:

madem helal edeceksin sen adresinide bir ver bir deneyelim belki çalarız :p:p:p

kıçıkırık cbfyi napsınlar kanka...:p

Abi senden korkulur!
hans.gif

bende hayattan korkarım kanka...bakma forumda tıp tutuyoz...:pale:

depo kılıfı çok yakışmış.. yer güzel karnın tok sırtın pek ... cillop gibide çıkmışsın aynada oh ne ala ,((((((((:)

vay yalaka...:queen:nesi yakışmış lan...bildiğin depo kılıfı nesi yakışcak...yakışsın diye değil o...işlevi önemli olan...(ne bozdum be..):queen:

Mete yine iddalısın yine yine yine =) =)

Yapma boyle seyler dostum. Cıkar sivrinin biri =)

Hoca Allahın zopası yok...sonumuzu hayır etsin Mevla...:p

Yahu illa kapıdanmı çalıyorlar motoru :p Canın sıkılmış metehan hoca.Ayaına sıkıcak adam arıyorsun sanırım :p :queen::queen::bounce:

harbi dün yine birinin üstüne gittim...yok abi millet tırsıyo...anladım bunu...:p

abi şu an motoruna git bi bak yerindemi inşallah yerindedir o hırsız p........r cbf değil valla iğne deliğinden goldwing geçirirler

valla dostum sen asıl Gönül Hırsızlarından kork...:pale:

meteee
motoru çalmaya geliom, anahtarlar paspasın altındamı haala :p

he..kasanın yerinide sölümmü...:p

site nin neşşşeeesiiii mete -han ....1 numarasın ..............

en geyik olduğum netde...sevende çok sevmeyende...:p

:queen:.................................

2 satır yazsan ölürmüydün kankü...:)

Ben o tavşanı alacam senden, çok tatlı bir şey yahu :mrgreen: İnsanın içini açıyor sevimli bakışı.

heyy...o kızımın davşanı...bana hediyesi ama sürekli takip ediyo...sahip çıkıyomuyum diye....beni valla topa koyar...bi küstümü göynünü alamam...bana Dünyaları versen o davşandan daha değerli olmaz...Cevahirde Atlantis Oyun merkezinde makinadan kazandık...:p

hırsızdır bu kim donu kimi kalbi çalar
önemli olan bu deyil çalınan şeyi hak edip etmediği hırsızdır gördüğüm yerde vuvvrurum benim alın teri döküp aldığım şeyi kimseye vermem?
:wiinkk:

zaten problem burada...alırken SORMUYORLAR...hani vermem dedin ya...:p

Son düzenleme:
abi sanki motor cbr 600 bana hırsız o motor için o kadar ugraşmaz sen rahat ol :queen:benim gariban mz 251 on senedir kapının önünde kaldırımda direksiyon kilitiyle duruyor necisin diyen yok :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar