benim msn hep açık ama çevirim dışı
mehmet abi hafta sonu hazarfanda cros yarışları var gelecekmisiniz
hadi hayırlı olsun şimdiden alda ehliyeti patlatalım gezileri:queen: bu arada dün scada için bi kişi işe başlamış şu an öğrenme devresinde mayıstan itibaren vardiya listesine eklicem :queen::queen:
yürüüü beeee özcan abi kim tutar seni..........:queen:
hadi hayırlı olsun şimdiden alda ehliyeti patlatalım gezileri:queen: bu arada dün scada için bi kişi işe başlamış şu an öğrenme devresinde mayıstan itibaren vardiya listesine eklicem :queen::queen:
gecişler güzeldide bi ekşın yok be mustafa abi camur fıraltıcaksın falan sandım ama :silent:
sizde çok istiyonuz yaniher zaman ekşan olamaz biliyonuz.özcan nasıl geçti sınav
mustafa abi biraz daha hareketli birşey bekliyordum![]()
mustafa abi tank pad'lerde 4.sıradaki hoşuma gitti çok.fakat o benzin kilit yeri olan yerlerde kararsız kaldım.repsol fln yazanları zaten tercih etmem.özenti gibi olurda diğerlerinde hangisi seçim diye kararsız kaldım.daha çok çeşit yok mu? bide bunların fiyatı nedir?:silent: (depo kapağı kırmızı tonlu bişeyler olursa güzel olur) çok renk katmak istemiyorum motorsiklete.siyah-kırmızı renkleri tercih ediyorum.

özcan nasıl geçti sınav
mustafa abi biraz daha hareketli birşey bekliyordum![]()
vay resimler güzel çıkmış alpino eline sağılık akşam akşam uğraştırdık seni azcık ama olsun.
krosa gidiyoz dimi bugün ben haber bekliyom memet abiden beraber gidecezde onla.:cat: