[Bulgaristan - MT]

bende yarın sınava giriyorum şu ehliyeti alsamda rahat rahat dolaşsam bak sen ozaman nasıl geziler yapıyorum:queen:

iso harbidin afettirdi kendini harika resimler çekmiş tabi birazda mahmudun becerisi:queen:
şimdi gelelim sadete sizlere biraz reklam resimleri yükleyim ve isteyene gönderirim tabiki ücrete tabi benim elimde deil de ondan isteyene ucuza depo kapaa stikarı ve tank pet.
işte çeşitler özellikle mesut sanin makinaya da var ama almadım istersen alırım.:cat:
resim002ct0.jpg
[/URL][/IMG]
resim001cp5.jpg
[/URL][/IMG]
resim003cl3.jpg
[/URL][/IMG]
resim004oi8.jpg
[/URL][/IMG]
bunlar depo kapakları beenen varsa haber versin halledelim bunlar bizim için sadece 15 lira bizim MT dışındakilere 20lira ona göre.

bunu unutmuşum yahu.başka modellerde var sadece bunlar deil.
resim005oy6.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
benim msn hep açık ama çevirim dışı
mehmet abi hafta sonu hazarfanda cros yarışları var gelecekmisiniz

Haberim yoktu Alper, söylediğin iyi oldu
gideriz hep beraber isterseniz. Pazar günü değil mi.

bende yarın sınava giriyorum şu ehliyeti alsamda rahat rahat dolaşsam bak sen ozaman nasıl geziler yapıyorum:queen:

Özcan hadi hayırlısı olsun.
Yarın sınavın inşallah iyi geçer de alırsın şu ehliyeti.
İstanbula da bekleriz o zaman seni.
Selamlar.:cat:

Son düzenleme:
bunlarda benim seçtiğim tank petler.
resim006pf0.jpg
[/URL][/IMG]
resim007nb2.jpg
[/URL][/IMG]
resim008lm9.jpg
[/URL][/IMG]
resim009rn8.jpg
[/URL][/IMG]
resim010rm0.jpg
[/URL][/IMG]
resim013wj0.jpg
[/URL][/IMG]
resim014yi6.jpg
[/URL][/IMG]
resim017qb3.jpg
[/URL][/IMG]
isteyen varsa buyursun adres belli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hadi hayırlı olsun şimdiden alda ehliyeti patlatalım gezileri:queen: bu arada dün scada için bi kişi işe başlamış şu an öğrenme devresinde mayıstan itibaren vardiya listesine eklicem :queen::queen:

yürüüü beeee özcan abi kim tutar seni..........:queen:

ben yurüyomda yatutan olursa okötü:queen:

Özcan hadi hayırlısı olsun.
Yarın sınavın inşallah iyi geçer de alırsın şu ehliyeti.
İstanbula da bekleriz o zaman seni.
Selamlar.:cat:[/QUOTE]

saol mehmet abi iyişallah istanbulada gelicez :cat:

hadi hayırlı olsun şimdiden alda ehliyeti patlatalım gezileri:queen: bu arada dün scada için bi kişi işe başlamış şu an öğrenme devresinde mayıstan itibaren vardiya listesine eklicem :queen::queen:

saol yaşar bende seni tebrik edeyim ozaman eleman almışınız çabuk yetiştirin elemanı da gezmeye zaman kalsın:cat:

Son düzenleme:
gecişler güzeldide bi ekşın yok be mustafa abi camur fıraltıcaksın falan sandım ama :silent:

özcan nasıl geçti sınav
mustafa abi biraz daha hareketli birşey bekliyordum :)

sumensko, hadi bratcet hayırlısıyla al su ehliyeti...:)

Ben de uzun bir aradan sonra motosikletimi Edirne'ye getirdim, kış uykusu icin dedemlerin garajdaydı. Kısmetse bu haftaici satılık ilanı verecegim.

mustafa abi tank pad'lerde 4.sıradaki hoşuma gitti çok.fakat o benzin kilit yeri olan yerlerde kararsız kaldım.repsol fln yazanları zaten tercih etmem.özenti gibi olurda diğerlerinde hangisi seçim diye kararsız kaldım.daha çok çeşit yok mu? bide bunların fiyatı nedir?:silent: (depo kapağı kırmızı tonlu bişeyler olursa güzel olur) çok renk katmak istemiyorum motorsiklete.siyah-kırmızı renkleri tercih ediyorum.

Son düzenleme:
gecişler güzeldide bi ekşın yok be mustafa abi camur fıraltıcaksın falan sandım ama :silent:

özcan nasıl geçti sınav
mustafa abi biraz daha hareketli birşey bekliyordum :)
sizde çok istiyonuz yaniher zaman ekşan olamaz biliyonuz.
mustafa abi tank pad'lerde 4.sıradaki hoşuma gitti çok.fakat o benzin kilit yeri olan yerlerde kararsız kaldım.repsol fln yazanları zaten tercih etmem.özenti gibi olurda diğerlerinde hangisi seçim diye kararsız kaldım.daha çok çeşit yok mu? bide bunların fiyatı nedir?:silent: (depo kapağı kırmızı tonlu bişeyler olursa güzel olur) çok renk katmak istemiyorum motorsiklete.siyah-kırmızı renkleri tercih ediyorum.

mesut senin makinaya göre özelleri var yani hoysong için onlardan da alırsam sana yollarım yada önce resimlerini yollar sonra sen seçersin.

bugün de bizim küçük çekmece gölünde takıldık işte bazı resimler.
burda sevgin memet abi ve benim en iyi brat sevginin abisi öz abisi yani sezgin
kpel710rt2.jpg
[/URL][/IMG]
kpel711cn2.jpg
[/URL][/IMG]
ben tabiki ufaklıkla takıldım yani CBF le:queen:
kpel712ja0.jpg
[/URL][/IMG]
kpel713oa7.jpg
[/URL][/IMG]
kpel714sq1.jpg
[/URL][/IMG]
kpel715xv8.jpg
[/URL][/IMG]
devamı bakşam gelir turgut alpino ve ismail de sahilde buluşacaz inşalla daha resim çekeriz.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
vay resimler güzel çıkmış alpino eline sağılık akşam akşam uğraştırdık seni azcık ama olsun.
krosa gidiyoz dimi bugün ben haber bekliyom memet abiden beraber gidecezde onla.:cat:

vay resimler güzel çıkmış alpino eline sağılık akşam akşam uğraştırdık seni azcık ama olsun.
krosa gidiyoz dimi bugün ben haber bekliyom memet abiden beraber gidecezde onla.:cat:

bate ben gitim geldim bile :) akşam konuştukya orda buluşuruz diye ama sizden ses seda çıkmayınca bende geri döndüm

kros yarışında birkaç kare

biraz daha resim var onlarıda birazdan yüklerim:)

Son düzenleme:
vayy süper eğlencelidir orası.gelmek lasımdı valla:( kanımca sakarya gezisine kadar bir yere gitmek istemiyorum gerçi.yinede sağım-solum belli olmaZ :queen:

acayip güzeldi heleki minikler yarışları acayip hoşuma giti çocuklar sanki doguştan krosçu gibilerdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar