[Bulgaristan - MT]

yandık desene en arkada ben mi gelicem artık herkez deiştiriyor motorunu artık ip taşımam lazım yanımda biriniz çekersiniz beni:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaşar bence sen er 5 al sonuçta aynı fiyata iki makina

iyi güzel hoş diyosunda Alper abi 2 gündür bi elimde tlf. PC başında kafama yatan bütün er5 ilanların aradım kimse 1 kuruş inmiyor 6000 ytl. ye temiz bir er5 bulsam hiç düşünmem ama yokk:pale: temiz olanlarda 7000 ytl:farao:

::sefereee
sana katılıyom brat.
nasıl aynı fiyat Mustafa abi 2005 model CBF 250 buldum bitane 4800'den pazarlık yapa yapa 4400'e çektim ama er5 en kötüsü 5500-6000 ytl. oda ya km.'s. fazla yada kazalı bulsam temiz olsun 6000 olsun alcam ama yok sizde yardımcı olun bulun bana :salut: ama 6000ytl. sınır fazla veremem :pale:

Son düzenleme:
yaşar, Allah yardımcın olsun hemso, hayırlısıyla iyi bir motor alırsın insallah.
Mesut,aga simdi nöbetten geldim cok yorgunum, söz yarın koyarım resmini, markası UFO idi galiba, kullanmadıgım icin markasını bile bilmiyorum:cherry:
sumensko, kardesim benim, yoksa demleniyor musun yine, bu saatte online sin de?:wiinkk:

Son düzenleme:
yaşar, Allah yardımcın olsun hemso, hayırlısıyla iyi bir motor alırsın insallah.
Mesut,aga simdi nöbetten geldim cok yorgunum, söz yarın koyarım resmini, markası UFO idi galiba, kullanmadıgım icin markasını bile bilmiyorum:cherry:
sumensko, kardesim benim, yoksa demleniyor musun yine, bu saatte online sin de?:wiinkk:

işten geldim malesev bugün demlenemiyoruz:queen:

bir izmite gittim iyiki dün akşam :mrgreen: herkes motorsikletleri satmaya karar vermiş..inş hepinizin gönlünde yatan motorsiklete sahip olur.yasar'ın bir er-5 düşündüğünü biliyoruz.bülent satıp ara verecek.alper abi sen satıp daha iyisini alacam derken hangisinden bahsediyorsun :silent: kafandakini bilelimde ona göre araştırırz bizde :wiinkk:

mehmet abi ne oldu bizim zincir olayı?fiyat alabildin mi acaba :silent:
mustafa abi kargoya verdin mi filtreyi.ona göre ben yokken alsınlar dicem

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir izmite gittim iyiki dün akşam :mrgreen: herkes motorsikletleri satmaya karar vermiş..inş hepinizin gönlünde yatan motorsiklete sahip olur.yasar'ın bir er-5 düşündüğünü biliyoruz.bülent satıp ara verecek.alper abi sen satıp daha iyisini alacam derken hangisinden bahsediyorsun :silent: kafandakini bilelimde ona göre araştırırz bizde :wiinkk:

mehmet abi ne oldu bizim zincir olayı?fiyat alabildin mi acaba :silent:
mustafa abi kargoya verdin mi filtreyi.ona göre ben yokken alsınlar dicem
Hayırdır ortak İzmit'te ne işin vardı? bitane motor var sahibi pazar günü İzmite çağırıyor görmek için ama ben çalıştığım için galiba gidemicem

Hayırdır ortak İzmit'te ne işin vardı? bitane motor var sahibi pazar günü İzmite çağırıyor görmek için ama ben çalıştığım için galiba gidemicem

annemin kızlık bir arkadaşı var orda.onların kısa bir ziyaretlerine gittik.aslında onlar gitti ben özel şoförlük yaptım :p bu pazar zaten havalar kötü.önümüzde ki hafta gidersin.müsait olursam yalovadan beni alır beraber gider görürüz makineyi :bounce:

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/43744-muze-kent-safranbolu-bekliyoruz.html

arkadaşlar bolu-abant gezisini bu geziye dönüştürsek nasıl olur..müthiş bir yer.ben çok beğendim.sizinde beğeneceğinizi umuyorum

Son düzenleme:
Mesut, senin motora CBF 250 zinciri oluyormu tam olarak bilmiyorum. Benim motorcu arkadaş onu araştıracak. Eğer aynı ise Çekostlavak zincir 160 ytl.
Önümüzdeki hafta sana daha ayrıntılı bilgi veririm.

Topkapıdaki koli olayıyla ise hiç ilgilenemedim. Zamanım olmadı.
O da önümüzdeki haftaya kaldı.

Mesut ayrıca Bolu gezisi yerine yeni bir gezi önermişsin ama. Bolu'ya bile kimseden çıt çıkmadı. Safranbolu iyi biraz yaş galiba.
Zaman ne gösterecek bakalım.

Son düzenleme:
Mesut, senin motora CBF 250 zinciri oluyormu tam olarak bilmiyorum. Benim motorcu arkadaş onu araştıracak. Eğer aynı ise Çekostlavak zincir 160 ytl.
Önümüzdeki hafta sana daha ayrıntılı bilgi veririm.

Topkapıdaki koli olayıyla ise hiç ilgilenemedim. Zamanım olmadı.
O da önümüzdeki haftaya kaldı.

galiba oluyor ama emin değilim.çekoslavakya zinciri ile cbf'deki aynı mı oluyor yani.cbf'ninde 160 çekoslavakyanında 160 ytl mi:silent: offf maş çokmuş bee.2-3 hafta binmicez herhalde motorsiklete böle giderse :salut:

Hondanın kendi zincirini bilmiyorum ama Çekoslavak zincir 160 ytl. ve Daha sağlam Hondanınkinden. Eğer senin motora uyuyorsa o zincirden başkasını alma sakın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
annemin kızlık bir arkadaşı var orda.onların kısa bir ziyaretlerine gittik.aslında onlar gitti ben özel şoförlük yaptım :p bu pazar zaten havalar kötü.önümüzde ki hafta gidersin.müsait olursam yalovadan beni alır beraber gider görürüz makineyi :bounce:

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/43744-muze-kent-safranbolu-bekliyoruz.html

arkadaşlar bolu-abant gezisini bu geziye dönüştürsek nasıl olur..müthiş bir yer.ben çok beğendim.sizinde beğeneceğinizi umuyorum

Baya güzel yerlermiş ama günübirlik gidip gelinecekse biraz uzak gibi (zaten sırf böyle geziler için motoru büyültmenin derdindeyim en azından otoyolda basmak lazım yoksa yol bitmeeeeeezzzz)diğer türlüde herkes gelemeyebilir iş güç malum ama ben vardiya tatilini denk getirirsem 2.5 gün rahat rahat yeter:flower:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Yok be Mesutçuğum. Çekoslavak zincir daha iyi diyorum.

napalım bizde çekoslavakya malı zincir alıcaz ozaman...buda demek oluyor ki olm mesut sen yaklaşık 1 ay motorsikleti unut.anca toplarsın okadar parayı :queen: mehmet abi yardımların için çok tşk ederim.parayı toplayınca sana haber veririm :rendeer:

mesut benim düşündüyüm gv250 yada temiz bitane bula bilirsem 535 vigaro yani yamaha ama bakalım önce benim makinayı satıp ondan sonra kesin bi karar vericem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar