işte MT kardesligi Allah hepinizden razı olsun

Ne demek Okan... Gerçi gel deseydin de gelip yanında duracaktım en fazla itmeye yardım edebilecektim teknik aksam hakkındaki bilgi yetersizliğimden ama :p

vallahi beni bikere kurye kurtardı...aksilikler üst üste geldi ilk önce sabah saat 9 gibi içerenköy üst geçidinin tam altında kayışım koptu bıraktım öyle carrefourda iş başı yapmam lazımdı allahtan tam önünde kayış koptu daha sonra carrefourda bi motosiklet bayisi var ona söyledim buralarda servis varmı diye oda bi arkadaş var çağıralım gelsin taksın dedi adam geldi ve çok kaliteli bi kayış taktı 50 ytl ücret tuttu..şirketimden telefon geldi bilgisayar danışmanlığı yapıyorum çeşitli tekno marketlerde bu arada belirteyim..aradılar ozaman taraftar pc lerimiz çıkmıştı baya bi sıkışmıştık kartalda bi baskıcı dükkanında gs-fb-bjk klavyelerindeki baskı yanlış olmuş onlara yardım edecekmişiz diye...yemek sigara falan derken aaa bi baktım para yok benzin ibresi dipte her neyse sabaha kadar çalıştık dönüyorum tam boğaz köprüsünün üstünde benzin bitti ay sonu gelmiş para hepten bitmiş banka kartındada 20 ytl var...ben itmeye başladım 20 mt gitmedim bile bi acı fren sesi ile bi kurye önümde durdu sorun ne dedi maalesef benzin yok dedim allah razı olsun adamın çantasında yedek 1 lt benzini uzattı koy bakalım dedi bende kendimi en yakın benzinci olan beşiktaş akatlara götürcek kadar aldım allah tekrar razı olsun o adamdan....salaklığımı eve gelip uyandıktan sonra farkettim uykusuzluk adamı çok salak yapıyo:p:mrgreen:

gecmıs olsun okan kardesım bı daha yasamazsın umarım yolda kalmak kadar ırenc bısey yotur allahtan mt kardeslıgı var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Okan abi o civarlarda oturuyorum ama bana haber ulaştığı sıralarda ben iş yerindeydim, iş yerimde taksim'de izin alıpta çıkamazdım..
Keşke o sıralarda orda olsaydım, direk gelirdim...

Çok geçmiş olsun abi :cat:

Biz bir Aileyiz :) Abi Abla Kardeş...
Gönüllerimiz bir...

Cem abime teşekkürler :rendeer:
dusunmus olman yeter saol kardesim

İnanmıyorum.. Motorun çalışmayınca M inn i aradın öylemi :mrgreen:

Gelmiş geçmiş tek insan olacaksın bu yönde Okan :p

Bende bugün tedaviye GKN'ın canavarıyla gitmiştim.. Amma velakin tedaviden çıkınca çalışmadı meret.. Buji yine yağlanmış.. GKN'ı aradım gelirim ben bekle dedi.. Buji nerde diye sordum sen yapamazsın dedi.. mhrrmkpnr'ı aradım buji nerde dedim :)
Bulamayınca bi baktım muharrem çıkmış gelmiş :) Sağolsun bujiyi sildi taktı motor çalıştı; çalışınca türk filmlerinde gördüğümüz hep olay bitince yetişen polisler gibi GKN da geldi :p
Sağolun varolun:)
ya abla inan o anda birine ulasıyımda fark etmez saolsun oda yardımcı oldu ona buna haber etti telefonu az kişinin var bende olanları aradım cem abinin gelisi gorcetin yerlere yattım gulmekten :mrgreen: eller kollar havda hay senin gibi motorcuya dige indi motordan bide ne oldu len dedi hahaha komıktı :mrgreen:

Ne demek Okan... Gerçi gel deseydin de gelip yanında duracaktım en fazla itmeye yardım edebilecektim teknik aksam hakkındaki bilgi yetersizliğimden ama :p

saol yaaa dusunmen yeter o durumda yanımdada dursan birine ihtiyac oluyo :)

gecmıs olsun okan kardesım bı daha yasamazsın umarım yolda kalmak kadar ırenc bısey yotur allahtan mt kardeslıgı var

sorma abi atakoyde kuş gibi kaldım yol bilmem iz bilmem ama bişi ogrendim atakoyde motorcu yok acsakmı mt olarak bi tane ne para kırarız heee hehe

Son düzenleme:
okan-gizem çok büyük geçmiş olsun, MT 7/24 saat ilan etmende hoş bende sevindim senin ve benim adıma, gerçeği allah bizi yollarda bıraktırmasın ama mT var diyip bir an seviniyor insan :)

geçmiş olsun topiği gördüm ulem dedim amma saçma kim okuyacak gidecek bulacak dedim herkesin işi gücü var dedim ama, yanılmışım MT ciler sizleri seviyorum kimse kimseyi görmesede tanımasada motor tutkusu akrabadan daha yakın yapıyor kalın sağlıcakla

