alper canım kardeşim fotoları ne zaman yükliycen yaaa ne kadar bekleyeilm yada ben yatim bi saat söle kalkim öle bakim resimlere hadi be kardeşim
Yaa aradan bi gün geçince insan yazıcak bişiy arıyo bulamıyo :mrgreen:
Gelen geldikleri gelmeyenlere gelmedikleri için çok çok teşekkürler
En çok keyif aldığım buluşmalardan biri daha gerçekleşmiş oldu
Erdinç tüm akşam çalıştı, kuzu hem çalıştı hem homurdandı, jesse yedi içti yattı
, M inn sağolsun buluşmadan önce benim jantları bi güzel parlattı :mrgreen:
Hadi bi daha yapalım![]()
ha gayret alperim heheh......................yaw yükle yükle bitmio amma çok çekmiş erhan yaaa
emin 299 la gitseydi bile gene sizi kaybederdi kalıbımı basarım
bi daha yıkamıyorum senin canavarır:
r: yıkadık temizledik emin kendi gibi iki tane daireyi temizleyince kahraman oldu :queen::queen::queen::cherry:
bulanık olan resimleri erhan çekmiş söliim:mrgreen:
bi daha yıkamıyorum senin canavarır:
r: yıkadık temizledik emin kendi gibi iki tane daireyi temizleyince kahraman oldu :queen::queen::queen::cherry:
aman sakın kalıbını malıbını basma sonra fabrikasyona geçer seri üretimle çoğalırsın uğraşamam senle, şimdiki halin yetiyo zaten :mrgreen:
ne istiyosunuz bu eminden arkadaş adamı her şekle soktunuzz :queen:
alper sen bunalttın dermişim :mrgreen:desene abi işimi gücümüz var sen fotoları merak ediyorsunbulanık olan resimleri erhan çekmiş söliim:mrgreen:
Emin alem adamsın hiç güleceğim yoktu :mrgreen::mrgreen:
O ilaç kutusu ne işe yarıyor :queen::queen: ayrıca mangalda ne işi var :queen:
abi insanın cem gibi bi arkadaşın olunca gülmemek elde değil :mrgreen:
adam yerli jim kerry :cherry:
izmir mt mangal buluşması değil o ((((((((((izmir mt çogalıyor olacak aslında :queen::queen::queen:
O ilaç kutusu ne işe yarıyor :queen::queen: ayrıca mangalda ne işi var :queen:
baran pek duyan olmadı sen istersen tv de reklam ver ha nedersin[/URL][/IMG]![]()
Elimde gördüğünüz bıçak Ümmet Abi'nin gezilerinde geyik avlarken kullandığı bıçaktır.
Yok kanka ben onu teşhir ettim yani "çalış, köle!!" şeklinde bir serzenişte bulundum.. Seni ifşa etmem doğru olmazdı şimdi :mrgreen:bi daha yıkamıyorum senin canavarır:
Bu senin esprin olamaz ama yaa.. Sen kalitesiz yapardın genelde esprileriaman sakın kalıbını malıbını basma sonra fabrikasyona geçer seri üretimle çoğalırsın uğraşamam senle, şimdiki halin yetiyo zaten :mrgreen:
Sen yol çizgilerini bile seçemezsin, otur oturduğun yerde..pınarr sen calıştıgın gunleri sole biz bulent abiyle uygun bi tarih secelim smd![]()
Aman allahım yoksa Ayşenin dediğine mi geldiler? 3 çocuk yapın felan :queen: Biri uyarsın eyvah eyvah :queen: