Buradan Motorumu Çalan Hırsıza Makinayı Helal Edicem..

abi bu motoru aldıgın günü hatırlıyorum motroda kaslar falan bence helal etmezsın sen bunu calanada helal olsu tabı

bu siteye ve forum ilk defa girdim bellide oluyordur
Cbr 125 honda arıyorum
evet bellide oluyor gerçekten hoşgeldin tanışma işlemini metehanın topiğinde yaparak erkenden ün kazanmış oldun ayrıca cbr 125 arıyosun güzel seçim ama düşünürsen sana cbf 150 oneriyorum metehanda bitane var balkonundan alabilrsen hemide helalinden bedavaya :queen::queen::queen:

Hırsız dabanca filan anlamaz valla gızdırdınmıdı donunu bile alır bak uyurkene:mrgreen:

saol resımler baya aydınlatıcı olmus mete abı zorlanmıcaz.....:queen:

GKN

öle deme ya
allah korusun, neler gidiyo..
depo kılıfını çok beyendim bu arada, yol arkadaşınıda:mrgreen:

bu siteye ve forum ilk defa girdim bellide oluyordur
Cbr 125 honda arıyorum

hayırlısı olsun...neden cbr 125 acaba...:)

abi bu motoru aldıgın günü hatırlıyorum motroda kaslar falan bence helal etmezsın sen bunu calanada helal olsu tabı

valla helal olsun...16 ay önceki mevzuydu...:silent::)

evet bellide oluyor gerçekten hoşgeldin tanışma işlemini metehanın topiğinde yaparak erkenden ün kazanmış oldun ayrıca cbr 125 arıyosun güzel seçim ama düşünürsen sana cbf 150 oneriyorum metehanda bitane var balkonundan alabilrsen hemide helalinden bedavaya :queen::queen::queen:

senin TVS daha sağlam aslında ondan versek olmamı...:p

Hırsız dabanca filan anlamaz valla gızdırdınmıdı donunu bile alır bak uyurkene:mrgreen:

yav herkes bi don deyip duruyor...:pırgız dedinmi herkesin aklına nedense don geliyor...dondan daha değerli şeyler yokmu acaba o girilen evlerde...:queen:

düğmeye basıyorum çelik kepenk iniyo aşağıya ışık bile giremiyo hırsız dozerle gelmesi lazım:cherry:

düğmeye basıyorum çelik kepenk iniyo aşağıya ışık bile giremiyo hırsız dozerle gelmesi lazım:cherry:

belli olmaz dikkat et oda bi düğme bulmasın çelik kepenki bile götüürür zuhaha
he şu banka soygunlu OCEANS ELEVEN filmlerindeki lazerli olan sistem...:p
güzel bi sitem :p her eve lazım :p
bu arada sinan uğramadı dimi bu akşam :( onu bekliyorum ama gelmeye niyeti yok sanırım arıcam ama geç oldu boşwer yarın konuşuruz artık su stoppie yapılan cbfci ikide bir soruyo :D kanka oldu benim kankamla kıskanıyorum ama 2kankam kanka oldu bizi unutçaklar arada :p:p

Son düzenleme:
inşallah yarın birgün motorum çalındı ilanıda açmazsın abi :D bu arada resimde hırsız gibi çıkmışsın:cherry: depo kılıfı ve arkadaşında süper olmuş:rendeer:

METEHAN abi anlaşılan sen baya sıkılmışsın kendine heyecan arıyorsun
benim motosikletim 2 defa çalındı
ilk çalındığında arkadaşın dükkanı önündeydi içerde otururken motor gözümediğinden rahat rahat götürmüşler yaklaşık 2 saat kadar sonra arkadaşlar birini getirdiler. hoca sen bunu tanıyormusun diye adamı öyle bir hale getirmişlerki tanıdığım biri olsa bile kesin çıkartamazdım ne diye dövdünüz dedim eee senin makineyle dolaşıyordu durdurup sorduk kimden aldın dedik mehmetten aldım diye yalanı atınca düzlemişler suratı. çevremdekiler bilir kolay kolay kimseye motorumu vermem
ama vermemem kıskandığımdan değil benim motorumla kaza yaparlarsa ve başlarına kötü birşey gelirse kendimi affetmem keşke vermeseydim diye.

mete abi benim meslek elektrik-elektronik 220v elektrik bağlı diyorsun ama benim bildiğim hırsızlar çoğu zaman lastik eldiven kullanır parmak izinden dolayı. ve lastik ayakkabı giyerler evde ses çıkmasın diye.
nerden bildiğimi sorarsan bir bizim evde birde komşuya girmiş hırsız yakaladım ikisinin stilide aynı lastik ayakkabı lastik eldiven.
bence sen şansını fazla zorlama makine sigortalıysa sigorta şirketi burdaki yazıları aleyhine kullanabilir '' kardeşim sen zorla milleti davet etmişsin ödemiyoruz paranı '' diyebilirler :D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar