bu siteye ve forum ilk defa girdim bellide oluyordur
Cbr 125 honda arıyorum
ne alakaya maydonoz şimdi bu onuyla
Cbr 125 honda arıyorum
evet bellide oluyor gerçekten hoşgeldin tanışma işlemini metehanın topiğinde yaparak erkenden ün kazanmış oldun ayrıca cbr 125 arıyosun güzel seçim ama düşünürsen sana cbf 150 oneriyorum metehanda bitane var balkonundan alabilrsen hemide helalinden bedavaya :queen::queen::queen:bu siteye ve forum ilk defa girdim bellide oluyordur
Cbr 125 honda arıyorum
Hırsız dabanca filan anlamaz valla gızdırdınmıdı donunu bile alır bak uyurkene:mrgreen:
Cbr 125 honda arıyorum
abi bu motoru aldıgın günü hatırlıyorum motroda kaslar falan bence helal etmezsın sen bunu calanada helal olsu tabı
evet bellide oluyor gerçekten hoşgeldin tanışma işlemini metehanın topiğinde yaparak erkenden ün kazanmış oldun ayrıca cbr 125 arıyosun güzel seçim ama düşünürsen sana cbf 150 oneriyorum metehanda bitane var balkonundan alabilrsen hemide helalinden bedavaya :queen::queen::queen:
Hırsız dabanca filan anlamaz valla gızdırdınmıdı donunu bile alır bak uyurkene:mrgreen:
cbr 125 nerden buluruz temizini tabi
düğmeye basıyorum çelik kepenk iniyo aşağıya ışık bile giremiyo hırsız dozerle gelmesi lazım:cherry:
düğmeye basıyorum çelik kepenk iniyo aşağıya ışık bile giremiyo hırsız dozerle gelmesi lazım:cherry:
güzel bi sitemhe şu banka soygunlu OCEANS ELEVEN filmlerindeki lazerli olan sistem...![]()
belli olmaz dikkat et oda bi düğme bulmasın çelik kepenki bile götüürür zuhaha
sen düşün gayri makinayı alınca nereye koyacan...yanında yatarsın artık...![]()
he şu banka soygunlu OCEANS ELEVEN filmlerindeki lazerli olan sistem...![]()