- Konu Yazar
belli olmaz dikkat et oda bi düğme bulmasın çelik kepenki bile götüürür zuhaha
güzel bi sitemher eve lazım
bu arada sinan uğramadı dimi bu akşamonu bekliyorum ama gelmeye niyeti yok sanırım arıcam ama geç oldu boşwer yarın konuşuruz artık su stoppie yapılan cbfci ikide bir soruyo
kanka oldu benim kankamla kıskanıyorum ama 2kankam kanka oldu bizi unutçaklar arada
![]()
yav msnde yoksun diye fırçalıyo beni Sinan...
sen uyma ona he...seni kurtaralım bari...Smrınoyla gezen Smirno kalkar...:queen:
Başkanım benım gonlum rahat senın motoru koydugun yer 3 tane daha motor alır :queen::queen: benımkınıde sıkıstırı verırıs hec sorun olmas baskanım :queen:
Deli Fişek Selçük...
ne alıcakki lokantadan motorumu![]()
lokantamı dedin...
16 ay oldumu abı ya vay beehh
abi Ocak 15 dem bu yana 16.ay içindeyiz...motor daha yolda bırakmadı valla...Honda Hayat Onda Irgız Nerde...:queen:
neyse ben yatıyorum size iyi geyikler iyi geceler
hadii çüzz...
inşallah yarın birgün motorum çalındı ilanıda açmazsın abibu arada resimde hırsız gibi çıkmışsın:cherry: depo kılıfı ve arkadaşında süper olmuş:rendeer:
valla haco sabaha çıkarmıyız...
hadi abbas yatar...iyi geceler...
METEHAN abi anlaşılan sen baya sıkılmışsın kendine heyecan arıyorsun
benim motosikletim 2 defa çalındı
ilk çalındığında arkadaşın dükkanı önündeydi içerde otururken motor gözümediğinden rahat rahat götürmüşler yaklaşık 2 saat kadar sonra arkadaşlar birini getirdiler. hoca sen bunu tanıyormusun diye adamı öyle bir hale getirmişlerki tanıdığım biri olsa bile kesin çıkartamazdım ne diye dövdünüz dedim eee senin makineyle dolaşıyordu durdurup sorduk kimden aldın dedik mehmetten aldım diye yalanı atınca düzlemişler suratı. çevremdekiler bilir kolay kolay kimseye motorumu vermem
ama vermemem kıskandığımdan değil benim motorumla kaza yaparlarsa ve başlarına kötü birşey gelirse kendimi affetmem keşke vermeseydim diye.
mete abi benim meslek elektrik-elektronik 220v elektrik bağlı diyorsun ama benim bildiğim hırsızlar çoğu zaman lastik eldiven kullanır parmak izinden dolayı. ve lastik ayakkabı giyerler evde ses çıkmasın diye.
nerden bildiğimi sorarsan bir bizim evde birde komşuya girmiş hırsız yakaladım ikisinin stilide aynı lastik ayakkabı lastik eldiven.
bence sen şansını fazla zorlama makine sigortalıysa sigorta şirketi burdaki yazıları aleyhine kullanabilir '' kardeşim sen zorla milleti davet etmişsin ödemiyoruz paranı '' diyebilirler![]()
ya benim en son Ortaokulda silgim çalınmıştı...kokulu silgiydi...:queen
hadi ben kaçar...:rendeer:
Son düzenleme: