dimi arada gitmek var bide sende haklısın :queen::queen:
arkadaşlar çiğ tavuk yemek yok yok.pişmişini yiğeceğiz.''kelleci'' arkadaşımız tavuk alacak miğrosdan
dimi arada gitmek var bide sende haklısın :queen::queen:
erdinçpolat mudurüm gel ben sana genc türksel hesabı bigmek ısmarlıyım şimdi karanlıkta etlerin piştigide anlaşılmaz çiğ çiğ yemeyelim
şimdi ne desek yalan olur.kısmet olursa damlarım yanınıza:cat:
arkadaşlar çiğ tavuk yemek yok yok.pişmişini yiğeceğiz.''kelleci'' arkadaşımız tavuk alacak miğrosdan
bıdı bıdı yabma ((geliyosan tıkla hemen biz varsak sende varsın süperman abi.. aman metehan abi
bana gelmek için bir neden söylermisin...senin sıfatınımı görmeye gelicem...niyekine...pis sakallı herif...nedir yani olay ne...:cherry:
Tavuğu piş-memiş ' mi yiyecek.
valla umarım arın erken kaçarım iş yerinden![]()
Avropa dan cidecekler ne zaman sirkecide olurki
Sizleride aramızda görmek isterüz
Abi son haftalarda bir değişiklik var jesse de
Artıkın pis sakalı yok.Temiz yüzü ortaya çıkmışBir kaç tüy haricinde. ...
![]()
Yahu bırakın şu meteyi o gelirse şimdi en azından 3-5 kilo etle ancak doyurursunuz karınını. Sonra eve aç gidersiniz bak söylemedi demeyin. :mrgreen::queen:
bana gelmek için bir neden söylermisin...senin sıfatınımı görmeye gelicem...niyekine...pis sakallı herif...nedir yani olay ne...:cherry:
samanta fox :queen::queen::queen:
abi amma şanslısın haa ufacık bıcırık kız çocuğu fln hıc bıseyın olmasın bıtane cocugun olsun kucuk olsun buyumesın(bunu diyen kişi daha 17 yaşında bi velet
)
peki ya senin gözünün açlığı nasıl doyacak kanka...benim karnım eninde sonunda doyarda senin bu aç gözün asla doymaz...:bounce:
hep derler ya...1 Trilyon borcum olsun evladım sağlıklı mutlu olsun...başkada bişey istemem:cat:
Bu kişiler varsa ben yokum....
alper_tim
crayzboyone
darkeagle + 1 Misafir
deli mavili
doktor70
Efedrin + 1 Misafir
emin_arikoglu + 10 Misafir
ERYİLMAZ
GKN
istburak + 1 Misafir
jesse
Kelleci
Marv
mhrrmkpnr + 1 Misafir
Pınarr
RoLa + 10 Misafir
rottweiler
Skullhunter + 1 Misafir
Syriana + 1 Misafir
thaii_vtec
Bu kişiler katılsada katılmasada yokum...
Hayır katılmayacağım : 7
BBRR
DARKDIAMOND
harbiturk
kudret01
Seda
tepeemre
tugcetugce