İnanmıyorum.. Motorun çalışmayınca M inn i aradın öylemi :mrgreen:

Gelmiş geçmiş tek insan olacaksın bu yönde Okan :p

Bende bugün tedaviye GKN'ın canavarıyla gitmiştim.. Amma velakin tedaviden çıkınca çalışmadı meret.. Buji yine yağlanmış.. GKN'ı aradım gelirim ben bekle dedi.. Buji nerde diye sordum sen yapamazsın dedi.. mhrrmkpnr'ı aradım buji nerde dedim :)
Bulamayınca bi baktım muharrem çıkmış gelmiş :) Sağolsun bujiyi sildi taktı motor çalıştı; çalışınca türk filmlerinde gördüğümüz hep olay bitince yetişen polisler gibi GKN da geldi :p
Sağolun varolun:)

Hea, demek o sendin.. :)
Muharremin seninle telefonda konuşurkenki şekli trafikte pek hoş görünüyordu!..!

Yukarıda anlattım bak! :)

geçen ün haliç köprüsünüm eyüp ayağında yolumda sakın sakın gıderken motor stop etti..
on beş dakıka uğraşmama rağmen çalıştıramadım bu sırada yanımdan abartısız 30 motorlu geçti ama yavaşlayıp bakmaktan başka bişe yapmadılar bi sure sora bi kurye arkadas durdu yanımda şöle bi baktı kurcaladı felan senin sigara içesin gelmiş oyusden durmus bu dedi :cyclopsan:cyclopsan beraber bi sigara içip lafladık bittikten sonra bastım marşa
vvvınnn!!
aaa çalıştı:silent::p kurye arkadaşa teşekkür edip karşılıklı hayır dualarımızı belirttikten sonra ayrıldık..
ben motorumu anlıyorum o da beni birbirimizin isteklerine karsılık veriyoruz :mrgreen:
ve kurye arkadastanda allah razı olsun :rendeer:öyle zamanlarda hiç bişe yapmasa bile insanın yanında birisinin olması yetiyo:)

çok geçmiş olsun işte mt kardeşliği ben bile çok sevindim iyiki varsınız mt

Dostum geçmiş olsun, yardıma koşanlar da sağolsunlar varolsunlar. Böyle yardımlaşma zor bulunur gerçekten de :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmişler olsun kardeşim. Dost dediğin zaten kara günde belli olur. Allah dostu olmayanların gününü karartmasın! Amin...

Buji yine yağlanmış.. GKN'ı aradım.. Buji nerede diye sordum, sen yapamazsın dedi.. mhrrmkpnr'ı aradım, buji nerede dedim...
Hey Allahım ya geberecem gülmekten... :mrgreen:
Yani, diyelim ki bujinin yerini söylediler; Ne yapabilir bu arkadaşımız? :silent:
Motosikletinde bujinin nerede olduğunu bile bilmeyen, onu ne ile ve nasıl söker, ne ile ve nasıl temizler ve ne ile ve nasıl yerine takar? :pr:

eet gerçekten öle oluo dün gece bostancıdan beşiktaşa gelioruz arkadaşımla köprüye gelmeden bi mola werelim dedik !!

emniyet şeritinde beklıoduk en az 10 motorcu arkadaş durdu bi sorun mu war die !!!

ne güselllll.

çoğumuzun korkusu -eğer yolda kalırsak... tır.

kara gün dostu gibi varmı dır? hepimizin başına gelebilir. 35 yaşından sonra bu meret sayesinde arkadaşlığın yeni dehlizlerini gördüm. ne kadar tehlikeli derlerse desinler iyi ki varsın motosiklet ve motosiklet kardeşliği..

Geçmişler olsun kardeşim. Dost dediğin zaten kara günde belli olur. Allah dostu olmayanların gününü karartmasın! Amin...

Hey Allahım ya geberecem gülmekten... :mrgreen:
Yani, diyelim ki bujinin yerini söylediler; Ne yapabilir bu arkadaşımız? :silent:
Motosikletinde bujinin nerede olduğunu bile bilmeyen, onu ne ile ve nasıl söker, ne ile ve nasıl temizler ve ne ile ve nasıl yerine takar? :pr:

GKN yanımda çok kez buji temizledi merak etme çıkarabilseydim en kötü ihtimal zaten muharrem telefonda söylerdi ne yapacağımı..
Seni niye güldürdü bu durum bu kadar onu anlayamadım ben asıl????

jesse 7/24 yardım hattı arayın bir telefonda geliim okiim üfliim çaliştriimm .. okan kardeşim yeni akün hayırlı olsun katılımcı olur inşallah (((:)

yardım edebildikse ne mutlu bize

Evet evet.. Okan'la aramızda pay ettik, ona jesse düştü bana muharrem :mrgreen:

bu nedemek şimdi (((((((:) cönevar :queen::queen::queen::queen: ben nerelere düştüm böyle :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar